Aöf İşletme 3. sınıfta olanlar

lacrimosa

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2007
1.230
885
648
merhaba kızlar , sınava 1.5 ay kadar bir süre kaldı , çelışmalara başladınız mı ? hangi kaynaklardan çalışıyordunuz .
internetteki aöf forumlarındakı özetlerden çalışıyor musunuz ? özetlerin çogu geçmiş yıllarda eklenmış mufredat a uygun mudur acaba ?
aöf ün verdiği kıtaplar cok kalın okuması cok zor

Ben de 3. sınıfım. Karacan Akademi kursuna gidiyorum 3 dersten, derslerede çok giremiyorum aslında, geçen seneden de 2 dersim var. Çalışmamız lazım evet ama çalışamıyorumda ya içimden gelmio hiç (bilmiyorumkismile

ben de 3. sınıfım.yeni başladım çalışmaya.bu sene ingilizce var bakalım nasıl olacak.türk vergi sitemi zor biraz.ben de murat yayınlarından faydalanıyorum.

Murat açıköğretimin 2 tane yardımcı kitabı war ondan çalışsan yeterli olur.50tl tutuyo 2 kitap.3 ders 3 ders diye ayırmışlar.diğer üni.nin werdiği kitaplarada göz gezdirsen yeterli olur diye düşünüyorum.

maliyet muhasebesi ve finansal yönetimden korkuyorum,bir kaç ünitedir hiç birşey anlayamıyorum zira,bunlara yoğunlaşmam lazım,hiç bari çıkacak sözel soruları iyi cevaplarsam büte filan kalmam,bu zamana kadar hiç bütüm olmadı,yaz günü birde ders çalışırsam ayvayı yedim demektir...
bu konuda tavsiyeleriniz varsa alayım,birde korktuğum kadr varmı bu iki ders bi söyleyin ne olur...

finansalı yaparsın belki ama maliyet muhasebesi gerçekten zor.ben işletme 2 yıllık okudum şimdide açıktan 3.den devam ediyorum okulda gördüm bu dersi gerçekten zor

ben daha çalışmaya bile başlamadım aynı zamanda çalışıyorumda bakalım ne ara ders çalışmaya başlıcam üff sıkıcı

ben yarın çalışmaya başlıyorum arkadaşlar kendime göre plan yapmışdım bi yandan kpss de çalışmam gerekiyo çünkü bugün sınav yerlerim gelmiş onu görünce daha bi tırsmaya başladımmbilmiyorumkismile

sınav yerlerin geldimi cnm ?? ozmn bizimkilerde bu hafta içinde gelir heralde.bence maliyet muhasebesi okdr zor bi ders değil ben finansta zorlanıorum o yzden bu sene dersini aldm bakalm sınavlarımız nası geçicek bu hafta türk vergiye çalışıorum hftayada iş sosyale bakıcm

kızlar benim çalısmak içimden gelmiyo yaa bi türlü adepte olamadım iştede rahatım ama nolur planlarıız varsa paylasın az kadldı ve alttan muhasebede var ing. muhafım allahtan allahım hepimiz yardım etsin

her gün elime kitapları alıp 2 cümle okuyup bırakıyorum bu gidişle zor biraz ama hiç içimden gelmiyor ya geçmiş senelerin sorularını çözüp gircem bu gidişle

kızlar ben 4.sınıfım..
3.sınıfla ilgili bilgi veriyim biraz..maliyet muhasebesi ve finansal yönetim ewet gerçekden zor dersler..ben sınavlara 2 ay önceden hazırlanıp o şekilde geçtim bu derslerden..o derslere önem vericem derken TÜRK VERGı SıSTEMıNı es geçmişim..bu dersede dikkat edin..ıvır zıvır şeylerle dolu bi ders.buda zor yani..geçmiş yıl soruları olayına gelince tabikide bakmakda fayda var ama sadece o şekilde bakıp girerseniz alacağınız not 15 olur ancak söliyim.murat yayınlarından,birde özet çıkararak yani yazarak çalışmanızı tavsiye ediyorum..benim bu sene 6 dersim var..5ini bitirdim..bir ayda bol soru bol tekrar ancak bu şekilde geçilebiliyo maalesef..hepinizi öptüm başarılar..

murat yayınları soru bankasını aldım bu sene çok iyi sorular var gecen yıldan degisen dersler var gecen yılın sorularına cok takılmayın derim ama ingilizce tamamen gecen yılla orantlılı cıkıcak onda sorun yok benimde hiç calısasım gelmiyor kıslar ya sürekli kendimi baska seylere veriyorum dersler azıcık zor gelince motivasyon olamadım kendimi veremiyorum sizede oluyormu

yaaa bu maliyet ne lanet bir ders,finansala daha giremedim bile,nasıl geçecem yaa(geçenler nasıl geçtiniz,

finansalda farksız cnm ya elimde şimdi ikinci üniteyi atladım resmen hata yaptık gec basladık ben program yaptım yeni 2günde 1ders bitiriyorum murat yayınlarından özet okuyoup cıkmıs soru çözüyorum ama 1kerede ögrenmem münkün degil .:-( aystea çok güzel çalısma sitilin bende geçen yıl öle calıstım kendim yazarak ama bu yıl hiç vakit yok allah yardımcımız olsun kızlar....

bende 3,sınıfım maliyetten ben ünivdeykende hiçbişey anlamamıştım ben hala sadece türk vergiyi bitirdimm
ama bu sene hırslıyım bende murat yayınevinden çalışıyorum geçmiş yıl soruları olan arkadaşlardan yardım bekliyorum kızlarrr

bende işletme 3.sınıftayım.Çok yoğun bi iş temposunun içinde olduğum için,doğru dürüst kitap kapağı açmadım.Vizelere şurda ne kaldı.Acilen hızlandırılmış bi şekilde ders çalışmam gerek.Ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilemiorum.geçmiş yılın sınav sorularına göre mi çalışsam,aöf sitesinden online derslere göre mi çalışsam,yardımcı kitapdan mı alsam?Nası metodla çalışsam kısa sürede sınava hazırlanmış olabilirim bilemedim.help me yanieyvahedigeldismile

ben de pek çalışmadım eyvahedigeldismile bir yandan diğer derslerime çalışıyorum,vakit olmuyor ki off.finansal yönetim ve maliyet muhasebesineyse hiç bakamıyorum,biraz okuyunca bunalıp kapatıyorum artık kendimi daha fazla zorlamalıyım...çoğunu bütünlemeye bırakırım gibi geliyor,tatilde rahat rahat çalışırım.şimdilik ne kadarını kurtarsam kar diyerek girerim sınava..hepinize bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…