• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aöf İşletme 3. sınıfta olanlar

arkadaşlar moralim çok bozuk bulantılı bir gebelik geçiriyorum sınava çok az kaldı ama hiç çalışamadım bıraksammı diye düşünmeye başladım napıcam bilmiyorum işletme 3.sınıftayım 6 dersim var.

yonetim bilişim sistemleri kolay pazarlama ve iş ve sosyal guvenlık hukuku
pazarlama yonetimiyle ilgili ders notu buldum nette ozett istersen atayım tutkular

arkadaşlar moralim çok bozuk bulantılı bir gebelik geçiriyorum sınava çok az kaldı ama hiç çalışamadım bıraksammı diye düşünmeye başladım napıcam bilmiyorum işletme 3.sınıftayım 6 dersim var.

Geçebileceğin 4 dersten daha önce çıkmış sorulara bak ve kitap ünite sonu sorularına bir bak 40dan aşağı alma sonra kurtarma şansın olsun 2 dersi sonra verirsin bence bırakma sen bilirsin tabi ki,geçmiş olsun...

off maliyet ççok zordu ama yönetim bilgi sistemide çok zordu,hiç çıkmış sorular yoktu,ve bunlar yetmezmiş gibi aklıma takıldı acaba kitapçık kodunu işaretledimmi diyorum kendi kendime,arkadaşlar gözetmenler uyarırdı dimi eğer işaretlemeseydim,kafayı yiyecem,kendimi avutmaya çalışıyorum,,,,

canım korkma işaretlemesen bile sınavın iptal olmaz tekrar kontrol ediliyor..finansal yönetim bana çok zor geldi yönetim bilgi sistemi ve türk vergi sistemi:(

sorular ve cevaplar acıklanmış kızlar siteden sınav soruları bolumunden ulaşılabiliyor. dayanamadım bende baktım yanıtlarıma

hatırladıgım kadarıyla tahmınen bekledigim notlar
sos guv. huk :53
pazarlama yon :46-48
maliyet : 30 -40 :S
bilgi sist : 60
T.vergi sit : 30 filan
finansal kotu gecti ona bakamadım .
insallah yanlış hatıladım cevaplar vardır.daha yuksek gelir notlarr

Gerçekten o kadar çalışmaya rağmen iyi bir not alamamak,bu nasıl oluyor anlamadım doğrusu.Geçmiş yıl soruları çok önemli kesinlikle çıkıyor.Sorulardan konuya dönünce daha çok aklıda kalıcı oluyor.
Finale daha çok çalışmamız gerek

3. sınıf İktisat bölümüm

Uluslararası iktisat 42
Türk Vergi sistemi 52
İş ve sosyal güvenlik 62-72 arası
İdare hukuku 62-66 arası
Para teoiri 66-72 arası
Devlet Bütçesi 81 (Buna inanamadım 2 yanlışım var sadece)
2. sınıftan alt dersim
İktisat teorisi 62

Kolay gelsin arkadaşlar:Saruboceq:

slm kızlar...bende akşma baktım ya ama almadım bilmiyodum öle her test a b c d verildigini ama alıcam diger sınavda ,inşallah....bunlar kafamda hatırladıklarım kadarıyla olanlar.....
iş sosyal 18 dogrum
pazarlama 20 dogrum
maliyet 12 dogrum
yönetim 17 dogrum
türk vergi sist. 13 dogrum
finansada 15 dogrum...
ben demiştim zaten 3 ders ii 3 ders kötü diyeee aman ne bilim ilk defa okuyom burdan hayırlısı bakalım canlar......eşim diyoki zor olan derslerin burda zor olduysa finali kolay olur diyor hadi inşallahhh
tabiii inşallah dogru hatırlamısımdır benim pazar berbat gecmişti ama bilmiyomki hele bi açıklansında hayırlısıylaaa hepinmize basarılarrrrrr

Son düzenleme:
Selam kızlar ben 4 sınıftayım ama tvs ve maliyet muh alttan alıyorum bana sorular zor geldi
ben sadece geçmiş yıllara bakmıştım ama hiç çıkmadı sanki
tvs ve maliyet muh iyi geçen arkadaşlar nasıl çalışıyorsunuz geçmiş yıllardan çıkıyor diye bu sefer baktım ama çıkmadı sanki
bu sene bitirmem lazım

maliyet muhasebesinin sayısal kısmını boşverin onu düşünüp stres yapıosunuz sözel kısımlara
çalışın kızlar tavsiyem ben 4.sınıfım alttan dersim yok

benmde finansal maliyet kötü barışamadım bir türlü... en iisi çalışmıyorum bütlere bıraktım

ben de finansaldan 40,maliyetten 42 aldım..tvs de 43 of.bir yandan diğer okul,açıköğretime neredeyse hiç çalışamıyorum yine beklediğimden iyi geldi.ama finalde ne kadar şansım olur bilemiyorum,diğer finallerimle araları 2-3 gün.kötü oldu.yaşasın bütünleme :Saruboceq:

ben de finansaldan 40,maliyetten 42 aldım..tvs de 43 of.bir yandan diğer okul,açıköğretime neredeyse hiç çalışamıyorum yine beklediğimden iyi geldi.ama finalde ne kadar şansım olur bilemiyorum,diğer finallerimle araları 2-3 gün.kötü oldu.yaşasın bütünleme :Saruboceq:

benimde bu derslerim 40 tı.....mafoldumben
nasılda zor soruyolar ya el insaf tek oturumda 4 ders beyin bu makinamı ya nasıl sorular öyle allahım bu defada iyi gecen derslerden battım galiba hele hiç aynı sorularda yokkk.....:gitme:
affffff hem sıcak hemde bunaldım harbi yaaa bu soruları hazırlayanları bi bulursam oklavayla kovalıcam bu kadar zor ve karısık soruları nasıl hazırladınız diyeee:oklava: :oklava: :oklava:

Back