Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalalım diye ellerinden geleni yapmışlar
sözellerin ilk notları yüksek gerçi 40-45 le kurtarırım gibi inş. okadar yapmışımdır
sözeller bukadar zorsa türk vergiyi düşünemiyorum bile çalışma istediğim daha da azalıyor
bakalım hayırlısı olsun
herkes emeğinin karşılığını alır inş.
fınansal cok zordu ya bilmiyorumkismile
arkadaşlar maliyet muh nasıldı sizce bana fazla zor gelmedi ama sonuçlar önemli olan inş. iii gelir ya yinede kendime güvenemiyorum evt sınavlar bitti şimdide kaldım mı geçtim mi telaşı var oooffff ki ne oooffff
herkese geçmiş olsun arkadaşlar,sadece tvs iyi geçti çıkmış sorulardı,maliyette fena değildi ama diğerleri berbat geçti off şimdi birde büte çalış yazımızı zehir edeceklerklava:,azcık kolay sorsalar ölürlerdi sanki,alsanaalsanasmile
mafoldumbensinirden catltlıyom resmen yaaa tvs kolay gibi ama zorlandım yine hele finans battıııııııııı kızlarrr acayip moralim bozuk yaa eşim sen bu işi beceremicen galiba dedi o polis ve gecen yıl mezun oldu işletmeden ayrıcada 4 yıl tamamladı benim gibi 3 ten devam etmiş övünüyo onada gıcık oldum iyimiii halbuki gidegen yıllarda hep aynı soruları sormuşlar ya bu benim şansızlgım diyorum yaaaa hiç iyi degilim midem bulanıyo artık ders denilince basım catlıyooo suandada resmen nasıl soru soruyolar böle insan kolay sorardı dimi el insaf diyorum yine büttende ümidüm kalmadı allah bilir o zamanda nasıl zor sorucaklar.....:umursamaz: mafoldumben
cnm üzme kendini 2ay önceden rolleri degişleim bılasık çamasır yemek ütü de sen eşine sonra gördün bakalım ders notlarını bayanlrın işi heleki evliyse ve calısıyosa hiçte kolay olmamalıı... hayırlısı olsun işşlahh gecersin tatlım
sonuçlar nezaman belli olur kızlar