Ne kadar aidat ödüyorsunuz? Öğrenci halinizle yıllık ödeyebildiğinize göre cüzi bir miktar olmalı.
Babam ödüyor aslında yani bana veriyor toplu şekilde bende gidip ödüyorum ama fiyat çok uç bir rakam sayılmaz aylık 50 tl
Bana indiragandi gibi geldi.
Oh, keş temiz para, sıfır hizmet.
Yılda 600 lira yani. 5 daireden yıllık 3000 lira. Genelde yönetici aidat ödemez, kanuni olarak hakkı var yani 2400 lira. Apartman temizliği haftalık 50 lira olsa zaten toplanan aidat temizliğe gitti geriye beş kuruş kalmadı. Elektrik parasını cebinden ödüyordur o adam. Siz hala ziller, boya falan diyorsunuz.
Ben yöneticinin aidatları üstüne konduğu hissiyatına kapıldım. Keşke hepsini toptan vermeseydiniz.
Fatura makbuz falan verdi mi?
Ben resmi bir yöneticilik olduğunu düşünmüyorum apartman temizliğine gelen kadın kapılara su koyuyoruz döküp gidiyor öyle şirketten temizlik görevlisi gelmiyorki 5 tl alıyor kadın basit bir su döküp gittiği için
Bence paranın üzerine kondu ve gidecek. Aylık daire başı 5 TL mi veriyorsunuz kadına anlamadım? Bizde daire başına 20 lira veriyoruz temizlikçiye.Hayır öyle makbuz fatura tarzı resmiyete geçen bir olay yok zaten yöneticiliğininde bir resmiyeti oldugunu düsünmüyorum aidatlar onda toplanıyor o da gereken neyse onu yapsın diye sanırsam az daireli bir apartman olduğumuz için öyle kanunlara dayalı resmi bir iş yapılmamış anladığım kadarıyla
Resmi ya da değil apartman işleriyle ilgilenen kişi aidat ödemez.
5 liraya kimse evinden çıkıp başka bir yere su dökmeye bile gitmez. Haklı çıkmak için abartmayın isterseniz.
Bence paranın üzerine kondu ve gidecek. Aylık daire başı 5 TL mi veriyorsunuz kadına anlamadım?
Yok gerçekten abartmıyorum burada ihtiyacı olan çok insan var bu kadın bu civardaki apartmanlara geliyor öyle su dökmeye. Süpürmüyor bile yani.
Bence 5 lira değildir o, çok az değil mi? Ayda 20 lira için kimse merdiven silmeye gitmez ki. Bu işte bir iş var bence, sizin paralar yalan oldu gibi.Hayır şimdi aidat veriliyor ya her ay. Haftalık olarak su dökmeye gelen kadına yönetici 5 tl veriyormuş haftada normalde. Alt komşumla karşılaştığımda ben dairemin önüne su koyuyorum ama kovayı ne zaman alsam dolu oluyor kadın gelmiyor mu diye sordum yönetici evde olmadığından verememiştir zaten 5 lira bişey veriyo kadına bi su döküp gidiyordu onu kendimizde yaparız dedi
Ben resmi bir yöneticilik olduğunu düşünmüyorum apartman temizliğine gelen kadın kapılara su koyuyoruz döküp gidiyor öyle şirketten temizlik görevlisi gelmiyorki 5 tl alıyor kadın basit bir su döküp gittiği için
Bence 5 lira değildir o, çok az değil mi? Ayda 20 lira için kimse merdiven silmeye gitmez ki. Bu işte bir iş var bence, sizin paralar yalan oldu gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?