Apartmanda kedi sorunu

Onu bilmem neremiz sürmüyor muyduk, kapıya bacaya sürüp ziyan etmeyin ... esra ezmeci denen hanımın yalancısıyım sürünce şahane aşk ilişkileri yaşıyormuşsun
Valla ben anasinifina giden kizimin sinifinda bit vardi benim kiza bulasmasin diye alnına suruyordum. Siz nerenize suruyorsunuz bilmiyorum o kadar engin bilgilerim yok. Ayrica o tür insanları takip etmiyorum.

Valla ben anasinifina giden kizimin sinifinda bit vardi benim kiza bulasmasin diye alnına suruyordum. Siz nerenize suruyorsunuz bilmiyorum o kadar engin bilgilerim yok. Ayrica o tür insanları takip etmiyorum.

Görünce şaka yapayımd edim yahuuu durun hele

Onu bilmem neremiz sürmüyor muyduk, kapıya bacaya sürüp ziyan etmeyin ... esra ezmeci denen hanımın yalancısıyım sürünce şahane aşk ilişkileri yaşıyormuşsun
bizim ördek civciv olayı ancak sizin evinizdeki kuş birine ne rahatsizlik verebilirse o kadardi. Tek acigimi bu sekil bulmussunuz kendinizce isitip isitip onume koyuyorsunuz

Sabah uyanınca bu yorumu okudum gün içinde aklıma geldikçe güldüm

Apartman kapısı açık kalsın diyorsunuz yani. Mükemmel bir öneri.

Aşağı yukarı tüm yorumları okudum gibi.

Öncelikle kediler bazen olur olmadık yerlere işiyor. İlla sokak kedisi olmasına gerek yok herhangi bir rahatsızlığı olmayan komşunun kedisi sahibinin yatağına (kapıyı kapattığı için muhtemelen) kaçabildiği an işiyor. Kadın kaç kere yatak değiştirdi o çarşafları nevresimleri kaç kere yıkadı ben sayamadım.

Apartmanda da dolaşıyor kedi, alt katta da komşu ablamızın kızı var. Kızının çocuğunun arabasına girip oraya da işiyor bir güzel. O yüzden evet rahatsız olabilirsiniz, onların kendi kedisi olduğu için bir şekilde çekiyorlar ama sizin ev kediniz değilse onun temizliği ile uğraşmak istemeyebilirsiniz.

Dışarıda bir barınak gösterdiniz orada ne kalıyor onu çok anlayamadım ama o keçiler bilmem nelerin yeri mi yoksa kediler de girip çıkabiliyor mu?

sanirim uc kere yazdim ama tekrar yazacagim. zaten kedilerin girip cikabildigi yerler varmis. kapali degilleer

Apartman kapısı açık kalsın diyorsunuz yani. Mükemmel bir öneri.
Aynen,kışın alt katta oturanlar ısı kaybı yaşasın,ısınamasın. Hırsız girsin. Hatta iti kopuğu,ayyaşı dolsun iceri zira kapı açık yani isteyen pekala girebilir. Kapının kapı olmasının,orada olmasının bir amacı var ama onuda anlatamayacağım şimdi.
Yazık üzüldüm giriş katta yaşayanlara ben şu an. Komşu hakkına girmek kapıyı acık bırakmak.

Motoru koymak icin yaptılar ama alet erdavat doldurdular sanirim. Motoru da apartmana soktular

Daha önce oturduğum binada aynı sorunu yaşadım, dışarı şu yemek bıraktığımız kedileri giriş kattaki komşu bina içine alistirdi,merdiven köşelerine yaş mama bırakıyordu .Her sabah korkuyla kapıyı açıyorsun,bütün kapı girişlerine kaka yapıyorlardı.İstisnasiz her gün,uyardıgimiz halde inatla mama birakiyorlardi.Ama pisliği temizlemeye gelince tık yok Çareyi tasinmakta bulduk,gerçekten zor Hayvanların suçu yok gece binaya alıyorlar hayvan sıkışınca mecbur sağa sola yapıyor,toprak yok ki gömsün.Sabir diliyorum çok zor.( Sprey aldık,portakal,limon yağları aldık bana mısın demediler)

Motoru koymak icin yaptılar ama alet erdavat doldurdular sanirim. Motoru da aoartmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…