AÖF-Halkla İlişkiler ve Reklamcılık

mavilimonata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
1.738
3.490
Başlık var mı diye çok aradım ama bulamadım, o yüzden ben açayım dedim :)
Bu yıl yerleştim, bölümdaşlar olarak bu konuda bakalım bizi neler bekliyor
Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun

Hayırlı olsun. Kayıt işlemleri ile ilgili bilginiz varsa beni aydınlatabilir misiniz. 8.5 aylık hamileyim git gel yapmak istemiyorum. Tek seferde işlerimi halletmem lazım.

Hayırlı olsun. Kayıt işlemleri ile ilgili bilginiz varsa beni aydınlatabilir misiniz. 8.5 aylık hamileyim git gel yapmak istemiyorum. Tek seferde işlerimi halletmem lazım.

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
İnternet üzerinden kaydımı yaptırdım, 08:00-17:00 çalıştığım için harç ve büroya gitme işini ancak Cumartesi yapacağım. Kayıt sonunda bir döküm aldım onları götürmem gerekiyormuş ekstra bir durum var mı bilmiyorum bende gidince öğreneceğim maalesef :)

Amin inş
Ok tesekkur ederim bilgilendirdiğiniz için

Kizlar yardimci kitap olayini nettiniz? Bu sene pdf leri bastiricam ben ama onlar da daha piyasada yok, siz ne yapacaksiniz bu sene?

Kizlar yardimci kitap olayini nettiniz? Bu sene pdf leri bastiricam ben ama onlar da daha piyasada yok, siz ne yapacaksiniz bu sene?

Ben daha derslerime bile bakamadım bugün anca :/ Pdfleri indiririm diye düşünüyorum bir de Murat yayınları için iyi diyorlar yardımcı kaynak olarak alabilirim diye düşünüyorum. Başka kaynak tavsiyesi var ise düşünebilirim :)

Acaba Murat yayinlarinin kitabi yeni ders ve konulara gore guncellendi mi? Bir de ilkumut icin iyi diyorlar ama bakamadim daha. Sinavlara 1.5 ay kaldi ne kitap var ne ders

Hellooooooooooooo

Sınava kaldı 1,5- 2 ay sadece PDF leri idirdim . İkstisat çalıştım şu ana kadar
Örnek sorular falanda çözdüm . Bakalım bir ilham gelirse psikoloji dersine geçiş yapıcam

şaka gibi, Psikoloji pdf inde tamamen farklı bir ders çıktı benden yardımcı kaynak alacaktım ama sordum, soruşturdum yeni derslere göre güncellenmemiş henüz :/ onu bekleyene kadar sınavlar gelecek, bende pdf leri ciltleteceğim bakalım.. yumurta kapıya gelince değişimi yapmışlar, hiçbir şey değişmemiş üniversitelerde peh.

Benım telefondaki AÖF uygulamasındakı iksisat dersinde sıkıntı var ya Diğer derslerle ilgili hersey çıkıyor ama iktisatta çıkmıyor

Sınav sonuçları açıklanmış, durumlar nasıl kızlar

2. yarıyılı 1 ders bırakarak kapattım, halkla ilişkilerden kalmışım ben.

Sınav sonuçları açıklanmış, durumlar nasıl kızlar

2. yarıyılı 1 ders bırakarak kapattım, halkla ilişkilerden kalmışım ben.

her dersten geçtim, gel gelelim şaka gibi Siyasal İletişimden ff geldi ya la, puh :/

neyse bu kız yaz okuluna girer, alttan tek üstten 4 ders alır ve 2.5 senede okulu bitirir gibi inşallah yalnız kaldığım dersi yaz okulunda almak mantıklı mı onu bilemedim ya, acaba yine döneme mi yaysam?

Yaa maşallah, ben evde kıçımı yayıp çalışmadım utandım şuan.
Notun epey düşükmüydü?
Eğer az bir puanla kaçırdıysan, al yaparsın hem alttan kalınca sabah ve öğleyin girme sıkıntında olmamış olur

ahaha bende ilk dönem öyle yaydığım için kaldım o dersten, vize 13, final 28 gibi bir şeydi. ikinci dönem çok pişman oldum ama iş işten geçti :/ aslında kültür tarihinden de bir çakış bekliyordum ama kurtarmışım :) çok güzel bir fikir verdin seneye oradan oraya koşup telef olmam en azından alayım yaz okulunda bu dersi. Sen kayıt yaptıracak mısın yaz okuluna? hangi dersleri alacaksın yaptırırsan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…