- 3 Mayıs 2015
- 13.225
- 48.486
Tabi kedisi yer bulamaz. Ben kedilerin derse girdiği kamoüste eğitim aldım. Çok da güzeldi. Ama insanın evi en konforlu alanıdır. Neden her dışarı çıkışında veya eve girerken tedirgin olsun ki.Bunun içinde tedavi olacak çünkü normal değil ve tr de kedisiz bir yer görebilir misin sence yabancılar bile paylaşıp kedi ülkesi diyor ama 3 evim var tamda anladığımız gibi çatıda bizim tamam mı tarzından belli oluyor
Kız bana burdan git derse ben de öyle derim 3 ev var nereye gideyim bırakıp ?Konu sahibinin yorumlarını okuyun lütfen. Asıl tepki alan kısmı kendilerinin çatıyı kendi malı sanıp güvercin beslemeleri ama kapı girişinde kediye verilen mamayı sorun etmesi. O güvercinlerde pisliyor balkonları, camları. Başkaları da ondan rahatsızdır ama 3 evimiz var bize karışıyor şeklinde konuşunca kimse kendini haklı göremedi tabi
Apartmanda kedinin bir zararı olacağını düşünmüyorum saldirmiyorlar. diğer hayvanları bilemicem. Ben koydum kutu su,mama gece konaklayip sabah kapı açılır açılmaz gidiyorlar. Dışarıda sokakta köpekler aç ve huysuz yuva gördüğü anda saldırıyorlar mesela kedilere. Daha savunmasızlarKonu sahibinin güvercinlerle ne yapacağını bilemiyorum. Benim şahsi fikrim apartmanda kedi veya diğer evcil hayvanlarda olabilir beslenmemesi, bu konuda konu sahibini destekliyorum sokakta yuva yapılabilir, parklarda yapılabilir... vb birçok çözüm olabilir. Ne olacak kedi sana mı saldıracak demek pek anlayışlı olduğunuzu göstermiyor.
Farklı kedi olunca acıkmıyor veya üşümüyor mu ? Şuan mevsim kış haliyle gece gelip sığınmış. Yazın da yemeğini yemiş çıkmış. Size birazcık bile teması yok bir zararı yok… inanın bir zararı olsa anlayacağım ama bu benim fobim diyerek vicdansızlık yapmanızı anlayamamBu hayvan yazın da giriyor bir sene oldu. Ben şimdi farklı kedi görünce konu açtım zaten konu bu. Üşümesi değil
Gerçekten çevre kirliliği konusunda Hindistan yolunda ilerliyoruz. Bundan 3 4 yıl öncesine kadar belediyeden kaldırım kenarlarına kadar otları temizleyeni bile görüyordum nadirde olsa. Şimdi büyük boy çöp poşetinden 2'sini rahat dolduruyorum bahçemden hemde benim olmayan çöpleri.. Etraftan rüzgarla uçup geliyor hepsi sokaklar leş gibi ya. Birde ayıptır söylemesi taşındığımız yer söz nezih bir yer ama olmayınca olmuyor. Şu çevre kirliliği acayip sinirimi bozuyor.Gene aklima geldi yazın belediye gelmis mis gibi ağaclarımızı kesiyor buduyorlarmıs güya çiktim dedim napiyorsunuz işte kötü görüntü buduyoruzdedim şöyle bir mahalleye bak bakalım kötü görüntü bu ağaclar mı yemin ediyorum bu insanları anlamak mümkün değil heryer çöp kimse rahatsız olmuyor ağaçtan rahatsız oluyorlar
Kavga ettiğin fenomen ümranto mu annesinin apt. Böle bi olay yaşadığını sölemiştiKız bana burdan git derse ben de öyle derim 3 ev var nereye gideyim bırakıp ?tapuda yazan şeyi yalanlayacak halim yok. Güvercinler için 2 tane evimiz var çatıda. Merak etmeyin
Bence konunu kapattır.Kız bana burdan git derse ben de öyle derim 3 ev var nereye gideyim bırakıp ?tapuda yazan şeyi yalanlayacak halim yok. Güvercinler için 2 tane evimiz var çatıda. Merak etmeyin
Yazdığım gibi hayvanların güvercin olsun kedi olsun baska bir şey olsun apartman gibi ortak alanlarda beslenilmesine karşıyım. Sadece kedi konusunda anlayabiliyorum çok benzer şeyleri yaşadığım için.Konu sahibinin yorumlarını okuyun lütfen. Asıl tepki alan kısmı kendilerinin çatıyı kendi malı sanıp güvercin beslemeleri ama kapı girişinde kediye verilen mamayı sorun etmesi. O güvercinlerde pisliyor balkonları, camları. Başkaları da ondan rahatsızdır ama 3 evimiz var bize karışıyor şeklinde konuşunca kimse kendini haklı göremedi tabi
Ama sorun kedinin zarar verip vermemesi değil ki, kedi fobisi diye bir şey var. Ben de biliyorum kedinin beni yemeyeceğini :) ama korku işte anlamsız ve mantıksız zaten. Ama sizin ne olacak ki dediğiniz bir şey baska bir insanda panik atak yaratabilir.Apartmanda kedinin bir zararı olacağını düşünmüyorum saldirmiyorlar. diğer hayvanları bilemicem. Ben koydum kutu su,mama gece konaklayip sabah kapı açılır açılmaz gidiyorlar. Dışarıda sokakta köpekler aç ve huysuz yuva gördüğü anda saldırıyorlar mesela kedilere. Daha savunmasızlar
Ya bu "Onların kürkü var, onlar üşümez" teorisini ilk kim salladı acaba.Hanımefendi havalar artık çok soğuk anladığım kadarıyla sürekli apartmanda değil girip çıkıyormuş hayvancağız. Lütfen bu soğukta ölsün mü ? Kar yağdığında vs o kedi evleri korunaklı sanıyor musunuz
Şey…. Beslenir.Arkadaşlar apartman içinde hayvan mı beslenir Allah aşkına? Her şeyin bir oluru var yani.
Burda sorun bu değil ki. Apartmanda üç ( rakamla 3 ) evi olduğu icin,, çatı katı onların sandığı için, tüm binayı/ hakları kendisinin sanması. En doğal hakkı, başkasının doğal hakkını döver sanması...Ama kedilerden korkuyorum bunu anlamak zor olmamalı bence.
Ben aylar önce başka bir konuda kedinin apartmana kaka çiş yaptığını asla kabullendirememiştim.Bizim apartmandaki kedi her yere cisini kakasini yapiyordu.
Takıntılı olan sensin ki kimin beğenip beğenmediğini kontrol edip bir de yorum yapıyorsun.Bende biraz daha takip et diye beğenmedim atıyorumSenin beğenmedimlerine karşılık sana gülücükler attım beybisu.
Hayat kısa. Bana bu kadar takıntılı olma. Sana yazık.
Kedi bütün Apartmanı ayakkabıları geziyor hanımefendi yemeğini yiyip çıkmıyor sorun buFarklı kedi olunca acıkmıyor veya üşümüyor mu ? Şuan mevsim kış haliyle gece gelip sığınmış. Yazın da yemeğini yemiş çıkmış. Size birazcık bile teması yok bir zararı yok… inanın bir zararı olsa anlayacağım ama bu benim fobim diyerek vicdansızlık yapmanızı anlayamam
Öyle bir yerde yaşıyorum ki kat kat kendim kürkler giyinsem de hava buz gibiYa bu "Onların kürkü var, onlar üşümez" teorisini ilk kim salladı acaba.
Bizim sitede gönüllüler ha bire sıcak su torbası taşıyor kedi evine