aof 2.sınıf olanlar buraya

Sınav sonuçları açıklanmış, 70 almışım. Çok mutlu oldum öğrenince. Şimdi final sınavından en az 42 alırsam mezun oluyorum. :)))))

gözün aydın

bende inkilaptan 40 aldım en kötü notum tarihle başım dertte

ne tarihmiş arkadaş ya sanki rus tarihi sordular bende senin gibi 40 aldım canım 54 almazsak büte kalıcaz

kızlar çalışmalar nasıl gidiyor 2 hafta kaldı bana mezuniyet gözüktü şimdiden onun mutluluğunu yaşıyorum Allah herkese nasip etsin mezun olmayı.dikey geçiş sınavına gireceğim bide hayatımız sınav olmuş :) başarılar herkese şimdiden

selam canım
ben tekrarlara başladım pazara kadar bitirmeye çalışacağım ondan sonra ınkılap çıkmış soruları ezberleyeceğim.
nokta atış ınkılap tarihi kitapçığı istedim sence yararlı olur mu ya?:26:
neyse inşallah ben de senin gibi haziran da mezun olurum.51 almam lazım
ınkılaptan 16 doğru olması gerekiyor 51 almam için:18:

Son düzenleme:

cnm inkılapta cok fazla ckmıs sorulara güvenme pek gelmio çünkü.karacan akademinin nokta atış kitapları tamamı çıkmış sorudan oluşuyor inkılap için yararlı olur mu bilemicem :S inş. cnm 16 doğru yaparsn ya fazla bişe deil zaten.dgs başvuruları 30 mayısta başlıo aslnda snnle fcbookta konussak daha ii olur tercihlerde fln yardımcı olurum birbirimize yakn puan alırız belki

canım ben facebook kullanmıyorum.internette zaten çok vakit geçiriyorum bi de face olursa tamam artık hiç çıkmam internetten
neyse burdan yazışırız artık.
ya ben bu saatten sonra da çalışamam ki ınkılap 15 ünite.:44:
ara sınav da 3-4 tane geldi çıkmış soru
artık çıkmışları ezberleyip gerisini ALLAH'a bırakacağım hayırlısı napim
bir de ben dgs'ye haziran da çalışmaya başlicam sen benden iyi puan alırsın ya hem ben matematik de yapamıyorum.düşüğün de düşüğünü alırım kesin:)

benimde matematik im iyi değil 3 tane yapmıştm geçen sene ama türkçede 80 soruda 70 doğrum 10 yanlısım cıktı bu sene türkçeyi full yapsam süper olur.30 mayısta başvuruya gidicem inş. ist üni sosyoloji ye yerleşirim bu sene

ay ne güzel ya,inşallah yerleşirsin
geçen senenin hıncını alırsın:)
peki geçen sene kaç puan almıştın sen 3 matematik yaptım diyorsun ama türkçen fazlaymış yine iyidir puanın

ay ne güzel ya,inşallah yerleşirsin
geçen senenin hıncını alırsın:)
peki geçen sene kaç puan almıştın sen 3 matematik yaptım diyorsun ama türkçen fazlaymış yine iyidir puanın

ea 212 yle yerleştim 4 kişilik kontenjanı wardı birinci öğretiminin sakarya sosyolojide 208 le kapattı.istanbul üniversitesinin de 4 kişilik kontenjanı var 245 le kapattı geçen sene bilemiyorum bakalm bu sene nolcak mesela ist üni 2008 de 269 la kapatmıştı her yıl deişio puanlar giren kişinini sayısına göre tercih edenin sayısına gre.sen nereleri düşünüosn?nerde oturuosn ayrıca

ya ben giresun da oturuyorum bulancakta
ya ben sadece şu okulu bitireyim de haziran da başka da bir şey istemiyorum şimdilik.
dgs'ye de kendimi denemek için gireceğim iyi de bi puan alamam zaten
ama mezun olursam eğer 2012 için hazırlanırım.sosyal hizmet puanı çok yüksek
sosyoloji seçmek istiyorum hem alımlar da oluyor shçek,ceza evlerine falan
bakalım artık hayırlısı

anladım cnm hayırlısı olsun.finale de az kaldı bi an önce mezun olsam üstümden yük kalkacak

bütünlemeye kalmazsın inş. bide dgsyi kazanırsan kayıtta sorun çıkartabiliolar bazı üniler kayıt bile yapmıolarmış ben yök ün yazısını götürmüştüm ynmda çnkü bütünleme bu sene 11 eylülde üniversiteye kayıtlar 5 eylül demi ne baslıcak 9 eylülde bitiyor yanlıs bilmiosam.bide fakülte fakülte ayırıolar inan bnm çok başım ağrımıştı geçen sene 3 dersten büte kalıp dgsyi de kazanınca.

inşallah kalmam ya.evet geçen sene sen bayağı zorluk çekmiştin
yazdığın kadarıyla biliyorum
olsun her şeyde vardır bi hayır,bu sene inşalah istediğin üniversiteye gidersin örgün olursun
ay ne güzel ya
ben bu sene mezun olayım da başka da bir şey istemiyorum,dgs'ye 2012 de de girerim önemli olan bu sene bitirmek şu okulu:18:

evet ya zaten örgündeki sosyolojiye dikey geçiş yapmak için aöf sosyal bilimler okuyorum.amacım öğretmenlik ilköğretm zamanında beri ya eğitim fakültesi yada fen-edebiyat fakültesinde okumak istemişimdir kısmet fen-edebiyata inş. ama büyük ihtimal özel dershanede çalışırım öss hazırlık veya açıköğretm kursları düşünüorum.kpss düşünmüyorum felsefe grubu öğretmenliği atamalarına baktım da baya az kişi atanıo pek umudum yok ondan.özel dershane için de biraz üniversitesinin adı önemli rol oynuyor bu yüzden istanbul üni sosyoloji istiyorum bnm bi arkadasım sakarya sosyolojiden mezun oldu geçen sene,hala iş bulamadı o durum canımı sıktı biraz bilemiorum belki de şans.bende geçen sene sakarya sosyoloji kazanmıştım ama herşeyde bi hayır wardır dediğin gibi ya ist üni yada yine sakarya sosyoloji istiyorum. inş. sende kazanırsın belki aynı üniversiteye yerleşiriz

benim yerleşmem zor gibi görünüyor hiç çalışmadım çünkü
soruların ne tarz olduğunu bile bilmiyorum:)
eskiden üniversiteyi bitir işin hazır gibiydi ama şimdi öyle değil sen bi ara şey demiştin
bir arkadaşın işletme okumuş da yüksek lisans da yapmış ama hala işe yerleşemedi falan
sen demiştin galiba değil mi?
neyse sosyolog alımı biraz fazla oluyor felsefe bölümüne oranla
ceza evlerine ve shçek de iş imkanı var ben öğretmenlik için değil de bu konuda iş için istiyorum
inşallah istanbul üniv.yerleşirsin.
istediğin gibi olur inşallah eğitimci olursun ne güzel

Son düzenleme:
canım memlekete gitmiştim orda evde internet yoktu giremedim.benimkiler de iyi sayılır ama sonuçlar açıklanana kadar sanırım yine kendi kendimi yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…