- 5 Eylül 2018
- 6.517
- 7.447
Hayır , onun annesi Bodrum da oturuyor oraya mı koymuş . Onu izliyorum ama görmedim bu konuyuKavga ettiğin fenomen ümranto mu annesinin apt. Böle bi olay yaşadığını sölemişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır , onun annesi Bodrum da oturuyor oraya mı koymuş . Onu izliyorum ama görmedim bu konuyuKavga ettiğin fenomen ümranto mu annesinin apt. Böle bi olay yaşadığını sölemişti
sizin gibi insanların hayvanlarla ne sıkıntısı var. anladım, sizden mama-su beklemiyoruz da nedir bu derdiniz bu canlılarla bu kadar? Köpek yerine it kelimesini kullanmanız zaten sosyo-kültürel yapınız hakkında ipucları veriyor. Montaigne'in Hayvanlara dair adlı kitabını okumanızı öneririm, empati yapmanızı sağlayacaktır, anlayana tabi...Başıboş itler yüzünden kaç insan öldü hâlâ gelmiş sokak hayvanı diyor. Kedilere köpeklere yaşayacağı alan bırakmadı insanoğlu ahh kalbimm edebiyatı. Yarabbi sabır ver..
Ya forumu bilmiyorsan hatırlatayım. Beğeniler bildirim olarak geliyor. Tıklayınxa bildirime alt alta derindeniz derindeniz derindeniz çıkıyor. KBak gibi ifşa oluyorsun. Kısacası takip etmiyorum. Bildirim düşüyor tatlı kıs. KipsTakıntılı olan sensin ki kimin beğenip beğenmediğini kontrol edip bir de yorum yapıyorsun.Bende biraz daha takip et diye beğenmedim atıyorum
Adı üstünde apartman tek yaşamıyoruz ya hani orada. O yüzden orada yaşayan insanlara da saygı duymamız lazım ya hani.Şey…. Beslenir.
Bizim apt kedi yok ama dışarıda yavrularım var girmiyorlar zaten içeri girselerde sıkıntı yok. Kampüs zamanlarımda atölyede kediler besledim. Ben yokken akademisyen hocalarımın odasında pineklerlerdi.
Birde spor salonunda besliyorum. Beni bildikleri için içeri giriyorlar bazen içerde mama veriyorum. Bazen yanıma kıvrılıp beni izliyorlar.
Şey… bide bazen 4-5 kg çalışacağım zaman kendilerini kullanıp oyun oynuyorum. Herhangi bi tepki vs görmedim.
Gizemli Haller sen misin?@Mune hanım lütfen kapatır mısınız hayvan düşmanı ilan edildim şaka gibi
Yok o üst kattan ev aldı annesine aynı böyle bi konudan kavga ettiğini söyledi bukadar benzer yaniHayır , onun annesi Bodrum da oturuyor oraya mı koymuş . Onu izliyorum ama görmedim bu konuyu
kirletti diye bir yazı yazmadım. Tek sorun korkmam ve ona alışmışken yabancı bir kedi daha girmeye başladı bir apartmanda 3-4 kedi gezmesi garip değil mi?Öyle bir yerde yaşıyorum ki kat kat kendim kürkler giyinsem de hava buz gibi bizim de apartmana aynı böyle birkaç kedi giriyor sabah açılır açılmaz çıkıyorlar içeriyi kirletmiyorlar bile… bilemiyorum zararları da olsa anlarım bir nebze konu sahibini ama sadece görmek istemiyor gibi
Sizi haksız bulmakla beraber ha şu taşı bu foruma atmayaydınız iyiydiBaşıboş itler yüzünden kaç insan öldü hâlâ gelmiş sokak hayvanı diyor. Kedilere köpeklere yaşayacağı alan bırakmadı insanoğlu ahh kalbimm edebiyatı. Yarabbi sabır ver..
Hayır .Gizemli Haller sen misin?
Her yer bina doldu. Hayvanların yaşayacak yeri kalmadı. Ne yapsın bu hayvanlar ?Arkadaşlar apartman içinde hayvan mı beslenir Allah aşkına? Her şeyin bir oluru var yani.
ayy kimbilir lojmanda kalan diğer komşularınız sizden neler çekmiştir. Allah kolaylık versin onlaraKedilere bir şey diyen yok sadece ortak alanlara alıştırılmamalı apartmana yerleştirecegine alsın evinde beslesin. Kaldığım lojmanda bunun sıkıntısını aşırı derecede çekmiştim.
Valla benim babam müteahhit oturdumuz binadaki tüm daireler bizim ama ben bukadar hüküm sürmüyorum üççççç üçççç daireniz var diye insanalr hakkını size karşı savunamaz diye birşey yok aynı zamanda kedilere o vermese bu vermese onlarda canlı yaşam hakları var senden de kediler korkuyor ee ozaman senide binaya koymasınlar yada sokağa salmasınlar sokakta size ait değil senin nekadar yaşam hakkın varsa onlarında vArÇatıda beslemek için iznimiz var. Ve çatı sadece bizim. Babam kullanıyor sadece ayrıca korkmak ve rahatsız olmak ta benim hakkım dışarda versin
Evet bildirim düştüğünü biliyorum sen algilayamasan da ama gidip yorumumu begenmeyenler le ilgili konuya bir daha yorum yapmıyorum.Ne kadar zoruna gitmisse dönüp yorum yapıyorsun ergen kıssYa forumu bilmiyorsan hatırlatayım. Beğeniler bildirim olarak geliyor. Tıklayınxa bildirime alt alta derindeniz derindeniz derindeniz çıkıyor. KBak gibi ifşa oluyorsun. Kısacası takip etmiyorum. Bildirim düşüyor tatlı kıs. Kips
Hanımefendi konu harici tartışmayın , yeteri kadar tartışma oldu.Evet bildirim düştüğünü biliyorum sen algilayamasan da ama gidip yorumumu begenmeyenler le ilgili konuya bir daha yorum yapmıyorum.Ne kadar zoruna gitmisse dönüp yorum yapıyorsun ergen kıss
Vay anasını. Yine neler dönüyorGizemli Haller sen misin?
Hanımefendi konu harici tartışmayınEvet bildirim düştüğünü biliyorum sen algilayamasan da ama gidip yorumumu begenmeyenler le ilgili konuya bir daha yorum yapmıyorum.Ne kadar zoruna gitmisse dönüp yorum yapıyorsun ergen kıss
ahahaha… :))))))))Valla benim babam müteahhit oturdumuz binadaki tüm daireler bizim ama ben bukadar hüküm sürmüyorum üççççç üçççç daireniz var diye insanalr hakkını size karşı savunamaz diye birşey yok aynı zamanda kedilere o vermese bu vermese onlarda canlı yaşam hakları var senden de kediler korkuyor ee ozaman senide binaya koymasınlar yada sokağa salmasınlar sokakta size ait değil senin nekadar yaşam hakkın varsa onlarında vAr
Sana ne be kedi sorununu çözdün sıra bana mı geldiHanımefendi konu harici tartışmayın , yeteri kadar tartışma oldu.
Bak adım kadar eminim aparman olmasın apartman girişi bilr olsa gene rahatsız olacak çünkü istemiyor bu kadar basit ha korkuyor tamam çaresine baksın diyoruz hala korkuyorda korkuyor napalim her korktuğunuz şeyi yokmu edelimHer yer bina doldu. Hayvanların yaşayacak yeri kalmadı. Ne yapsın bu hayvanlar ?
Değilmiş öyle dedi. Zaten profili de uymuyorVay anasını. Yine neler dönüyor
Ay imdatGizemli Haller sen misin?