allah yardımcın olsun cnm yazarak çalış birde çıkmış sorulara bak cnm bn öle geçmiştim inş faydası olurkizlar istatikten benimde gözüm korktu simdi yaaa(
napcam bilmem
acaba sistem kabul ettide sanamı etmedi gözuktu cnm aöfden aldığın şifreyi sakince dene olmazsa koymaya çalıştığın şifreleri dene onlarda olmazsa bir sorun var demektir git aöf sor cnm yada ara istersen gitmeden belki sen tekrar gitmeden halledebilcek sorundurkızlar yardımmmm
bugün kaydımı yaptırdım çok şükür
cici kitaplarımı aldım geldim mutluyum umutluyum
ancak eve gelince şu internet şifresiyle sisteme gireyim dedim
şifre değişikli yapayım dedim
yani şifre olarak ne yazdıysam kabul etmedi sistem
öyle olmaz böyle olmaz vs.:44:
sonra eski şifremle,yani bürodan verilenle giriş yapayım dedim
bu sefer onuda kabul etmiyor
eeeee nolcak şimdi
o lanet olası büroya tekrarmı gitçemmmmmmmmm:113:
acaba sistem kabul ettide sanamı etmedi gözuktu cnm aöfden aldığın şifreyi sakince dene olmazsa koymaya çalıştığın şifreleri dene onlarda olmazsa bir sorun var demektir git aöf sor cnm yada ara istersen gitmeden belki sen tekrar gitmeden halledebilcek sorundur
hangi sistem lazım değil şifreyimi diyorsun hangi sistemden bahsediyorsun cnm birde sen şifreyi neden değişmeyi denedinki bürodakiler değişmenmi lazım dediler ben ikisene okudum aöfnin verdiği şifreyle kaldım birsorun olmadı:)
muhtemelen sistem kabul etti ama bana etmedi gibi gösterdi,
yada bikaç yeni şifre denememde üst üste şifremi beğenmedi diye bloke etti.
hey Allahım yaaa tlf.la bi iş yapmazlar canım şahsen gelmeniz gerek dicekler.
kartımı almaya gittiğimde yenilerim artık şifreyi.
nasıl olsa lazım değil bu sistem pek dime canım??
hangi sistem lazım değil şifreyimi diyorsun hangi sistemden bahsediyorsun cnm birde sen şifreyi neden değişmeyi denedinki bürodakiler değişmenmi lazım dediler ben ikisene okudum aöfnin verdiği şifreyle kaldım birsorun olmadı:)
yok canım yaaa büodakiler değiştir falan demediler de beni dürttü işte
bürodan verilen şifre "DEVE"
deve diye şifremi olur dedim değiştirdim ben onu
neyseki dediğin gibi yapıp ilk denediğim şifreyi hatırlamaya çalıştım ve başardım canım
buldum şifreyi
kızlar merhaba ...
sosyoloji 1.sınıf yardımcı kitabı elinde olan var mı?
ücreti neyse yollucam ...
çok lazım nolur rafta bekletmeyin kitaplarınızı arkadaşlar hepimiz yararlanalım..
olmadı geri yollarım yıl sonunda..
canım netten baksana,15-20 tl ye satılıyor zaten nette
madem ücretini ödemeyi düşünüyorsun ozaman sıfır kitap al
olsa alırım cnm..
satılanlar soru bankası..
yardımcı kitap yasaklandı yani aöf yayın evlerine telif hakkı vermedi o yüzden yardımcı kitap artık çıkmıyor..
konular uzun , çocuk var ondan yardımcı kitap olursa çok daha iyi olucak benim için..
herkese merhaba bende sınavsız 2. üniversite kapsamında sosyolojiye kayıt yaptırıcam pazartesi. dersleri hakkında bir bilgim yok. nasıl zor mu sizce? bir sorum daha olacak ben beden eğitimi öğretmeniyim yani formasyonum var acaba sosyolojiyi bitirince formasyonum var diye sosyoloji öğretmeni olabiliyor muyum? merak ettiğimden soruyorum.
http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf burdan bakabilirsin göreceğin derslerine aöfdeherkese merhaba bende sınavsız 2. üniversite kapsamında sosyolojiye kayıt yaptırıcam pazartesi. dersleri hakkında bir bilgim yok. nasıl zor mu sizce? bir sorum daha olacak ben beden eğitimi öğretmeniyim yani formasyonum var acaba sosyolojiyi bitirince formasyonum var diye sosyoloji öğretmeni olabiliyor muyum? merak ettiğimden soruyorum.
22 ekimde başlıyor kayıt yenileme cnmArkadaslar kayit yenileme bugun basladi, yaptinizmi biseyler?
canım kayıt yenileme 22 ekimde başlıyor
cumaya kadar yeni kayıt olacaklar kayıt yaptırıyor
22 ekimde başlıyor kayıt yenileme cnm