!!!aöf Sinavlariniz Nasil!!!

cnm 100 ü 30 böluyosun 3.3 yanı netınle carpıyosun 19 netle 63 alırsın

bende 3.işletme deyım iş hukuku cok zordu yardımcı kıtaptan sorular cıkmadı :1no2: sırf sendıka soruları vardı çok aramışlarmı bu soruları merak edıyorumKötü Kazensenağlama

iş hukuku benim çok kötü senağlama geçen yıl MYO DA bu ders bana sorun yaşatmıştı o zaman da ilk notum yüksek son sınavda hoca bir kıllık yapmıştı ve 1 yanlışa 1 doğru götürmüştü gıcıklıl olsun die off iş hukuku offff:1no2:

düşün sen çocuk gelişimi okumak istiyorsun ama alanda yükselemiyorsun bu nebiçim iş ya bende sözel alancıyım tüm bölümlerimiz sağolsun EA kaydıbenneyaptımki düzlise sosyalci ve meslek liselilerin hali vahim...:1no2:

Allah yardımcın olsun canım, hem bebeklerın hem ders hem ev vs emınım cok zor oluyordur.. Allah cocuklarının hurmetıne yardım etsınde guzelce mezun ol derslerını ver ınsallah.. seneye kı sınavlarda benımde calısırken bır yandan kucagımda bebegım olcak :) Allah yardımcımız olsun ama ne yapıp ne edıp gecmem gerek kaldıkca daha da zor gelıyor ınsana aynı derslere bı daha calıs bı daha calıs sımdıye kadar kalmadım bu sene matematıgı vermem gerekıyor yoksa 3 e gecemem ama bı sekılde ozel derse baslıcam 3 ay calısıcam butunlemeye kadar gecıcem artık Allahın ıznıyle cunku kalırsam hem motıvasyonum bozulucak hemde seneye bebekle daha zor olucak bılıyorm :1no2: bu sene yapamazsam bunu seneye hıc yapamam senağlama.. umarım diplomamızı kolayca hayırlısıyla alırız sevgıler canım.. a.s.

ALLAH yardımcın olsun emeklerin karşılığını verir ALLAH.a.s

benım anladıgım sey zaten su, bızım eğitim sistemımızı boyle yapanlar bu ülkeye bir öğretmen, doktor, mimar, mühendis vs kazandırmak istemıyorlar.. eğer illaha da olmak istiyorum diyorsanız bır taraflarınızı yırtmadan senelerınızı öss sınavlarında harcamadan olmaz dıyorlar.. onada 4 hak tanıyorlar 4 un dede bu kazık puanları alamazsan bı baltaya sap olma dıyorlar.. benım bu işten çıkaracagım bu.. benım alanımda yukselmem öğretmen olmam gerek.. ben işletmeyı okusam bana ne fayda.. sırf diplomamız olsun dıye o da artık.. Allah gelecek nesıle yardımcı olsun ınsallah bızden beter sıstemlere maruz kalmazlar..

çok haklısın betulygt hemde çok haklısın öss kazanmak için milyarlar döküp dershnaeye git diyorlar peki niçin biz o kadar sene okuyoruz parasız eğitim öylemi öss kazanmak için resmen paralı okuyorsun hadi kazandın üniversiteyi benim her dönem 500ytl harç parası ödedim ailem ne zorluklarla beni okuttu ve benim gibi pek çok arkdaşım zar zor okudu paramız gitmesin diye yeri geliyor istediğimiz bir şeyi alamıyorduk hep cebimizi kısıyorduk bizi bu hale getirenleri ALLAHA HAVALE EDİYORUM ve inan canım 1 yemek kuponuna yurtta yaşayan MYO lu arkdaşlarım vardı.gelecek kuşak böyle olmasın...

ben 4. sınıftayım arkadaşlar. muhasebe- mali denetiminanılmaz zordu. ilk sınavım 80 di ama bundan 40 alamam galiba bütünlemeye kalıcam. nerden bulmuşlar o soruları anlamadım. diğerleri fena değildi. tek bu kalsa bütünlemeye problem değil ama böyle sorular sorarlarsa ben biraz zor bitiririm. :a015:

Herkese merhaba...Vizeler kolaydı ama finallerde zorlandım.Bütünlemeye kalıcam ama umarım geçerim.

Genel Matematikten ne yapacağım bilmiyorum tavsiyeleriniz varmı?65 almam gerekiyor nasıl yapıcam

Genel Matematikten ne yapacağım bilmiyorum tavsiyeleriniz varmı?65 almam gerekiyor nasıl yapıcam
canım aöf den matematik dersi görenler kitabın arkaındaki sorulara benzer soruyorlar demişlerdi hatta kimsi aynımış kitabın arkasındaki soru kalıplarına bakınsüprizzzzz

canım tamda mezun olacaksın ilk notunda yüksekmiş benneyaptımkibenimde iş hukuku ve maliyet muhasebesi beni üzdüüüüü o kadar çalıştım sonuçmu :roflol:

canım tamda mezun olacaksın ilk notunda yüksekmiş benneyaptımkibenimde iş hukuku ve maliyet muhasebesi beni üzdüüüüü o kadar çalıştım sonuçmu :roflol:

yaaa evet tek ders yüzünden geçemezsem bütünlemede kahrolurumÇok üzgünüm çoook artık okul bitsinde ben de hobi dünyaasında akmak isityorum kitap okumak dikiş nakış öğrenmek istiyorum..... çoook sıkılıdm.

çok çalıştıysan geçersin cnm ya.. en azından bütünlemede finalde zor sordularsa bütünlemede bu kadar zor olmaz..(yani inşallah:roflol:)

vizeler kolaydı ama finaller kötü geçti bakalım sonuçlara göre önümüzdeki maçlara bakacağız kızlar...
inşallah ben yanılıyorumdur da ii geçenler de vardır :)...

çok çalıştıysan geçersin cnm ya.. en azından bütünlemede finalde zor sordularsa bütünlemede bu kadar zor olmaz..(yani inşallah:roflol:)
hiç ilk ünitden sormadılar iş hukukunda hep sonlardan ve o soru kalıplarını nasıl buldularsa murat yayınaro sorularını yaladım yuttum ama hiç çıkmadı inşallah bütte veririz

kızlar sorular yayınlandı ama 1. sınıf iktisatın cewap anahtarı yok

Merhaba 1.sınıf iktisadın cvp var dikkatli bakman gerek başarılar kolay gelsin..

aynı dertten müzdaribiz selin, 1. sınıfmısın 2. mi ? ben özel ders dusunuyorum yada murat aöf kursları faydalı oldugunu duydum arastır ıstersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…