- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
-
- Konu Sahibi mavilimonata
Hayırlı olsun. Kayıt işlemleri ile ilgili bilginiz varsa beni aydınlatabilir misiniz. 8.5 aylık hamileyim git gel yapmak istemiyorum. Tek seferde işlerimi halletmem lazım.Başlık var mı diye çok aradım ama bulamadım, o yüzden ben açayım dedim :)
Bu yıl yerleştim, bölümdaşlar olarak bu konuda bakalım bizi neler bekliyor
Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun
Hayırlı olsun. Kayıt işlemleri ile ilgili bilginiz varsa beni aydınlatabilir misiniz. 8.5 aylık hamileyim git gel yapmak istemiyorum. Tek seferde işlerimi halletmem lazım.
Amin inşRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
İnternet üzerinden kaydımı yaptırdım, 08:00-17:00 çalıştığım için harç ve büroya gitme işini ancak Cumartesi yapacağım. Kayıt sonunda bir döküm aldım onları götürmem gerekiyormuş ekstra bir durum var mı bilmiyorum bende gidince öğreneceğim maalesef :)
Amin inş
Ok tesekkur ederim bilgilendirdiğiniz için
Kizlaar bu yil aranizda olacagim ne ka sansilisiniz
Dün hallettim kayıt işlemini çok şükürRica ederim, hepimiz için güzel bir dönem olur umarım :)
Dün hallettim kayıt işlemini çok şükür
Kizlar yardimci kitap olayini nettiniz? Bu sene pdf leri bastiricam ben ama onlar da daha piyasada yok, siz ne yapacaksiniz bu sene?
Ben daha derslerime bile bakamadım bugün anca :/ Pdfleri indiririm diye düşünüyorum bir de Murat yayınları için iyi diyorlar yardımcı kaynak olarak alabilirim diye düşünüyorum. Başka kaynak tavsiyesi var ise düşünebilirim :)
Sınav sonuçları açıklanmış, durumlar nasıl kızlar
2. yarıyılı 1 ders bırakarak kapattım, halkla ilişkilerden kalmışım ben.
her dersten geçtim, gel gelelim şaka gibi Siyasal İletişimden ff geldi ya la, puh :/
neyse bu kız yaz okuluna girer, alttan tek üstten 4 ders alır ve 2.5 senede okulu bitirir gibi inşallahyalnız kaldığım dersi yaz okulunda almak mantıklı mı onu bilemedim ya, acaba yine döneme mi yaysam?
Yaa maşallah, ben evde kıçımı yayıp çalışmadım utandım şuan.
Notun epey düşükmüydü?
Eğer az bir puanla kaçırdıysan, al yaparsın hem alttan kalınca sabah ve öğleyin girme sıkıntında olmamış olur