bencede özel ders iyi olur ama kim nerde zor yani..bende kurs düşünüyordum ama herkese anlatıyorlar benim anlama zor olacak sanki ilk sınavım 15 çünki cd al diyorlar iyi anlatılıyormuş düşünüyorum işte..yanlız değilim desenize....aynı dertten müzdaribiz selin, 1. sınıfmısın 2. mi ? ben özel ders dusunuyorum yada murat aöf kursları faydalı oldugunu duydum arastır ıstersen..
bencede özel ders iyi olur ama kim nerde zor yani..bende kurs düşünüyordum ama herkese anlatıyorlar benim anlama zor olacak sanki ilk sınavım 15 çünki cd al diyorlar iyi anlatılıyormuş düşünüyorum işte..yanlız değilim desenize....
ALLAH analı babalı büyütsün ne güzel hamilemişsinŞeniz canım benim doğru havalar ısnıyor zor olur en güeli özel ders hayırlısı olsun canımyerimsenibencd yı hıc tavsıye etmem sorman gereken bırsey olunca soramıyorsun ıstedıgın kadar gerıye al bır daha oynat sonucta anlattıgı sey aynı.. bence ya bırınden ders alman gerek yada dedıgım gıbı aöf kursuna gitmen.. ben bilgi alma amaclı arayıp sordum muratın bır subesını, dedım ılk sınavdan 15 aldım meslek lısesı mezunuyum hıc mat temelım yok nasıl olur faydalı olur mu butunlemeye kadar ders alsam gecermıyım dedım.. 65 alman gerek onuda alırsın dedı.. temmuz 15 te baslıyormus butunlemeye kadar haftada 2 yada3 gun sanırım.. fıyatıda peşin 350 taksıtlı 380 dedı.. ben gıdecem gıtmsine ama 6 aylık hamıleyım burda en yakın kadıkoyde var havalar sıcaklasıyor gıt gıde karnım ck buyuyecek ındı bındı yapamam dıyorum zaten sıcaga dayanamıyorum hamıleyken hıc olmaz esım ıstemıyor ayrıca o yuzden ozel dusunuuyorum ders verıcek bırını arıyorum sımdı vakıt kaybetmeden.. ozel almayı dusun olmadı kursa gıt cd nnın faydası olucagını hıc sanmıyorum ozellıklede matematık dersınde.. sevgiler..
Haklısın sanırım senin işinde zormuş valla özel ders senin için en iyisi maddi durumun müsaitse bir an önce bulmalısın bende karar vermeliyim ne yapacağıma matematik zaman alıyo malum..Bebeğin kız mı erkekmı?Bebeğinle sağlıklı mutlu günlerin olsun...sevgilercd yı hıc tavsıye etmem sorman gereken bırsey olunca soramıyorsun ıstedıgın kadar gerıye al bır daha oynat sonucta anlattıgı sey aynı.. bence ya bırınden ders alman gerek yada dedıgım gıbı aöf kursuna gitmen.. ben bilgi alma amaclı arayıp sordum muratın bır subesını, dedım ılk sınavdan 15 aldım meslek lısesı mezunuyum hıc mat temelım yok nasıl olur faydalı olur mu butunlemeye kadar ders alsam gecermıyım dedım.. 65 alman gerek onuda alırsın dedı.. temmuz 15 te baslıyormus butunlemeye kadar haftada 2 yada3 gun sanırım.. fıyatıda peşin 350 taksıtlı 380 dedı.. ben gıdecem gıtmsine ama 6 aylık hamıleyım burda en yakın kadıkoyde var havalar sıcaklasıyor gıt gıde karnım ck buyuyecek ındı bındı yapamam dıyorum zaten sıcaga dayanamıyorum hamıleyken hıc olmaz esım ıstemıyor ayrıca o yuzden ozel dusunuuyorum ders verıcek bırını arıyorum sımdı vakıt kaybetmeden.. ozel almayı dusun olmadı kursa gıt cd nnın faydası olucagını hıc sanmıyorum ozellıklede matematık dersınde.. sevgiler..
benimde ne çok iyi ne çok kötü Allah tan vize sınavlarım yüksek bütünlemeyede kalırsam veririm diye düşünüyorum ama bu sene aof hakikaten çok zor sormuşlar çünkü ben karacan dershanesine gidiyorum 5 soru ya çıktı yada çıkmadı sadece benim bölümüm değil herkes için aynı bu final sınavlarında. herhalde bütünlemede kolay sorarlar diye düşünüyoruz... hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun arkadaşlar
bende çok çalıştığım 2 dersten kalıyorum en kötüsü gece yarılarına kadar çalıştım sorular çok mantıksız geldi bana çelişkiliydiilk sınav sonuçlarım kötüydü bu sınav iyi gececek diye ümit ederken hiç beklenmeyen sorular çıktı bu yıl kesin kalıyorum senağlama
ilk sınav sonuçlarım kötüydü bu sınav iyi gececek diye ümit ederken hiç beklenmeyen sorular çıktı bu yıl kesin kalıyorum senağlama
soruların neden değiştiği belli olmuş
4. sınıfa giden bi salak gerizekalı aptal neden heryıl aynı türden sorular çıkıyor diye
şikayette bulunmuş aöf ye ve yüzden bu yıl soru türlerini değiştirmişler
bu yıl kalan maalesef çok olacak gibi geliyor bana
lost87 canım inşallah bütlerde bu tarz şeyler olmazda geçeriz
bu nasıl bır mantıktır kaç kışinin gelecegiyle oynadı..hadı kendın geçtin bitti diye bu kadar ınsandan ne istiyosun offf .4 yıldan berı sınavlara gırıorum ilk defa beyım durdu bu soruları sankı gecemeyelım dıye özenle secmısler yardımcı kıtaptan bir soru bile cıkmadıÇok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:
kızlar ben yardımcı kitabı su gibi içtim sınavda soruları görünce dedim keşke kendi kitabına çalışsaydım,kardeşim hem yardımcı kitabı hem kendi verdikleri kitaba çalıştı oda çıktı sinirliydi ne kendi kitabından nede yardımcı kitaptan fayda yoktu yani,
inşallah geçeriz kızlar,Allah yardımcımız olsun...Şeniz
kendisi çok zekimiş demek ki sırnaşık şey acaba o kişinin sınavları nasıl geçti :1no2: ama onun yüzünden benim kötü geçti senağlama inşallah canım veririz hep beraber şuraya yorumlar yazan tüm kardeşlerim geçelim ALLAHIM :enbuyukkk:soruların neden değiştiği belli olmuş
4. sınıfa giden bi salak gerizekalı aptal neden heryıl aynı türden sorular çıkıyor diye
şikayette bulunmuş aöf ye ve yüzden bu yıl soru türlerini değiştirmişler
bu yıl kalan maalesef çok olacak gibi geliyor bana
lost87 canım inşallah bütlerde bu tarz şeyler olmazda geçeriz
canım betty im benim üzülme be tatlım benimde kötü geçti:çok üzgünüm:
soruları görünce resmen sinirlendim,
okadar çalıştım hiç görmediğim sorular vardı soru kağıdında:mymeka:
,ben vizelerin 2 si kötü onun dışındakilerden 50 alsam geçiyorum,hepimiz için hayırlısı tatlım,üzülme bütlerde geçeriz inşallah,öptüm...Şeniz
ya arkadaslar cıddımısınız bır akıllı yuzunden mı bız sınav sorularını gorunce dumur olduk yanı.. ınanmıyorum o kımse boğasım geldii.. ben hıc calısmamıs gıbı oldum sınava gırınce oysakı 10 gun basımı kaldırmadan calıstım :1shok: bu nedır yaaa bu sene gecemezsem var ya beddua edıcem heeee vallahı cok sınırlendım klava: Allah yardımcımız olsun inşallahh !!....
inşallah canım ya :1hug:
banada ank muratilkumut kursuna giden arkadaşım dedi kursun öğretmeleri falan hep şaşırmış sonra araştırmışlar aöf öyle demiş
bende hep sorulardan çalışmayı sevdiğim için onların yardımcı kitabına baktım ama keşke bakmasaydım dedim