Aöf İşletme 3. sınıfta olanlar

kızlar ben büte kaldımmm hiç sormayın çok gerginim bu aralar ve 3dersten geciyom galiba ayy su sansımıza bak hep zor sordular hrkes dioki ayyy nasıl yanidedim valla kusura bakamda aynı sorular cıkmıyo sizin zamanınızdaki gibiiiiiiiialsanaalsanasmile

sorma canım benim de 2. senem bu sene 3 tanesinden kalmıştım hala uğraşıyorum iş sosyalden geçmişim cevapları yazmıştm kağıda baktım ama finansla türk vergiden kesin bilmiyorum ve şu finanstan kurtulmak istiyorum artk okdr dershaneye gttm hala kalma ihtimalimm var :a015:

hadi yaa inşallah guzummm gecersin benim is sosyal ilk vizem 64dü heralde ama ikinci battı galiba sadece yönetim ve pazarlamadan geciyom battı yaa kalıcam büteee offfff cok canım sıkkınn ne zor sorular yaaaa bunlarrrrrr aslında tvs ve maliyet iyi sayılırdı ama ilk vizeler kötüakannehir akannehir akannehir

Son düzenleme:

bende geçen sene ilk yönetimle pazarlamayı vermiştim bütünlemedede maliyetten geçmiştim diğerleri hala başımı ağrıtmakta:çok üzgünüm:

bende geçen sene ilk yönetimle pazarlamayı vermiştim bütünlemedede maliyetten geçmiştim diğerleri hala başımı ağrıtmakta:çok üzgünüm:

ahh canım benim yaa inşallah hep beraber geceriz kuzusum aslında is sosya bana basit gelmişti ama kazık gibi soruları görünce yapıştım resmen finalde bütte en azından is sosyalle maliyeti vermem lazım canım sen maliyhet için ne dersin sadece girdigimiz sorulardan mı cıkarmı yani arasınav ve finalden???

geçen sene maliyetin bütünlemesi çok kolay olmuştu cnm büyük ihtimal rahatlıkla geçersin geçmiş yılların final ve bütünlemelerine bak ve eger dershanelerden birinin yardımcı kitabı varsa onların sorularını çöz ben maliyeti öyle vermiştim a.s.

öyle yapıcam artık canım çok tesekkürlerrrrrrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

arkadaşlar bişi merak ediyorum benimde halkla ilişkiler bitti bu sene inşş aksilik çıkmazsa sonuçları görünce emin olucam ama mezun olduğumu tahmin ediyorum..sizi bişi sorcam 1.2 sınıf gibi genelde çıkmış sorulardan çıkmıyor mu 3.sınıf sınavlarında?????
cevap lütfennnnnnnnn

Merhaba Ela,

Artık açık öğretimde yatay geçiş imkanı sunduklarından yavaş yavaş soruları değiştirme yönüne doğru gidiliyor.
Geçmiş yıllara ait sorulardan geliyor evet ama her zaman değil...
Mesela şu örneği verebilirim; 3.Sınıf ışletme derslerinden , Türk vergi sistemi dersinde genelde geçmiş yıllara ait sorulardan sordular ...
Ama Finansal Yönetim dersinden öyle olmadı , sorular hep farklıydı ve zordu...
Ne yapacakları hiç belli olmuyor ...
Konu çalışıp, soru çözerek pekiştirilmeli, daha sonra en son geçmiş yıllara ait soruların çözülmesini tavsiye ederim...

ınşallah mezun olursunuz , Kolay gelsin .

canim yasadigin yer diger yaziyo ben avusturyadayim yurt disindan acikögretimle okumak mümkünmü

ayy canımmm sanmıyorum ya cünkü hiç duymadım türkiyede basvuru yapman ve burda bi adres verip öyle okuman gerekiyo bence ben mersindeyim olumunekankayizsmile :umursamaz:

ayyy canımmm inşallah mezunsundur valla bende bu yıl 3 ten devam ettim ve sonuc hayal kırıklıgı....
her yıl aynı soru soruyolarmış ama bu yıl nerden bulmuşlarsa bu soruları hep degiştirmişler...
ben 6 ders veriyorum pazarlama..yönetim...iş sosyal.. bunlardan vardı gecmiş yıl sorularından maliyet finans ve tvs berbattttt gecti adam akıllı calışmak lazım iyice ögrenmekkkk yoksa gecemeyiz....akannehir akannehir

kizlar ben ilerde magaza acmak istiyorum acaba hangi bölümü okumak lazim iki yillik bölümlerde okusam lurmu ben iki cocuk annesiyim ve ev isleri zaten cok iki cocukla iki yili bitirebilirmiyim okuyanlar nasil calisiyosunuz yani cokmu ezber gerekiyo bi seyler yapmak lazim diye düsünüyorum egitimli bi insanla normal bi insanin magaza idare etmesi arasinda cok fark olur verim acisindan galiba

canım sana 2 yıllık pazarlama veya işletme yönetimi tavsiye ederim..
ben murat yayınlarından çalıştım hep.

cok saol canim yardimci oldun bana zormu acaba benim mesela derste dinlersem yada dikkatli calisirsam unutmuyorum ama ezber yok fazla okuyunca unutuyorum
yurt disinda kaliyorum cocuklarim biraz daha büyüsün liseyi ikinci siniftan baslayip bitiriyim sonrada üniversite basaririrmiyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…