Apartman ve yönetici

Ben gerçekten ilk defa böyle bir şey yaşıyorum yani makbuzsuz belgesiz iş tabiki yapılmaz ufak bir apartman eskiden beride oturan birisi olduğu için o yönetici olmuş yani senelerdir oturanlar güvenmiş aidatlarını vermiş bende o yüzden hiç tahmin edemedim bir aksilik çıkar mı veya kaçar gider mi diye aklıma gelmedi. Benim babamda sizinkisi gibi garantici birisi anlattığım zaman kızdı baya nasıl böyle saf olabiliyorsun diye kendisi bana hep suya bile imza atma diyip duran birisi

Benim eşim de yönetici olmak zorunda kaldı. Ama sabit bir aidat toplamıyor. Ne masraf çıkıyorsa kuruşuna kadar yazıp herkesin eline veriyor.

aslında en güzel sistem bu bence benimki gibi ufak ve az daireli apartmanlarda ben eğer yönetici meselesi hallolmazsa herkesle konuşup bu şekilde yapılmasını rica edeceğim belki o zaman birisi yönetici olmayı kabul eder örneğin benim katımda ne problem varsa belirtirim yaptırılır masraf ne kadarsa ödenir. temizlikçi tutulursada şirketten tutulsun daire başı herkes versin tutulmayacaksada herkes haftanın bir günü köpüklü bi su hazırlayıp döksün en kötü. bu dediginiz bana yardımcı oldu tesekkur ederim

Rica ederim, kolay gelsin

vala ben kovayla dökülen sulara acıdım. çok rahatsız oldum.

Valla ben 250 veriyorum siz 50 tl diyorsunuz...Yani sizin saydığınız ihtiyaçlara en az 200 vermeniz gerekir..Bence boşuna yazmayın artık..piyasadan hiç mi haberiniz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…