• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aöf İşletme 3. sınıfta olanlar

cok saol canim yardimci oldun bana zormu acaba benim mesela derste dinlersem yada dikkatli calisirsam unutmuyorum ama ezber yok fazla okuyunca unutuyorum
yurt disinda kaliyorum cocuklarim biraz daha büyüsün liseyi ikinci siniftan baslayip bitiriyim sonrada üniversite basaririrmiyim acaba
neden başaramayasın, başaranların senden ne eksiği var canım. o kadar zor değil merak etme sen yeter ki iste :)

kızlar bişey sormak istiyorum ben bu sene gectim işletme 3.sınıfa 1den beri acıkdan okuyorum
3.sınıfda en basta su derslere agırlık ver su dersler zordur dedikleriniz varmı
ona göre agırlık veriyim diyorumda şimdiden tesekkürler

ya arkadaşlar bende büte kaldım hemde 5 dersten bu geçmiş yıl sorularını bulup çalışsak yetmezmi bide bulabilen varsa paylaşsın lütfen .....

ya arkadaşlar bende büte kaldım hemde 5 dersten bu geçmiş yıl sorularını bulup çalışsak yetmezmi bide bulabilen varsa paylaşsın lütfen .....

inşallah kurtarırsın canım bende büte kaldım internetten bulabilirsin bitanem bide kitapları satılıyo gecmiş yıl soruları olan allah yar ve yardımcımız olsun inşallahhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Back