Apartmanda kedi sorunu

Siz de o kıymetli motorlarına işeyin o zaman. Gerçekten size çözüm yolu bulamıyorum
Aklıma karaköyde kavga ederken birbirlerine çiş atan kadınlar geldi. Mancınık gibi elini şalvarına sokup avucuna işeyip karşı kadına atıyordu ajajaha

Benim oglanda kızgınlıktayken evde halının üstüne yürüye yürüye idrarıyla yılan çiziyodu, tren yapıyodu. Ben naptım bol bol temizledim. Sizde temizleyin bari apartmanın görevlisi yoksa
Temizle yine aynı. Fotodaki bugunku icraatı. Kapimda böyle bir manzarayla karşılaşmak hoşuam gitmiyor asla. Tiksiniyorum

Ağlamak yerine daha efektif bir çözüm 😅 O olmaz bu olmaz, komşu ile konuşulmuyor, başka eve çıkamam. Herhalde gelip kedilerle kedice konuşup apartmana girmemelerini tembihlememizi bekliyor konu sahibi

Ağlamak yerine daha efektif bir çözüm 😅 O olmaz bu olmaz, komşu ile konuşulmuyor, başka eve çıkamam. Herhalde gelip kedilerle kedice konuşup apartmana girmemelerini tembihlememizi bekliyor konu sahibi
Kovucu spreyi deneyecegim. Apartmanin belli yerlerine sıkacağım olmadı sikayet edecegim jandarmanin isiymis belediyeyi aradık kedilere bakmıyorus dediler. Anca saldırıyorsunuz. Kedi seven neden kactigini da bilir dedik ama anca evine al besle dersiniz ya istemiyorum. Besleyen de kendi alaninda yada kulubede beslesin kapida diyorum. Kavga etmeden konusmanin yolu kalmamis burdaki keditaoarlarin tavrindan emin oldum buna

Vazgeçtim sildim😐

Eklentiler

• IMG_20230109_134407.jpg
    IMG_20230109_134407.jpg
    178,4 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
Kovucu spreyi deneyecegim. Apartmanin belli yerlerine sıkacağım olmadı sikayet edecegim jandarmanin isiymis belediyeyi aradık kedilere bakmıyorus dediler. Anca saldırıyorsunuz. Kedi seven neden kactigini da bilir dedik ama anca evine al besle dersiniz ya istemiyorum. Besleyen de kendi alaninda yada kulubede beslesin kapida diyorum. Kavga etmeden konusmanin yolu kalmamis burdaki keditaoarlarin tavrindan emin oldum buna
Su anda sırtımdan picakladin beni, ne ettik sana be 😐

Ezmiyorum çıkarım yaptım. Pislikten rahatsız olan bir çözüm yaratırdı. Olay kesinlikle pislik değil kediler.
He kediler he vaktiyle millet ne dalga gecti benle yarali bi yavru kediyi veterinere getir gotur yaptim diye igne pansuman icin. Ona para mi verilirmis. Veteriner bile igne su kadar para verecek misiniz diyor ustune basa basa.mevzu bu kedi degil kedi pisligi anlatabildim mi. Asiri tiksinti olustu bende bu konuda

Komsularla konusarak anlasamiyorsunuz
Tartisarakta anlaşamıyorsunuz
Neden sikayet etmiyorsunuz? Belediyeye fotoğraflı dilekce verin elden, zabitayi arayin, cimere yazın fotograf koyun. Sorun sadece kedi degil ki küçükbaş hayvan ciftligine dönmüş apartman

Karşımdaki yaşlı çift şikayetçi. Giris kattaki diger aile bayadır yok, fazla dayanamadilar mi naptılar bilmiyorum. Yönetici yok. Ufak konut çünkü. Alt kattaki diğer aileden haberim yok. Öyle birbirimize gel git komşular degiliz.
Site olmadığı sürece binalarda kurallar olmuyor maalesef.

Yazdiginiz durum kabul edilir değil.

Köpek katliaminda herkes evine kopek almak istiyoruz dedi.

Uzmanlar cikti herkesin imkani evi hayvan bakmaya müsait degil bakmakta zor, barinaklara yardim edin dediler.

Barinaklara yardim edildi.

Ben mesela bakamam kedi kokusu beni rahatsız eder.
Sularini mamaları site önüne birakiyoruz hatta birde köpek kulübesi var, mama kapları su kapları yanyana orada bakiliyor. Site girişinde oldugu icinde kimseyi rahatsi etmiyor.

Ezmiyorum çıkarım yaptım. Pislikten rahatsız olan bir çözüm yaratırdı. Olay kesinlikle pislik değil kediler.
İşte yaptığınız çıkarımın bu konuyla bir alakası yok bence. Haberlerde bile görüyoruz hemen hemen her yerde olabilen sorunlar bunlar. Bilmiyorum insanların maddi durumlarını konuşmak bana doğru gelmiyor hiç.

Ve evet olay kediler zaten kapıya gelip cinler periler işemiyor gelip kediler işiyomuş.
Kimse ayakkabısına işensin istemez. Ama söz konusu hayvanlar olunca burda bir kitle var asla ama asla toz kondurmuyor. Bu durumda kadın apartmanda kedi istememekte haklı değil mi şimdi? Allah aşkına kapınıza,ayakkabınıza işenmesini,onları temizlemekle uğraşmayı ister misiniz gerçekten?

Kim bu tarz bir konu açsa ne hayvan düşmanlığı kalıyor ne zalimliği. Hemen başlıyolarlar lince. Kadın rahatsız olduğu bir konuyu dile getirmiş sadece. Yorumlarda yazıldığı gibi edildiği gibi kötü kalpli,vicdansiz biri olsa zaten burda konu açmazdı giderdi kedilere zarar verirdi. Ama kadın zarar vermemiş kedilere. Demek ki kötü kalpli biri değil.
Bu yorumuda genel olarak yazıyorum. Yanlış anlaşılmasın. Siz konu sahibine vicdansız dediniz demiyorum. Muhtemelen bu yorumumdan dolayı beni linç edenlerde olacaktır hatta.

Arkadaşlar benim çocuklarım var ve apartmana kedileri ben alıştırmadım. Nedem kum koyup temizleyeyim, kendime vaktim kalmıyorken. Bir insan birşeyi içinden gelerek yapmalı. Merhametsiz değilim ama bana bunu dayatmaları yanlış.
Elbette yanlış kum olursa ayakkabılarınıza kapı önünüze hayvanlar yapmaz diye sadece fikir olarak söyledim.
Kapalı apt içinde kalıyorlar nereye yapacaklar tabiki sağa sola.

Belediye bakmaz hic sanmıyorum

Bizim burada cop evleri temizliyolar, buda cop apartman olmus
Bu arada istediklerinde herseye bakiyolar. Bi is icin zabita mudurlugunu aradim. Yok olmaz yapamayiz dediler telefonda. fotografli dilekceyle gittim. Fotoğrafları gorunce hanimefendi tabi yapariz, siz zor durumdaymissiniz, hemen ilgileniriz hatta dilekceye sunlari sunlari ekleyip yeniden yazin baska turlu olmaz deyip akil bile verdiler.
keciyi apartmandan cikarmak kimin görevi onu bilmiyorum 🤣

Onlarda ilgilenmiyirsa davacı ol cidden belgeleyip

İşte yaptığınız çıkarımın bu konuyla bir alakası yok bence. Haberlerde bile görüyoruz hemen hemen her yerde olabilen sorunlar bunlar. Bilmiyorum insanların maddi durumlarını konuşmak bana doğru gelmiyor hiç.

Ve evet olay kediler zaten kapıya gelip cinler periler işemiyor gelip kediler işiyomuş.
Kimse ayakkabısına işensin istemez. Ama söz konusu hayvanlar olunca burda bir kitle var asla ama asla toz kondurmuyor. Bu durumda kadın apartmanda kedi istememekte haklı değil mi şimdi? Allah aşkına kapınıza,ayakkabınıza işenmesini,onları temizlemekle uğraşmayı ister misiniz gerçekten?

Kim bu tarz bir konu açsa ne hayvan düşmanlığı kalıyor ne zalimliği. Hemen başlıyolarlar lince. Kadın rahatsız olduğu bir konuyu dile getirmiş sadece. Yorumlarda yazıldığı gibi edildiği gibi kötü kalpli,vicdansiz biri olsa zaten burda konu açmazdı giderdi kedilere zarar verirdi. Ama kadın zarar vermemiş kedilere. Demek ki kötü kalpli biri değil.
Bu yorumuda genel olarak yazıyorum. Yanlış anlaşılmasın. Siz konu sahibine vicdansız dediniz demiyorum. Muhtemelen bu yorumumdan dolayı beni linç edenlerde olacaktır hatta.
Bu dediklerine katılıyorum hatta sen evden çok kediler köpekler otursun o derece kimse hayvan sevmek zorunda degil

X