Apartmanda wifi şifresi isteyen komşu

Ben de öyle düşündüm hızı düşük zaten diyeyim en iyisi😂
Hız düşük derseniz, alıcılar var. Çocuk alıp getirir... Bnce sınırlı bizim ancak bize yetiyor, video, film dahi izliyemediğinizi blli bir lmitten sonra ekstra ödeme yaptığınızı söyleyin...

Hanımlar merhaba 6 aydır bu apartmanda oturuyoruz. Üst dairenin birinde teyze, kocası ve hiç evlenmemiş 50 yaşındaki oğlu oturuyor. Geçen oğlu eşimi görünce (önceden tanışmışlardı) evde dizi, maç falan izliyorum internet yok siz şifrenizi verir misiniz demiş. Eşim de şifreyi bilmiyorum öğreneyim demiş. Geldi bana söyledi kızdım ben. Saftır biraz bu konularda zaten sabit ödüyoruz falan diyor bide🙄 Ben de sakıncalarını anlattım. Bir suç işlese o ağa bağlanıp bize kadar dayanır diye mevzu.
Teyze geldi bugün başka mevzudan konu internete geldi. Var mı siz de versenize falan dedi. Ben de şifreyi bilmiyorum diye geçiştirdim. Yani durumları kötü de değil bu insanların kendi evlerinde oturan insanlar. Gelirleri olduğundan da bahsetmişti. Biz ise kiracıyız ne bilim gelip bizden istiyorlar. Teyzeyle aramız çok iyi kırmakta istemiyorum ama bir Allahın kuluna güvenmekte çok zorlanan bir tip olduğumdan vermek istemiyorum yani paraya ortakta olur mevzu o da değil. Sorun dediğim gibi wifi ağından ne yapacağını da bilemem sonuçta.
Bir daha isterlerse ne diyelim veremeyiz diyemedim direkt suratına kadının da. Eve gelen misafire yada yatılıya veriyoruz elbette ama üst katımızda sürekli giriş yapabilecek birine vermek sakıncalı geldi bana. Siz ne düşünüyorsunuz? 😬
2 yıldır oturan kiracım bnden şifre istedi, beraber ödiyelim dedi.anlştık.2 ay sonra bn ödüyemiyorum maddiyatım yok şifreyi değişin dedi. Bnde değişmedim şifreyi... Neyse geçenlerde bna msj yazmış, diyor ki, çocuklar TV internetten çıkış yapmışlar, şifre neydi.... Bn aslında şifreyi bilerek değişmedim, çocuklara kıyamadım girsinler diye.... Neyse dedim ki siz İnterneti kullanmıyordunuz sanırım😂😂,,,, aaaa pardon musluk bozuktu onu söyliycktim yanlış oldu. 😂😂😂😂

Hanımlar merhaba 6 aydır bu apartmanda oturuyoruz. Üst dairenin birinde teyze, kocası ve hiç evlenmemiş 50 yaşındaki oğlu oturuyor. Geçen oğlu eşimi görünce (önceden tanışmışlardı) evde dizi, maç falan izliyorum internet yok siz şifrenizi verir misiniz demiş. Eşim de şifreyi bilmiyorum öğreneyim demiş. Geldi bana söyledi kızdım ben. Saftır biraz bu konularda zaten sabit ödüyoruz falan diyor bide🙄 Ben de sakıncalarını anlattım. Bir suç işlese o ağa bağlanıp bize kadar dayanır diye mevzu.
Teyze geldi bugün başka mevzudan konu internete geldi. Var mı siz de versenize falan dedi. Ben de şifreyi bilmiyorum diye geçiştirdim. Yani durumları kötü de değil bu insanların kendi evlerinde oturan insanlar. Gelirleri olduğundan da bahsetmişti. Biz ise kiracıyız ne bilim gelip bizden istiyorlar. Teyzeyle aramız çok iyi kırmakta istemiyorum ama bir Allahın kuluna güvenmekte çok zorlanan bir tip olduğumdan vermek istemiyorum yani paraya ortakta olur mevzu o da değil. Sorun dediğim gibi wifi ağından ne yapacağını da bilemem sonuçta.
Bir daha isterlerse ne diyelim veremeyiz diyemedim direkt suratına kadının da. Eve gelen misafire yada yatılıya veriyoruz elbette ama üst katımızda sürekli giriş yapabilecek birine vermek sakıncalı geldi bana. Siz ne düşünüyorsunuz? 😬
Kotalı bizimki deyin. Ya da internet yavaslar deyin

Biz de verdik sonra bu kadar kullanıyoruz faturaya da ortak olalım dediler tamam dedik heh şimdi de en yüksek internet hızında telefonlarda interneti açamıyoruz WiFi ye bağlanınca çekmiyor hele haftasonu tüm aile efradı evde olunca net pert tv de spor yapacak olsam bi ara hep duruyordu bağlantı

Sinir oluyorum böyle tiplere
Elini versen kolunu koparırlar
Bir komşumda benden istemişti
“Kusura bakmayın kimin hangi gruba cemiyete bağlılığı var bilmiyorum. Ben çalışan insanım işimi eşimi ailemi korumam lazım. İki gün sonra sizden olacak bir sıkıntı ile ip adresinden bana gelirler. Riske giremem dedim.”
Baya açık açık söyledim.
Cevap çok saçmaydı “ben de iş için kullanılacam başka bişy yapmayacağım ki”
“E size gelen herhangi bir misafir şifre isteyince vermeyecek misiniz?” Dedim.
Dondu kaldı.
“Gelen kişi pedofili haberiniz yok. İnternette halt yedi sonra takibe takıldı polis kime gider?” Dedim
Bakıyo öyle sadece.
Yani kıvırmayın bence. Net olmayı çok seviyorum ikinci teklif ile gelemiyor kimse :)

Kesinlikle vermeyin.
Sınırlı olduğunu size anca yettiğini söyleyin. Eşinizin üzerine atın, ne iş yapıyorsa işle ilgili kullanıyor, yasak diyin.
Ne saçma. İnsanlar bedava mezar bulsa girecek.
Mobil veri de yok mu telefonlarında İnternetsiz telefon mu kalmış. Var da yetmiyorsa bir zahmet bağlatsınlar.
Bir de isteme bahanesi maç ve dizi. Rahat rahat istiyorlar valla basit bir şey gibi. Hızı düşük, kotalı vs bir şeyler diyecek eşim

Sinir oluyorum böyle tiplere
Elini versen kolunu koparırlar
Bir komşumda benden istemişti
“Kusura bakmayın kimin hangi gruba cemiyete bağlılığı var bilmiyorum. Ben çalışan insanım işimi eşimi ailemi korumam lazım. İki gün sonra sizden olacak bir sıkıntı ile ip adresinden bana gelirler. Riske giremem dedim.”
Baya açık açık söyledim.
Cevap çok saçmaydı “ben de iş için kullanılacam başka bişy yapmayacağım ki”
“E size gelen herhangi bir misafir şifre isteyince vermeyecek misiniz?” Dedim.
Dondu kaldı.
“Gelen kişi pedofili haberiniz yok. İnternette halt yedi sonra takibe takıldı polis kime gider?” Dedim
Bakıyo öyle sadece.
Yani kıvırmayın bence. Net olmayı çok seviyorum ikinci teklif ile gelemiyor kimse :)
Valla böyle olmak lazım biz işte aman kötü olmayayım diye diye ödün veriyoruz kendimizden ama bu şifre olayını kesinlikle yapmam zaten sadece kırmak istemedim ama bundan dolayı da kırılan kırılsın artık

Abartiyorsunuz .

Buyrun okuyun kim abartıyormuş

Buyrun okuyun kim abartıyormuş
Peki şifreni kırıp yaparsa nasıl bulunacak ? En azından sen verdiğinde suclayacagin kişiler bellidir. Onlarda telefon tablet TV PC vb herhangi bir yerden bu suçu isleyecegine göre illaki geçmişinden bulunur. Takım elbise giydi diye karısını ölduren adama indirim verilen ülkede wifi sifresi sonucunda başınıza coook da büyük bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum. Siz tabi ki de vermeyin saygı duyuyorum.

Peki şifreni kırıp yaparsa nasıl bulunacak ? En azından sen verdiğinde suclayacagin kişiler bellidir. Onlarda telefon tablet TV PC vb herhangi bir yerden bu suçu isleyecegine göre illaki geçmişinden bulunur. Takım elbise giydi diye karısını ölduren adama indirim verilen ülkede wifi sifresi sonucunda başınıza coook da büyük bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum. Siz tabi ki de vermeyin saygı duyuyorum.
Dediğim gibi zaten eve gelince tanıdıklarıma veriyorum ama elin adamına sürekli kullanması için vermek güvenilir değil. Bu zamanda özellikle daha dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum. Dışarıda arama yapacağım deyip telefonumu isteyenlere dahi vermiyorum. Bir şekilde kendimi olma ihtimali olan şeylerden korumak amacım.

Dediğim gibi zaten eve gelince tanıdıklarıma veriyorum ama elin adamına sürekli kullanması için vermek güvenilir değil. Bu zamanda özellikle daha dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum. Dışarıda arama yapacağım deyip telefonumu isteyenlere dahi vermiyorum. Bir şekilde kendimi olma ihtimali olan şeylerden korumak amacım.
Malesef artık o seviyedeyiz. Güven olmadığı gibi kim vurduya gitme ihtimaliz de var. Ben de dışardaki kişiye telefon verme taraftarı değilim. Amann bir wiifi şifresi seni niye uykusuz bırakıyor ya isteyen adam fosur fosur yatiyo derdi sana kaldı😁 hayır derken bile nasıl hayır diyebiliriz diye uykusuz kalacaksak bizi daha çok uzerler😂

50 yaşın yaşlı göründüğü zamanlar çok eski de kaldı artık. 50 yaş da çıtır. Çevremdeki 50'li yaşlardaki insanların hepsi çıtır daha.
Ona ben de şaşırıyorum artık ya bir kadın görüyorum" abla oğlun ne tatlı diyorum" "torunum "diyo sen kaç yaşındasın diyorum 52 diyo (liseye üniversiteye giden torunu olanlar da görüyorum genç duruyorlar.agiz tadıyla anneanne babaanne de denilmiyo artik)bak yemin ederim taş çatlasın 40 gösterir öyle de duru güzel ♥️♥️🧿

direkt fetö olaylarından sonra güvenlik için ortak paylaşım yapmıyorum kimseyle kusura bakmayın deyin. doğrusu da bu. ben öyle diyorum

Ben samimi komşuma vermedim ihtiyacı olan evine internet alsın. Farzedelim şifreyi verdiniz adam yasaklı sitelere giriş yaptı ilk önce sizin internet adresinize ulaşırlar siz derdinizi anlatana kadar göbeğiniz çatlar.

İnternet hızımız düşük bağlantı sayısı arttıkça biz sorun yaşıyoruz diyeceksiniz yalanda değil ayrıca ne kadar sınırsız olsa da belli bir kotası var sınıra ulaşınca hız düşüyor zaten

Haklısınız diyorum bunun sabit ödemekle alakası yok e iyi ben sabit ödüyorum diye bütün apartmana vereyim olur mu öyle şey ya kendini böyle şark kurnazı sananlara aşırı sinir olurum güzel bir dille reddedin olmadı interneti iş için kullandığınızı yavaşlama olursa sorun yaşayacağınızı falan söyleyin

Back