Apartmanda kedi sorunu

Konu sahibi bu durumu kabul etmek zorunda değil
Ne demek zorunda değil? Zorunda tabi ki. Kedinin o kapıya işeme ve boşalma hakkı var. Evin giriş kapısını oraya yapıp hayvanın işeme boşalma alanını işgal etmeselermiş. Arka taraftan kapı açıversinler.

Ha bir de emin misiniz o apartmanda çoluk çocuk işiyor olabilir, bunu yapabilecek kapasitede insanlar yaşıyor gibi, bizde de aynı şeyi söylediler seneler evvel kedileri bahane ettiler; kadını çıkarttım, apartmanda koku kalmadı. Veletler işiyormuş.

Bu konuyu geçen açtım diye bir sürü linç yedim, hayvan düşmanı kesildim . (Cebimde kalan son paralarla kedilere süt, salam alıp sokakta yediren ben) korkuyorum diye 😅😅 arkadaşlar kedi sevin ama rahatsız olmak herkesin hakkı. Korkmakta. Apartmanda beslenmez.

Noluyor konuşunca? İp adresinizden evinizi yurdunuzu bulup kapınıza mı dayanıyoruz, sülalenize mi sövüyoruz noluyor? Başı sıkışınca tutturmuşunuz bir Panter Emel lafı başka argümanınız yok zaten.
Bir şey dememiş. Gayet haklı. Sizin dün konunuzu gördüm yaşınızdan dolayı psikolojiniz bozulmuş sanırım. Yaşınız geçtikçe. 24 yaşında ki bana kediden korkuyorum neler dediniz şaka gibisiniz. Kedileri sevin , ama ben Korkabilirim en doğal hakkım. Ve Apartmanımda istememem de en doğal hakkım. Burası benim yaşama alanım, bu arada sizin sevmeniz gayet normal bizim de korkmamız. Ama elinizde olsa ipden bulup gelirsiniz. Bu arada konum kapanınca kardeşimle ilgili konuya yazmıştınız sizin de kapınıza herkes dayanıyor diye. Yani hayvan konusunu kardeşimin sapığına bağladınız ya sizin gerçekten psikolojiniz bozulmuş evet konunuza hak verdim. 24 yaşında ki çocukla uğraştınız (kendinize göre)

Ben kediler işesinler haklı mı diyorum. Kediler çok ponçik çişlerine kurban mı yazmışım? Konu sahibi keditapar diyip diyip hakaret ediyor. Ben çekilen görüntüye yorum yaptım. Orada kedi tüyü olmasa da pis bir merdiven. Öyle 1 hafta temizlenmemiş pisliği de değil. Evinin önünü temizlemekle olmuyor sonuçta oradan geçip evine geçiyor. O konu özelinde yorum yaptım. Rahatsızsa apartmana bir temizlik görevlisi temin edilirdi. Sanki pürüpak yerde yaşıyor gibi tüy çekip atması komedi. Çişine, kakasına yorum yapmadım farkındaysanız. Neyse ya isteyen istediği gibi algılasın. Laf anlamak isteyene an

Kötü kalpli olmak sadece kötü bir aksiyon yapmaktan gelmez, gözünün gördüğüne yardım etmeyen çözüm bulmayan da kötüdür. Bu da bir çıkarım, konu sahibi daha önce yavru kediyi vete götürmüş falan filan yazmayın. Genel bir yorum. Şimdi bana kötü dediler diye ağlamasın.
Ne pis üslubunuz var farkında mısınız? Dikkat çekeyim diyerek çirkinleşiyorsunuz.

Ne pis üslubunuz var farkında mısınız? Dikkat çekeyim diyerek çirkinleşiyorsunuz.
Mune Mune hanım lütfen bu konuyu kapatsın , çok yanlış yere konu açmışsınız. Burda çare değil linç yersiniz. Çünkü kedi sevmiyoruz ya da korkuyoruz diye biz dünyanın en kötü insanlarıyız onlar ise melek

Ben kedileri severim ama kapımın eşiğine de gelip idrar yapsın istemem. Hadi ben temizledim, merdivenler , bodruma gidilen yer sürekli temizlenmezse baya da kötü kokar .
Konu sahibi bu durumu kabul etmek zorunda değil.

Üstelik konu sahibi bir tane kediden bahsetmiyor , bir sürü kedi varmış apartmanda .
Oluşan kokuyu düşünmek bile istemiyorum.

Konu sahibi ev sahibinizle konuşmayı denediniz mi ?
Kiracıyız. Daireler farklı kişilere ait. Geçen gün konuştuk. Benim müdahale etmem doğru olmaz falan dedi.

Ha bir de emin misiniz o apartmanda çoluk çocuk işiyor olabilir, bunu yapabilecek kapasitede insanlar yaşıyor gibi, bizde de aynı şeyi söylediler seneler evvel kedileri bahane ettiler; kadını çıkarttım, apartmanda koku kalmadı. Veletler işiyormuş.
O yaşlarda çocuk olsa inanın ben de şüpheleneceğim ama yok. Geçen gün parka çıkacağiz diye balkondan scoteri kapıya koydum süt verdim ufak kızıma sonra hemen çıktık, o arada scoterın ayak yerine işemiş

Bizimde aşağıda bir dünya kedi var hatta kedisini atanda apartmanın önüne bırakıyor. Kediler apartmanın içinde fink atmasada sayıca çok oldukları için hep apartmana girmeye çalışıyorlar ve ayakkabıya işeme olayı bizimde başımıza geldi. 1. Katta oturmama rağmen camı açınca tüyleri gelebiliyor. Benim kafama takılan neden apartmanın içine girmelerine izin veriliyor? Ve komşularla birleşip şikayetçide olabilirsiniz aslında tek başınıza işe yaramayabilir ama birlik olursanız hiç olmazsa apartmanın içinde fink atmazlar.

Bu konuyu geçen açtım diye bir sürü linç yedim, hayvan düşmanı kesildim . (Cebimde kalan son paralarla kedilere süt, salam alıp sokakta yediren ben) korkuyorum diye 😅😅 arkadaşlar kedi sevin ama rahatsız olmak herkesin hakkı. Korkmakta. Apartmanda beslenmez.

Salam vermeyin iç parazit oluyor kedilerde 🤣

Bir şey dememiş. Gayet haklı. Sizin dün konunuzu gördüm yaşınızdan dolayı psikolojiniz bozulmuş sanırım. Yaşınız geçtikçe. 24 yaşında ki bana kediden korkuyorum neler dediniz şaka gibisiniz. Kedileri sevin , ama ben Korkabilirim en doğal hakkım. Ve Apartmanımda istememem de en doğal hakkım. Burası benim yaşama alanım, bu arada sizin sevmeniz gayet normal bizim de korkmamız. Ama elinizde olsa ipden bulup gelirsiniz. Bu arada konum kapanınca kardeşimle ilgili konuya yazmıştınız sizin de kapınıza herkes dayanıyor diye. Yani hayvan konusunu kardeşimin sapığına bağladınız ya sizin gerçekten psikolojiniz bozulmuş evet konunuza hak verdim. 24 yaşında ki çocukla uğraştınız (kendinize göre)

Senin de bütün problemlerin bitti bana bel altından vurunca, başın göğe erdi :KK53: çok incindim yatağa atıp yuvarlanmalı falan gözyaşı dökücem obsesifin biri bana babaanne dedi diye:KK17:

Senin de bütün problemlerin bitti bana bel altından vurunca, başın göğe erdi :KK53: çok incindim yatağa atıp yuvarlanmalı falan gözyaşı dökücem obsesifin biri bana babaanne dedi diye:KK17:
Babaanne demedim😅 amacım vurmak değil. Annem yaşındasınız. Annem daha babaanne olmadı😅😅 kendiniz açmışsınız konuyu😂 ben de onu söyledim. Ama demek ki siz babaanne olduğunuzu düşünüyorsunuz😅 olabilirsiniz ayıp değil🤣🤣🤣

Biri keçi diğeri ördek getirmiş, apartman mı sulukule mi belli değil kapı önünde kokmuş ayakkabılar, bebek arabaları gırla ama konu sahibi kedilerden rahatsız. Tamam ona da okey accessdenied accessdenied ürün önerdi ama o da keditapar oldu ki bu sonu taparla biten 0 iq ürünü tüm kelimelere kılım neyse bu ayrı konu.

Kedilerin kapları sokağa koyun dedim gelmezler dedim, siz kar yağmur olursa alırsınız yazık dedim daha ne diyim?

Hayır sizin gözünüzde 40+ mor saçlı keditapar (😒) deli teyze olmamak için daha ne diyim yani?

Geçen bir konu daha vardı babası güvercin pisliyormuş ama üç daireleri varmış, güvercinlerin tüm camlara sıçması sorun değil ama apartmanda kedi besleniyormuş. Tam da aynı cahil zihniyet işte. Kendisi kapı önüne kokuşmuş ayakkabı, bebek arabası koyup ördek besleyince sorun yok ama komşu kedi beslemesin. Güvercinler camlara sıça sıça gezsin ama kedi no. Sizi ciddiye alıp yazanda kabahat zaten haklısınız. Medeniyetsizsiniz kohu sahibi üzgünüm.

Babaanne demedim😅 amacım vurmak değil. Annem yaşındasınız. Annem daha babaanne olmadı😅😅 kendiniz açmışsınız konuyu😂 ben de onu söyledim. Ama demek ki siz babaanne olduğunuzu düşünüyorsunuz😅 olabilirsiniz ayıp değil🤣🤣🤣

Barapbarapbapbap güldür güldür 🤣🤣🤣🤣

Biri keçi diğeri ördek getirmiş, apartman mı sulukule mi belli değil kapı önünde kokmuş ayakkabılar, bebek arabaları gırla ama konu sahibi kedilerden rahatsız. Tamam ona da okey accessdenied accessdenied ürün önerdi ama o da keditapar oldu ki bu sonu taparla biten 0 iq ürünü tüm kelimelere kılım neyse bu ayrı konu.

Kedilerin kapları sokağa koyun dedim gelmezler dedim, siz kar yağmur olursa alırsınız yazık dedim daha ne diyim?

Hayır sizin gözünüzde 40+ mor saçlı keditapar (😒) deli teyze olmamak için daha ne diyim yani?

Geçen bir konu daha vardı babası güvercin pisliyormuş ama üç daireleri varmış, güvercinlerin tüm camlara sıçması sorun değil ama apartmanda kedi besleniyormuş. Tam da aynı cahil zihniyet işte. Kendisi kapı önüne kokuşmuş ayakkabı, bebek arabası koyup ördek besleyince sorun yok ama komşu kedi beslemesin. Güvercinler camlara sıça sıça gezsin ama kedi no. Sizi ciddiye alıp yazanda kabahat zaten haklısınız. Medeniyetsizsiniz kohu sahibi üzgünüm.
Valla hiçte cahil değilim. 3 evim var hatta bu apartman haricinde 3 tane daha var birini satalım size😅 babam güvercinlere ev yaptı düzenli olarak girip yemek ve su veriyor. Kimsenin camına gitmiyorlar ha pisliklerini de kapalı alana yapıyorlar düzenli olarak temizleniyor. Benim anlamadığım kedi sever siz kuşları da sevin onlarında sıçmaya yaşamaya hakları olmalı sonuçta hayvanlar😅 bu arada cahil olan sizsiniz düşüncesiz insanlarsınız kedilerden korkanlara düşman gözüyle bakıyorsunuz. Kimse sevmek zorunda değil empati diye bir şey var 45 yaşından sonra öğrenebilirsen tabi

X