-
- Konu Sahibi Kalbimmavi
Kız kardeşimde çok korkuyordu. 50 m öteden görse yolunu değiştiriyordu. İşe gidemedi kedi yüzünden. Apartmanın girişinde kedi varmış. Dışarı çıkamadı, eve de geri dönemedi. Hareket ederse kedi saldıracak zannetmiş. Birileri dışarı çıkıncaya kadar mahsur kaldı merdivende. Ama biraz travmatik bir biçimde de olsa onun kedi fobisinden kurtardım.Bunun hesabini sanami vericem? Korkuyorum iste garip geliyor bana ayrica ilk kezmi gordun kediden korkani?
Hayvan barınakları ölüm kampıdır bilmiyorsanız gidin görün önermeden önce . Sokakta yaşayan Canlar bir şekilde karnını doyurur .Hayvan barınaklarına götürebilirsin, bakacak zamanın varsa çalışmıyorsan evinde bakabilirsin
Sizin tedavi yonteminiz de baya ilginc olmus.Kız kardeşimde çok korkuyordu. 50 m öteden görse yolunu değiştiriyordu. İşe gidemedi kedi yüzünden. Apartmanın girişinde kedi varmış. Dışarı çıkamadı, eve de geri dönemedi. Hareket ederse kedi saldıracak zannetmiş. Birileri dışarı çıkıncaya kadar mahsur kaldı merdivende. Ama biraz travmatik bir biçimde de olsa onun kedi fobisinden kurtardım.Koltukta otururken kucağına kedi bıraktım. Kardeşim başladı çığlık atmaya. Kedi umursamayıp kıvrıldı yattı. Hiç acımadım. O kedi uyudu bir güzel. Arada gidip gelip bacımı yokladım yaşıyormu diye. ilk başlarda kediye değmesin diye kollarını, ellerini göğüs hizasında tutuyordu. Yüzünde de korku dolu bir ifade. Ama..ama...ve mutlu son, bir baktım kediyi okşuyor. Kedicik de mışıl mışıl uyuyor. kız kardeşimin bütün korkuları ve sevgisizliği sabun köpüğü gibi uçtu gitti. O kedi bizde 12 yıl kaldı. Sonra öldü tabi, yaşlılıktan. Onunla uyurdum hep. Şimdi hem kardeşimin hem benim evlerimizde kedimiz var. Darısı başına diyeyim de benim gibi bir ablan olmadığından, pek şansın yok gibi 
Zaten bu hayvan korkusu aileden geliyomus annem ve teyzemlerde cok korkar bizede onlardan gecti ya evet bizimki imkansiz gibi valla ama bende isterim korkmamayi cunku okula gitmiyodum kediden zirt pirt onume cikardiKız kardeşimde çok korkuyordu. 50 m öteden görse yolunu değiştiriyordu. İşe gidemedi kedi yüzünden. Apartmanın girişinde kedi varmış. Dışarı çıkamadı, eve de geri dönemedi. Hareket ederse kedi saldıracak zannetmiş. Birileri dışarı çıkıncaya kadar mahsur kaldı merdivende. Ama biraz travmatik bir biçimde de olsa onun kedi fobisinden kurtardım.Koltukta otururken kucağına kedi bıraktım. Kardeşim başladı çığlık atmaya. Kedi umursamayıp kıvrıldı yattı. Hiç acımadım. O kedi uyudu bir güzel. Arada gidip gelip bacımı yokladım yaşıyormu diye. ilk başlarda kediye değmesin diye kollarını, ellerini göğüs hizasında tutuyordu. Yüzünde de korku dolu bir ifade. Ama..ama...ve mutlu son, bir baktım kediyi okşuyor. Kedicik de mışıl mışıl uyuyor. kız kardeşimin bütün korkuları ve sevgisizliği sabun köpüğü gibi uçtu gitti. O kedi bizde 12 yıl kaldı. Sonra öldü tabi, yaşlılıktan. Onunla uyurdum hep. Şimdi hem kardeşimin hem benim evlerimizde kedimiz var. Darısı başına diyeyim de benim gibi bir ablan olmadığından, pek şansın yok gibi 
Çok tatalısın gülmekten bayıldım harikasın kardeşine acıdım birazKız kardeşimde çok korkuyordu. 50 m öteden görse yolunu değiştiriyordu. İşe gidemedi kedi yüzünden. Apartmanın girişinde kedi varmış. Dışarı çıkamadı, eve de geri dönemedi. Hareket ederse kedi saldıracak zannetmiş. Birileri dışarı çıkıncaya kadar mahsur kaldı merdivende. Ama biraz travmatik bir biçimde de olsa onun kedi fobisinden kurtardım.Koltukta otururken kucağına kedi bıraktım. Kardeşim başladı çığlık atmaya. Kedi umursamayıp kıvrıldı yattı. Hiç acımadım. O kedi uyudu bir güzel. Arada gidip gelip bacımı yokladım yaşıyormu diye. ilk başlarda kediye değmesin diye kollarını, ellerini göğüs hizasında tutuyordu. Yüzünde de korku dolu bir ifade. Ama..ama...ve mutlu son, bir baktım kediyi okşuyor. Kedicik de mışıl mışıl uyuyor. kız kardeşimin bütün korkuları ve sevgisizliği sabun köpüğü gibi uçtu gitti. O kedi bizde 12 yıl kaldı. Sonra öldü tabi, yaşlılıktan. Onunla uyurdum hep. Şimdi hem kardeşimin hem benim evlerimizde kedimiz var. Darısı başına diyeyim de benim gibi bir ablan olmadığından, pek şansın yok gibi 
ayyy cok merak ettim evde bi resmini ceksene cok mu kucukİnanın geri geliyor.. bizimde binaya girdi yavrucuk. Elti kişisi istemedi. Bugün eşimi ikna edip. Sahiplendik . Defalarca goturduk biz girmeden o giriodu binaya..
Kız kardeşimde çok korkuyordu. 50 m öteden görse yolunu değiştiriyordu. İşe gidemedi kedi yüzünden. Apartmanın girişinde kedi varmış. Dışarı çıkamadı, eve de geri dönemedi. Hareket ederse kedi saldıracak zannetmiş. Birileri dışarı çıkıncaya kadar mahsur kaldı merdivende. Ama biraz travmatik bir biçimde de olsa onun kedi fobisinden kurtardım.Koltukta otururken kucağına kedi bıraktım. Kardeşim başladı çığlık atmaya. Kedi umursamayıp kıvrıldı yattı. Hiç acımadım. O kedi uyudu bir güzel. Arada gidip gelip bacımı yokladım yaşıyormu diye. ilk başlarda kediye değmesin diye kollarını, ellerini göğüs hizasında tutuyordu. Yüzünde de korku dolu bir ifade. Ama..ama...ve mutlu son, bir baktım kediyi okşuyor. Kedicik de mışıl mışıl uyuyor. kız kardeşimin bütün korkuları ve sevgisizliği sabun köpüğü gibi uçtu gitti. O kedi bizde 12 yıl kaldı. Sonra öldü tabi, yaşlılıktan. Onunla uyurdum hep. Şimdi hem kardeşimin hem benim evlerimizde kedimiz var. Darısı başına diyeyim de benim gibi bir ablan olmadığından, pek şansın yok gibi 
Ben korkuyorsam kimse apartmana alamaz evinde beslesinler. Zaten disari attirdim kediler. Ben ve kardesim korkuyoruz burasi apartman barinak degil
Katılıyorum, insanlar çok acımasız olmuş...Bu hayvanlardan nefreti anlamıyorum. Oysaki dünyayı boklayan biz insanlarız , onların yaşam alanlarına tecavüz ediyoruz ama o kadar egoist bir varlığız ki bunu kabul etmiyoruz .
Dışarıda bir alana kedi evi yapın mama ve su koyun zamanla alışır , imkanınız varsa evde bakın sevaptır .
Dünden beri uğraşıyorum ama. Dosya büyük diyo.ayyy cok merak ettim evde bi resmini ceksene cok mu kucuk
Dünden beri uğraşıyorum ama. Dosya büyük diyo.
Olmuyor yaa..Ekran görüntüsünü çekip atabilirsiniz. Boyutu küçülür o zaman.
Sahiplenecek birini bulacağım galiba kıyamam yaa..Oyy kurban olurum tipine ben onun kıyamam yaa. Sarı kediler dünyadaki en yılışık kediler aslında. Çok kolay da alıştırırsınız. Umarım dişi değildir, doğum yaparsa hiç istemezler, atarlar ufacık bebeleriyle sokağa.
Tabi ki de bana hesap verme aynı zaamanda uslubuna da dikkat et.Bunun hesabini sanami vericem? Korkuyorum iste garip geliyor bana ayrica ilk kezmi gordun kediden korkani?
Ahh benımmm sarımm