- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 40
Merhaba BuzlarUlkesi
Malesef 100 mesajdan daha az cevabim oldugu icin özel mesajina cevap veremiyorum, onun icin cevabini buraya yaziyorum bir sakincasi yoksa.
Illa Egitim ateseligi olmak zorunda degil herhalde. Ben bagli oldugum konsolosluga gittim. Diploma sureti icin 10.-Frank verdim(yaklasik 8yapiyor). Form1 ide orda onaylattim onuda bedava yaptilar. 5dakikada isimi hallettiler. Diplomatin iki tane fotokopisini, resim, nüfus cüzdani,pasaport ve oturum belgenizi almayi unutmayin. Simdiden kolay gelsin ayricada Gecmis olsun
canim ya cok tesekkür ederim..gercekten bugün cok allak bullak oldum
o kadar aksiklik oldu ki,cikmadan yinede aradim konsoloslugu adam dinledi yapacagim islemleri
büyükelcilige gideceksin dedi ya ben ama nette baktim bu islemler konsoloslukta dedim ama
yok dedi hadi tam girdik kaza yaptik....sonra elcilige ulasabildik adam dedi bunu bidaha yaptilar ama neden yapiyorlar
anlamiyorum dedi geri konsolosluga gittik ama islem yapilmadi sadece kapidan skntiyi anlattim memurlar yok suanda
dedi ve aksam 10 da eve geldik üstüne babamda yolda yine ufak bi kaza yapti cok canim skildi ya
basima agrilar girdi...neyse Allahim beterinden korudu..