bulancak önceki msjlarında okudumda bi arkadaşa cvp yazarken
eve evrak geleceğini söylemişsin kayıtlar için
bu hala geçerli bir durum mu??
bildiğim kadarıyla artık herşey online olduğu için
evrak olayı kalkmadımı ?
ben adres değişikliği yaptım da o yüzden endişeliyim canım
evrak gelirse elime ulaşamayabilir :18:
meraba kizlar
bende aöf ciyim ve sosyolog olma yolundayim :)
2ci seneme gectim
burda birbirimize destek oluruz ne güzel, yeni gördüm topigi
Kızlar bu sosyoloji mezunları kpss den kaç puan la atanıyor???
kizlar bisey sorcam pek anlamiyorum bunlari, kimsede aciklamiyor, umarim yardimci olabileniniz olur
ben ilk dönem 2nin üstünde not ortalamasi aldim,
ve simdi ikinci dönem malesef 2nin altindayim,
4 tane kosullu gecerim var
ff hic yok
simdi bütünleme sinavida var ama girip girmemekte kararsizim
diyelimki girmedim bütünleme sinavina
bu 4 kosullu gecer dersimi tekrarmi etmem gerekiyor ??
kizlar bisey sorcam pek anlamiyorum bunlari, kimsede aciklamiyor, umarim yardimci olabileniniz olur
ben ilk dönem 2nin üstünde not ortalamasi aldim,
ve simdi ikinci dönem malesef 2nin altindayim,
4 tane kosullu gecerim var
ff hic yok
simdi bütünleme sinavida var ama girip girmemekte kararsizim
diyelimki girmedim bütünleme sinavina
bu 4 kosullu gecer dersimi tekrarmi etmem gerekiyor ??
cnm açıköğretim fakültesindemi okuyorsun ilk dönem dediğin birinci sınıfmı 2 dönemde ikinci sınıfmı diyorsun odediklerinden bişi anlaamdım şimdi sen 1.sınıftaysan sorun hangı derse ara sınavdan kaç finaldan kaç aldın o belirt ben ona göre büte girip girmeyeceğin konusunda yardımcı olayım cnm sana
sanıırım okula gidip geliyor açıktan okumuyor sanırım:))canım bölüm kredili olduğu için güz,bahar dönemi var onu soruyor arkadaş
ortalamaya göre bütünlemeye girmesi gerekiyor
2.00'ın üsütndeyse ortalama sınıfı geçiyor
altındaysa ff ve içinde d olan derslerden bütünlemeye giriyor
sanıırım okula gidip geliyor açıktan okumuyor sanırım:))
dershanedeki rehberlerin çoğu pdr mezun değil sosyoloji ve felsefe mezunu
1 sene dershanede çalıştım iktisat meznuyum idarecim aö den felsefe yada sosyoloji oku rehber olarak çalış bizde dedi
yok canım aöf okuyor arkadaş,aöf'te de kredili sistem var yeni geldi bu uygulama
haberin yok galiba:26:
evet dersanedeki bir hoca da bana bitir de rehber olarak çalışırsın demişti
bir bitirebilseydim ondan sonra ne yapacağımı bilirim
mesaj kutunu boşaltırmısın cnm sana mesaj atamıyorum ben boşalttım sende boşalt.bende düşünüorm bu aralar elimde alternatif meslek olsun
yok canım aöf okuyor arkadaş,aöf'te de kredili sistem var yeni geldi bu uygulama
haberin yok galiba:26:cnm bu yeni uygulama her bölüm içinmi geçerli 2üniv okuycaklar içinde geçerlimi bana link atabilirmisin rica etsem
cnm açıköğretim fakültesindemi okuyorsun ilk dönem dediğin birinci sınıfmı 2 dönemde ikinci sınıfmı diyorsun odediklerinden bişi anlaamdım şimdi sen 1.sınıftaysan sorun hangı derse ara sınavdan kaç finaldan kaç aldın o belirt ben ona göre büte girip girmeyeceğin konusunda yardımcı olayım cnm sana
bildiğim kadarını anlatayım sana
bahar dönemi genel ortalaması 2.00'ın altındaysa için de ''d'' olan derslerden sınava gireceksiniz
güz dönemi için sınav giriş yerleri belli oldu bahar dönemi belli olmadı o sınav da ekimde olacakmış zaten
öğrenci sayfanızdan girip bakarsınız,hangi derslerden girecekseniz orada yazar zaten
bence sınavlara girin seneye ders bırakmaktansa kurtarmaya çalışın
haberin yok galiba:26:cnm bu yeni uygulama her bölüm içinmi geçerli 2üniv okuycaklar içinde geçerlimi bana link atabilirmisin rica etsem
evet a'dan z'ye bütün bölümler kredili sisteme geçecek 2012-2013 yılında,nete aöf kredili bölümler diye yazsan çıkıyor canım
canlar sagolun hemen cevaplamissiniz
bidaha anlatayim
1ci siniftayim ben, yani yeni bitti,
1ci dönem dedigim güz dönemi
2ci dönemde bahar dönemi
1ci dönemde 2nin üstündeydi ortalamam, onu atlattim yani
ama simdi bahar döneminde ortalamam 2 nin altinda
HIC kaldigim ders yok yani FF hic yok
ama 2 tane CD var, 1 tane DC var bitanede DD var
zaten bütünlemeye girebiliyorum aslinda girmemde gerekiyor cünkü sinava giris belgesi geldi
ve bu 4 ders yaziyor üstünde
ama benim bilmek istedigim su,
yani simdi ben bu bütünleme sinavina girmessem,
bu dersleri seneye tekrarmi vermem gerekiyor ?
Yoksa genel not ortalamami yüksek tutarsam, bu dersleri tekrarlamam gerekmeyebilirmi ??
evet arkadaşım anladım ben de üstteki arkadaşa anlatmıştım
eğer bütünlemeye girmezsen seneye o dersleri alıyorsun,kaçarın yok yani
ortalama ile ilgili soruna cevap bulamadım :26konuda bilgim yok canım kusura bakma
evet arkadaşım anladım ben de üstteki arkadaşa anlatmıştım
eğer bütünlemeye girmezsen seneye o dersleri alıyorsun,kaçarın yok yani
ortalama ile ilgili soruna cevap bulamadım :26konuda bilgim yok canım kusura bakma
evet a'dan z'ye bütün bölümler kredili sisteme geçecek 2012-2013 yılında,nete aöf kredili bölümler diye yazsan çıkıyor canım
ay cnm çok moralim bozuldu benim şimdiyaaa cnm yanlışlar doğruyu götürcekmi peki bu sınavda birde diyelimki iktisat dersinden ara ve final sınavında
geçemedim nolur benm 2sene sonraya 29 nisana kadar mezun olmam lazım offfffff( peki sınavlar hangi tarihte olucak bilgi verirmisin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?