Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Apartman görevlimiz
- Konu Sahibi cilhan
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Nisan 2008
- 21.008
- 7.621
- 773
- 39
bnm az kullanılmış arçelik marka çamaşır makinam var bu kişiye vermek isteriim eğer yazan arkadaş uygun görürse irtibata geçeliim
a.s.a.s.a.s.:lepi::lepi:
duyarlılıgın için çok tesekkür ederim.eger postaneden hesap acarsanız para yatıran arkadaşlarımız havale parası çok ödememiş olurlar..havale parasını arkadaşınızın çamaşır makinasına verebiliriz..daha çabuk toplamış oluruz...sevgilerimlea.s.
canım bankadanda hesap numarasını verdınmı havale ücreti yok diye biliyorum o yuzden banka daha ıyı olur bence:))fazlası kadıncagızın hesabınd akalır ıhtıyaclarını karşılar
canım azra sıla kargoyla gönderse 56 lira tutuyor bense en az maliyete bulmayı düşünüyorum kararsızım postanede hesap açmak daha mantıklı geliyor bana
Bence çok iyiymiş 56 lira.Makine çok kullanılmadıysa o paraya değer bence.
bugün kadına durumu söyledim kargo ücretini de ben veririm haberiniz olsun makine gelecek dedim.(azra sıladan bahsettim) bana taksitle aldıklarını söyledi.sağlık olsun ne yapalım.ben ona yardımcı olurum yine de.bu konuyla ilgilenen herkese çok çok teşekkürler ediyorum.
Hayırlısı olsun ,sağlıkla kullansın inşallah.:1hug:
- 26 Nisan 2008
- 21.008
- 7.621
- 773
- 39
ben anlayamadım.makina bulundumu...:uhm:
cnm bnde anlamaddım açıkcasıı bn makinemi vermeye razıyım arçelkik marka nerdeyse 0 gbi az kulanılmışştı
kargoyu aradıım 56 lira dediler ve bnce çok uygun yanii şimdi bi makina alınmaya kalkışılsa en kötüsü bile 500 ytl dir ama hümanist arkadaş bnce pek ilgilenmedi bnmle
Sonradan tekraradan yazılar baktım yine bi para toplama lafı geçioodukargo parasıda ucuz bnce neden para toplanılmaya çalışldı sonradan anlamış değilim
bnm amacım yardımdı hıı bilseydiim o kargo parasını da bn verridim ama demmki bi makina alacak kadar durumlarıda varmmış hmn alındığına göre
bnm kafam çok karıştıı kimse k.bakmassın ilk bize durum yok dendi şimdi hmn almışlar olduu bnce karışık bi durum oldu