Apartmanda kedi maması koymak artık bunaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başıboş itler yüzünden kaç insan öldü hâlâ gelmiş sokak hayvanı diyor. Kedilere köpeklere yaşayacağı alan bırakmadı insanoğlu ahh kalbimm edebiyatı. Yarabbi sabır ver..
sizin gibi insanların hayvanlarla ne sıkıntısı var. anladım, sizden mama-su beklemiyoruz da nedir bu derdiniz bu canlılarla bu kadar? Köpek yerine it kelimesini kullanmanız zaten sosyo-kültürel yapınız hakkında ipucları veriyor. Montaigne'in Hayvanlara dair adlı kitabını okumanızı öneririm, empati yapmanızı sağlayacaktır, anlayana tabi...

Takıntılı olan sensin ki kimin beğenip beğenmediğini kontrol edip bir de yorum yapıyorsun.Bende biraz daha takip et diye beğenmedim atıyorum 😅
Ya forumu bilmiyorsan hatırlatayım. Beğeniler bildirim olarak geliyor. Tıklayınxa bildirime alt alta derindeniz derindeniz derindeniz çıkıyor. KBak gibi ifşa oluyorsun. Kısacası takip etmiyorum. Bildirim düşüyor tatlı kıs. Kips

Şey…. Beslenir.
Bizim apt kedi yok ama dışarıda yavrularım var girmiyorlar zaten içeri girselerde sıkıntı yok. Kampüs zamanlarımda atölyede kediler besledim. Ben yokken akademisyen hocalarımın odasında pineklerlerdi.
Birde spor salonunda besliyorum. Beni bildikleri için içeri giriyorlar bazen içerde mama veriyorum. Bazen yanıma kıvrılıp beni izliyorlar.
Şey… bide bazen 4-5 kg çalışacağım zaman kendilerini kullanıp oyun oynuyorum. Herhangi bi tepki vs görmedim.
Adı üstünde apartman tek yaşamıyoruz ya hani orada. O yüzden orada yaşayan insanlara da saygı duymamız lazım ya hani.

Kapı önünde,bahçede uygun bir alan yapılır beslenir ama apartmanın içinde de beslenebilir diyebilmenizi anlayamıyorum gerçekten. Saydığınız şeylerle apartman gerçekten farklı şeyler.

Öyle bir yerde yaşıyorum ki kat kat kendim kürkler giyinsem de hava buz gibi🥲 bizim de apartmana aynı böyle birkaç kedi giriyor sabah açılır açılmaz çıkıyorlar içeriyi kirletmiyorlar bile… bilemiyorum zararları da olsa anlarım bir nebze konu sahibini ama sadece görmek istemiyor gibi
kirletti diye bir yazı yazmadım. Tek sorun korkmam ve ona alışmışken yabancı bir kedi daha girmeye başladı bir apartmanda 3-4 kedi gezmesi garip değil mi?

Kedilere bir şey diyen yok sadece ortak alanlara alıştırılmamalı apartmana yerleştirecegine alsın evinde beslesin. Kaldığım lojmanda bunun sıkıntısını aşırı derecede çekmiştim.
ayy kimbilir lojmanda kalan diğer komşularınız sizden neler çekmiştir. Allah kolaylık versin onlara

Çatıda beslemek için iznimiz var. Ve çatı sadece bizim. Babam kullanıyor sadece ayrıca korkmak ve rahatsız olmak ta benim hakkım dışarda versin
Valla benim babam müteahhit oturdumuz binadaki tüm daireler bizim ama ben bukadar hüküm sürmüyorum üççççç üçççç daireniz var diye insanalr hakkını size karşı savunamaz diye birşey yok aynı zamanda kedilere o vermese bu vermese onlarda canlı yaşam hakları var senden de kediler korkuyor ee ozaman senide binaya koymasınlar yada sokağa salmasınlar sokakta size ait değil senin nekadar yaşam hakkın varsa onlarında vAr

Ya forumu bilmiyorsan hatırlatayım. Beğeniler bildirim olarak geliyor. Tıklayınxa bildirime alt alta derindeniz derindeniz derindeniz çıkıyor. KBak gibi ifşa oluyorsun. Kısacası takip etmiyorum. Bildirim düşüyor tatlı kıs. Kips
Evet bildirim düştüğünü biliyorum sen algilayamasan da ama gidip yorumumu begenmeyenler le ilgili konuya bir daha yorum yapmıyorum.Ne kadar zoruna gitmisse dönüp yorum yapıyorsun ergen kıss

Evet bildirim düştüğünü biliyorum sen algilayamasan da ama gidip yorumumu begenmeyenler le ilgili konuya bir daha yorum yapmıyorum.Ne kadar zoruna gitmisse dönüp yorum yapıyorsun ergen kıss
Hanımefendi konu harici tartışmayın , yeteri kadar tartışma oldu.

Hanımefendi konu harici tartışmayın
Valla benim babam müteahhit oturdumuz binadaki tüm daireler bizim ama ben bukadar hüküm sürmüyorum üççççç üçççç daireniz var diye insanalr hakkını size karşı savunamaz diye birşey yok aynı zamanda kedilere o vermese bu vermese onlarda canlı yaşam hakları var senden de kediler korkuyor ee ozaman senide binaya koymasınlar yada sokağa salmasınlar sokakta size ait değil senin nekadar yaşam hakkın varsa onlarında vAr
ahahaha… :))))))))

Her yer bina doldu. Hayvanların yaşayacak yeri kalmadı. Ne yapsın bu hayvanlar ?
Bak adım kadar eminim aparman olmasın apartman girişi bilr olsa gene rahatsız olacak çünkü istemiyor bu kadar basit ha korkuyor tamam çaresine baksın diyoruz hala korkuyorda korkuyor napalim her korktuğunuz şeyi yokmu edelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X