- 13 Mart 2008
- 4.149
- 2
- 40
inşallah canım ya :1hug:
banada ank muratilkumut kursuna giden arkadaşım dedi kursun öğretmeleri falan hep şaşırmış sonra araştırmışlar aöf öyle demiş
bende hep sorulardan çalışmayı sevdiğim için onların yardımcı kitabına baktım ama keşke bakmasaydım dedim
Evet iki dersten fazla olunca tekrar ama bütünleme var inşallah iyi geçer hepimiz için başarılar....selam arkadaşlar ben de aöf halkla ilişkilere başvurdum buyıl .ilk sınavları geçmişim de bu son sınavlar zordu ,özellikle iktisat umarım geçerim bu sınavları 2 dersten fazla kalırsak sanırım bu seneyi tekrar almak zorundayız.kitaplar o kadar kalın ki bakınca çalışma hevesi kaçıyor insanın murat yayınlarından çalıştım. umarım hepimiz geçeriz......
Arkadaşlar bu sınavı sonuçları ne zaman açıklanır bilginiz varmı?
Haklısın sanırım senin işinde zormuş valla özel ders senin için en iyisi maddi durumun müsaitse bir an önce bulmalısın bende karar vermeliyim ne yapacağıma matematik zaman alıyo malum..Bebeğin kız mı erkekmı?Bebeğinle sağlıklı mutlu günlerin olsun...sevgiler
Bende aynı şekilde matematiği versem kurtulsam diyorum inanmak çok önemli temmuz itibariyle çalışmaya başlıycam inşallah kpss hazırlanıyorum yeni başladım güzel haberler veririz umarım burdan birbirimize.eğer bi gün evlenirsem erkek çocugum olsun istiyorum bence o sana şans getirecek sınıfta kalmayacaksın sevgiler..evet malesef ısım bıraz zor.. benım gozumde buyuyen kısmı sadece 65 almak :bbo:geri kalanı ne ders almak zor gelıyor ne parasını vermek neden ders çalışmak.. kafama takılan hem ders alıp hem calısıp bırde masraf yapıp yınede 65 alamaz da bu seneyı sırf mat yuzunden 3. e gecemezsem ıste o zaman kafayı yedıgım andır tatlicadiarzu Allah yardımcımız olsun gönlümüze göre versın ne dıyım umarım gecerız bu sene kalmayı hıc kaldıramıcam seneye kendıme bır kerelık kalma hakkı tanıyorm ama bu sene olmaz :1no2: lütfen Allahım.. :çok üzgünüm:
bu arada bebeğim erkek canım tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın.. :1hug:
Bende aynı şekilde matematiği versem kurtulsam diyorum inanmak çok önemli temmuz itibariyle çalışmaya başlıycam inşallah kpss hazırlanıyorum yeni başladım güzel haberler veririz umarım burdan birbirimize.eğer bi gün evlenirsem erkek çocugum olsun istiyorum bence o sana şans getirecek sınıfta kalmayacaksın sevgiler..
özel ders için aklımda bulunsun muhakkak haber veririm.güzel dileklerin için bende teşekkür ederim matematikten geçmemiz dileğiyle sevgiler kendine iii bak...çok tesekkur ederım canım guzel dıleklerın ıcın, umarım dedıgın gıbı olur bana sans getırır kucuk emre'm ve sınıfta kalmam en azından bu sene ıcın.. suan hala özel ders verıcek bırını bulamadım.. eger sen cevrenden anadolu yakası ıcın ders verıcek bırını duyarsan yada rasgelırsen bana haber ver olur mu cok memnun olurum.. umarım sende gecersın matematıkten ve kurtulursun ve ileride mutlu bır evlılıgın guzel bır oğlun olur :1rolleyes:.. sevgiler canım..a.s.
bayanlar bu aö deki sosyal bilimler programından mezun olanlar ne iş yapıyor?2yılı okuduktan sonra sosyoloji,sosyal hizmet,halkla ilişkilere dikey geçişi biliyorum.2yılı okuyup dikey geçiş yapmadan ne işlerde çalışabiliyor?en önemlisi öğretmen olabiliyor mu?birde nerelerde?
teşekkürler bayanlar......