AÖF-Halkla İlişkiler ve Reklamcılık

ahaha bende ilk dönem öyle yaydığım için kaldım o dersten, vize 13, final 28 gibi bir şeydi. ikinci dönem çok pişman oldum ama iş işten geçti :/ aslında kültür tarihinden de bir çakış bekliyordum ama kurtarmışım :) çok güzel bir fikir verdin seneye oradan oraya koşup telef olmam en azından alayım yaz okulunda bu dersi. Sen kayıt yaptıracak mısın yaz okuluna? hangi dersleri alacaksın yaptırırsan?

Kültür tarihini nasıl verdim ben de şaşırıyorum. :KK70:
Kayıt yaptıracağım, halkla ilişkileri alacağım kaldım malum.
Bir de 1. dönem girmemiştim sınavlara şimdi onu görücem güzde.
Sence hangilerini alayım? O dersler hakkında hiç bilgim yok çünkü :/

Kültür tarihini nasıl verdim ben de şaşırıyorum. :KK70:
Kayıt yaptıracağım, halkla ilişkileri alacağım kaldım malum.
Bir de 1. dönem girmemiştim sınavlara şimdi onu görücem güzde.
Sence hangilerini alayım? O dersler hakkında hiç bilgim yok çünkü :/

ya ben seçtim ama pişman oldum seçtikten 5 dakika sonra :KK53: siyasal iletişim, İnkılap1, Türk D. 1, Reklamcılık ve H. İlişkiler Yönetimini seçtim ama keşke T.D 1-2, İnkılap 1-2 ve siyasal iletişimi seçeydim dedim. hem kolay hem de tek sınavda verirdim ortalamam şey olurdu negzel :/ sen daha seçmediysen bir düşün istersen, ya da aynı dersleri alalım :KK53:

ya ben seçtim ama pişman oldum seçtikten 5 dakika sonra :KK53: siyasal iletişim, İnkılap1, Türk D. 1, Reklamcılık ve H. İlişkiler Yönetimini seçtim ama keşke T.D 1-2, İnkılap 1-2 ve siyasal iletişimi seçeydim dedim. hem kolay hem de tek sınavda verirdim ortalamam şey olurdu negzel :/ sen daha seçmediysen bir düşün istersen, ya da aynı dersleri alalım :KK53:

Ben dağıttım azıcık.:rolleyes:
1. yarıyıldan Psikoloji ve Pazarlama Yönetimi,
2. yarıyıldan FF olan Halkla ilişkiler,
3. yarıyıldan Halkla İlişkiler Yönetimi,
4. yarıyıldan Görsel Kültür(kolay dediler.:confused:) 'ü seçtim.

Ben kültür derslerinden muafım, kredisi yüksek olanları aldım, hem dönemlerdeki derslerim azalır diye inşallah yamulmam:KK53::KK53::KK53:

Ben dağıttım azıcık.:rolleyes:
1. yarıyıldan Psikoloji ve Pazarlama Yönetimi,
2. yarıyıldan FF olan Halkla ilişkiler,
3. yarıyıldan Halkla İlişkiler Yönetimi,
4. yarıyıldan Görsel Kültür(kolay dediler.:confused:) 'ü seçtim.

Ben kültür derslerinden muafım, kredisi yüksek olanları aldım, hem dönemlerdeki derslerim azalır diye inşallah yamulmam:KK53::KK53::KK53:

ahaha şahane :KK70: ya ben tam açıkgözlülük yapıp hiçbir dersi muaf saydırmadım, yabancı dil olarak da ingilizce yi aldım :KK53: ondan AA alınca ortalama fırladı, şimdi TD ve Inkilap için de o tarz bir düşüncem var nasılsa kolay diye :KK70: sık sık paylaşalım durumları sen kitap mı alacaksın yoksa sadece ekampüs mü?

ahaha şahane :KK70: ya ben tam açıkgözlülük yapıp hiçbir dersi muaf saydırmadım, yabancı dil olarak da ingilizce yi aldım :KK53: ondan AA alınca ortalama fırladı, şimdi TD ve Inkilap için de o tarz bir düşüncem var nasılsa kolay diye :KK70: sık sık paylaşalım durumları sen kitap mı alacaksın yoksa sadece ekampüs mü?

Ya evet,yaz okulu döneminde de paylaşım yaparım ben buradan.
Sen uçmuşsun.:KK76:
Ben bebek düşünüyorum, ondan kısa yoldan gideyim dedim.
Kitap almıştım ben ama hiç bakmadım.. İ...ut yayınının kitaplarını almıştım bölüm için birebir diyorlar ama öyle ne okudum,ne çözdüm.
E kampüsten özet okuyup çıkmış soruları çözdüm sadece.
Şuan kitap alsam mıııııı almasam mı diye düşünüyorum açıkcası :/

Ya evet,yaz okulu döneminde de paylaşım yaparım ben buradan.
Sen uçmuşsun.:KK76:
Ben bebek düşünüyorum, ondan kısa yoldan gideyim dedim.
Kitap almıştım ben ama hiç bakmadım.. İ...ut yayınının kitaplarını almıştım bölüm için birebir diyorlar ama öyle ne okudum,ne çözdüm.
E kampüsten özet okuyup çıkmış soruları çözdüm sadece.
Şuan kitap alsam mıııııı almasam mı diye düşünüyorum açıkcası :/

ne yaptın limonata başladın mı? ben daha başlayamadım yoğunluktan bir de 5 ders aldım pihiii :KK53:

X