- 24 Ağustos 2019
- 2.727
- 8.430
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok saçma bir fikir.Butun kediler yok olsun o zaman nasil fikir? Yardim alarak bu fobinizden kurtulabilirsiniz. Belki bir canada annelik yaparsiniz bu sayede. Korkabilirsiniz ama duzeltilebilir yani, grip olunca doktora gidiyorsak bunun icinde gidebiliriz
Bu yorumun konuyla alakası yok.Aaaaa ayıp etmiş Allah bilir kiracıdır da pis kadın! Koskoca üç eviniz var yaaa üççççç nasıl olur bütün bahçe, bina sizin o zaman.
Biz anlayis gosteriyoruz zaten, zorla evine al demiyoruz. Soguklarda gelip gidiyordur yani hayvan ne var bunda. Butun gun binanin icinde yatip kalkmiyordur herhalde konu sahibi. Ayrica madem kedi istemiyor binada kendiside guvercinleri yollasinÇok saçma bir fikir.
Almadığımı nereden biliyorsunuz? Bazı fobiler çok derin ve kendilerini tekrarlayabiliyorlar. Çözüm tabi ki bulunabilir, ama aynı şekilde anlayış da gösterilebilir.
Çatıda onlarınmış babası tek kullanıyor Kadın gerçekten çok ayıp etmişAaaaa ayıp etmiş Allah bilir kiracıdır da pis kadın! Koskoca üç eviniz var yaaa üççççç nasıl olur bütün bahçe, bina sizin o zaman.
Konuyla nasıl alakası yok nau kendi kadını ezmek için bizim 3 dairemiz var bana git diyor dedi çatıyıda güvencin yuvası yapmışlar neden çünkü ortak alan çatı onlarınmış hmm hmmBu yorumun konuyla alakası yok.
Sırf apartmanda kedi beslemesini istemediği için bir yerden saldırmak adına yaptınız yorumu değil mi?
Yemleri alıyorum çöpe döküyorum da dememiş. Alıp apartman önüne çıkarıyorum demiş. Kadının linç edecek neyi var Allah aşkına?
Konu sahibinin güvercinlerle ne yapacağını bilemiyorum. Benim şahsi fikrim apartmanda kedi veya diğer evcil hayvanlarda olabilir beslenmemesi, bu konuda konu sahibini destekliyorum sokakta yuva yapılabilir, parklarda yapılabilir... vb birçok çözüm olabilir. Ne olacak kedi sana mı saldıracak demek pek anlayışlı olduğunuzu göstermiyor.Biz anlayis gosteriyoruz zaten, zorla evine al demiyoruz. Soguklarda gelip gidiyordur yani hayvan ne var bunda. Butun gun binanin icinde yatip kalkmiyordur herhalde konu sahibi. Ayrica madem kedi istemiyor binada kendiside guvercinleri yollasin
O manada söylemediğini düşünüyorum. Ben ev sahibiyim, üstelik 3 evimiz var, nasıl gidebilirim manasında söyledi. Kediden korkuyor diye neden satıp gitsin.Konuyla nasıl alakası yok nau kendi kadını ezmek için bizim 3 dairemiz var bana git diyor dedi çatıyıda güvencin yuvası yapmışlar neden çünkü ortak alan çatı onlarınmış hmm hmm
Splinter ustadan bahsediyor. Bir avuç mama yüzünden sokakları, evleri basıp kulağımızı, burnumuzu kemirirler maazaalllaah.Kemirgen zararlılar mı? Allah aşkına saçma saçma konuşmayın.
Konu yazın açılsaydı da yorumlar aynı olurdu. Yüzde yüz eminim.Her hayvandan bahsetmiyoruz hanımefendi kışın ortasında korunmaya ihtiyacı olan narin kedilerden bahsediyoruz. Dizinizde battaniye tık tık tık klavyeye bunları yazarken azıcık düşünün yine olur mu?
Bunun içinde tedavi olacak çünkü normal değil ve tr de kedisiz bir yer görebilir misin sence yabancılar bile paylaşıp kedi ülkesi diyor ama 3 evim var tamda anladığımız gibi çatıda bizim tamam mı tarzından belli oluyorO manada söylemediğini düşünüyorum. Ben ev sahibiyim, üstelik 3 evimiz var, nasıl gidebilirim manasında söyledi. Kediden korkuyor diye neden satıp gitsin.
Nüans farkı var ama bir yerden yakalamak gerekiyordu. Herkes oradan yürümüş.
Bizim sitede kedi evleri var ve apartman içinde beslemek yasak. Karşı komşum besliyor. Bana zararı yok. Hergele bir de bi sevimli. Smokin giymiş gibi desenli. Geçen evleri karıştırıp bizim balkona tırmanmış beklemiş karşı komşuyı. Tam ısırmalık.
Ama burada da korkan bir insan var. Tepkileri abartı bence. Ama işte bence. Ben kedi görünce kriz geçirmem. Ama o geçiriyor demek ki. Tedavi olsa hayat onun içinde kolay olur. Ama karşılıklı saygı önemli bence.
Konuyu lanet olsun kedilere. Hepsi geberir inşallah şeklinde açmış gibi lanse etmeye gerek yok. Hayvanlara zaraf vereni bence burada recm edelim. Ama hayvandan korkana başka çözüm sunana neden çullanıyoruz. Onu anlamadım
Hanımefendi havalar artık çok soğuk anladığım kadarıyla sürekli apartmanda değil girip çıkıyormuş hayvancağız. Lütfen bu soğukta ölsün mü ? Kar yağdığında vs o kedi evleri korunaklı sanıyor musunuz. Elbette yine hiç yoktan iyidir ama kedinin yemek yediği soğuktan korunduğu bir bölge olmuş bu apartman. Siz korkuyorsunuz diye bir can ölsün mü üstelik zararı bile yok. İnanın zararı olsa sizi haklı bulurdum. Lütfen korkabilirsiniz ama size hiçbir zararı yok. Lütfen bakana zorluk çıkarmayınYa hanımefendi of of of.. bina önünde beslese laf eden mi var
Apartman önünde besliyor olsa şikayet edebilir. Ama apartmanın koridorlarında tüm kat maliklerinin hakkı var. Şikayet edemez.Ya seyy aslında o sizi şikayet etse canlıyı beslemeye engel olmaktan büyük ihtimal yüklü miktarda ceza alırsınız . Keşke sizi sikayet etse keşke sizin gibi bencil insanlar zamanla dünya uzerinde kalmasa hayat bayram olsa
Konu sahibinin yorumlarını okuyun lütfen. Asıl tepki alan kısmı kendilerinin çatıyı kendi malı sanıp güvercin beslemeleri ama kapı girişinde kediye verilen mamayı sorun etmesi. O güvercinlerde pisliyor balkonları, camları. Başkaları da ondan rahatsızdır ama 3 evimiz var bize karışıyor şeklinde konuşunca kimse kendini haklı göremedi tabiKonu sahibinin güvercinlerle ne yapacağını bilemiyorum. Benim şahsi fikrim apartmanda kedi veya diğer evcil hayvanlarda olabilir beslenmemesi, bu konuda konu sahibini destekliyorum sokakta yuva yapılabilir, parklarda yapılabilir... vb birçok çözüm olabilir. Ne olacak kedi sana mı saldıracak demek pek anlayışlı olduğunuzu göstermiyor.
Bu hayvan yazın da giriyor bir sene oldu. Ben şimdi farklı kedi görünce konu açtım zaten konu bu. Üşümesi değilHanımefendi havalar artık çok soğuk anladığım kadarıyla sürekli apartmanda değil girip çıkıyormuş hayvancağız. Lütfen bu soğukta ölsün mü ? Kar yağdığında vs o kedi evleri korunaklı sanıyor musunuz. Elbette yine hiç yoktan iyidir ama kedinin yemek yediği soğuktan korunduğu bir bölge olmuş bu apartman. Siz korkuyorsunuz diye bir can ölsün mü üstelik zararı bile yok. İnanın zararı olsa sizi haklı bulurdum. Lütfen korkabilirsiniz ama size hiçbir zararı yok. Lütfen bakana zorluk çıkarmayın
Ben kedilerden aşırı korkan biriyim. Apartmana yıllarca alışan bir kedi vardı. (Doğum yapıyordu) işe giderken okula giderken girdiğim krizlerle geçti. Neyse o kedi kısırlaştırıldı. Doğurduğu yavru büyüdü o alıştı. Ve karşı komşum kapısına yem koyuyor kedi hep bizim kattaydı kaç kere kavga ettim bana senden bıktım sanane diye kaç kere bağırdı . Kapısına işedi kedi, şimdi de girişe koyuyor kaç kere alıp apartmanın önüne koydum. Ona evinde besle dedim. O da bana ben de sizin kapınıza koyduğunuz bayat ekmeklerden rahatsız oluyorum dedi apartmanda olay çıkarttı( babam bayat ekmek toplayıp ıslatıp çatıda ki güvercinlere veriyor) neyse ben bu kediye alıştım ama şimdi yeni bir kedi gördüm içerde ki yemden yiyordu şok oldum hayvan barınağı gibi oldu. Bunu nereye şikayet edebilirim gerçekten bunaldım . Evinde besle dedim beslemek istemiyorum evimde diyor.
bu olayı fenomen ümranto var annesin apartmanında ainn bu sebepten kavga etiğini söyledi onunla mı yasadınız