Merhaba Arkadaşlar.Ben İktisat 2.sınıftayım.Şimdi cevaplara baktım 30 sorudan 19 netim var.İlk sınavdan 43 almıştım bu 19 netle kaç puan alacağımı nasıl hesaplayabilirim?Puan nasıl hesaplanıyor aranızda bilen var mı?
düşün sen çocuk gelişimi okumak istiyorsun ama alanda yükselemiyorsun bu nebiçim iş ya bende sözel alancıyım tüm bölümlerimiz sağolsun EA kaydıbenneyaptımki düzlise sosyalci ve meslek liselilerin hali vahim...:1no2:evet haklısın gercekten de sankı mılletın okumaması ıcın ellerınde gelen sıstemı uretıyorlar.. turkıyeden baska nerde var bu kadar saçma sistemler.. okumayın dıyorlar resmen ıllallah edın bırakın okumayın en fazla lıse mezunu olun.. budur yanı.. benım ne işim var işletme bölümünde ben anaokulu ogretmenıyım meslek lısesı mezunuyum.. 2 sene gırdm öss ye ıkıncı sene 8 puanla gerıde kaldım okul öncesi eğitimi bölümüne artık aöf kayıt yaptm yeter dedım bır daha ugrasamam dıye.. oyskı benım okul öncesı okumam gerekıyor ısletme benım neyıme ama ıste mecbur mecbur...
arkadaşım bende aöf okul öncesi eğitim okuyorum ve 3. sınıfım.meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum valla hiç üzülme bölümümü okumuyom diye bizde de durumlar çok vahim.bana sınıfı geçirmemek için uğraşıyolar sanki.
sınavlarım hiçte iyi geçmedi.takıntılı olduğum 2 ders var 2.sınıftan.2 senedir geçemiyorum.artık o kadar bıktım ki anlatamam.valla ne olacak benim halim bilmiyorum.zaten bide ikizlerim var zor ders çalışıyorum.ama çalışsamda aynı ki geçilmiyo bu iki ders.
ALLAH yardımcın olsun emeklerin karşılığını verir ALLAH.a.sarkadaşım bende aöf okul öncesi eğitim okuyorum ve 3. sınıfım.meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum valla hiç üzülme bölümümü okumuyom diye bizde de durumlar çok vahim.bana sınıfı geçirmemek için uğraşıyolar sanki.
sınavlarım hiçte iyi geçmedi.takıntılı olduğum 2 ders var 2.sınıftan.2 senedir geçemiyorum.artık o kadar bıktım ki anlatamam.valla ne olacak benim halim bilmiyorum.zaten bide ikizlerim var zor ders çalışıyorum.ama çalışsamda aynı ki geçilmiyo bu iki ders.
düşün sen çocuk gelişimi okumak istiyorsun ama alanda yükselemiyorsun bu nebiçim iş ya bende sözel alancıyım tüm bölümlerimiz sağolsun EA kaydıbenneyaptımki düzlise sosyalci ve meslek liselilerin hali vahim...:1no2:
benım anladıgım sey zaten su, bızım eğitim sistemımızı boyle yapanlar bu ülkeye bir öğretmen, doktor, mimar, mühendis vs kazandırmak istemıyorlar.. eğer illaha da olmak istiyorum diyorsanız bır taraflarınızı yırtmadan senelerınızı öss sınavlarında harcamadan olmaz dıyorlar.. onada 4 hak tanıyorlar 4 un dede bu kazık puanları alamazsan bı baltaya sap olma dıyorlar.. benım bu işten çıkaracagım bu.. benım alanımda yukselmem öğretmen olmam gerek.. ben işletmeyı okusam bana ne fayda.. sırf diplomamız olsun dıye o da artık.. Allah gelecek nesıle yardımcı olsun ınsallah bızden beter sıstemlere maruz kalmazlar..
canım aöf den matematik dersi görenler kitabın arkaındaki sorulara benzer soruyorlar demişlerdi hatta kimsi aynımış kitabın arkasındaki soru kalıplarına bakınsüprizzzzzGenel Matematikten ne yapacağım bilmiyorum tavsiyeleriniz varmı?65 almam gerekiyor nasıl yapıcam
canım tamda mezun olacaksın ilk notunda yüksekmiş benneyaptımkibenimde iş hukuku ve maliyet muhasebesi beni üzdüüüüüben 4. sınıftayım arkadaşlar. muhasebe- mali denetiminanılmaz zordu. ilk sınavım 80 di ama bundan 40 alamam galiba bütünlemeye kalıcam. nerden bulmuşlar o soruları anlamadım. diğerleri fena değildi. tek bu kalsa bütünlemeye problem değil ama böyle sorular sorarlarsa ben biraz zor bitiririm. :a015:
canım tamda mezun olacaksın ilk notunda yüksekmiş benneyaptımkibenimde iş hukuku ve maliyet muhasebesi beni üzdüüüüüo kadar çalıştım sonuçmu :roflol:
canım tamda mezun olacaksın ilk notunda yüksekmiş benneyaptımkibenimde iş hukuku ve maliyet muhasebesi beni üzdüüüüüo kadar çalıştım sonuçmu :roflol:
hiç ilk ünitden sormadılar iş hukukunda hep sonlardan ve o soru kalıplarını nasıl buldularsa murat yayınaro sorularını yaladım yuttum ama hiç çıkmadı inşallah bütte veririzçok çalıştıysan geçersin cnm ya.. en azından bütünlemede finalde zor sordularsa bütünlemede bu kadar zor olmaz..(yani inşallah:roflol:)
Genel Matematikten ne yapacağım bilmiyorum tavsiyeleriniz varmı?65 almam gerekiyor nasıl yapıcam