- 27 Şubat 2011
- 425
- 17
- 118
canım çok sevindim senin adına
ben napıcam ya ınkılabı,çıkmışlara baktım 3 tane çıktı küfür eder gibi
valla kalırsam ondan kalırım diye düşünüyorum
evet cnm bende çk sevindim ya teşekkürler.yarın cvp anahtarları da yayınlanır bakarız.sana söylemiştim cnm inkılaptan cok fazla soru gelmior ben 52lye geçmişim geçen sene transkriptime baktım.
ya ben de bu dersten 50'yle geçsem yeter fazla bir şey istemiyorum
evet yarını iple çekiyorum zaten bakalım bi bakarım diğer derslerden batırmışımdır.:18:
ya bu sene bitireyim şu okulu ya
genel olarak kötü mü geçti sınavn cnm
kızlaaar cvp anahtarları yayınlandı.bnm iktisattan 30 soru toplam 26 doğru 4 yanlışım çıktı çok mutluyummmm
ay canım çok sevindim 80 küsür alıyorsun
ben 1 saat uğraştım valla
benim de durumum en düşük 49.99:)) en yüksek de 83
ınkılap da 50 falan geliyor galiba şu küsüratları tam yaparlar mı sence?
saol tesekkürler cnm buçukları tam yapıorlar 49.5 50 yapıolar mesela
iyi ya güzel ınıklaptan 15 doğrum var 49.95 yapıyor
finalden de yine 15-16 doğru yapsam geçerim
ya bütünlemeye kalmadan bitirsem şu okulu ya
temmuz ayına kadar da dgs çalışırım 1 ay da 1 aydır yine de
Merhaba , ben bebeğimden dolayı vizelere giremedim . Finallere de giremiycem direk sınıfta kalmış olup önümüzdeki sene devam edermiyim yoksa kaydım silinir mi ? Dondurmam mi lazım kaydımi çok endişeliyim
kızlar bende halkla ilişkler 2. sınıftayım 1. sınıftan uygarlık tarihi var.. napıcam bilmiyorum vizelerde de pek iyi geçtiğini söyleyemem.. bu sende inkilaptan kalıcam sanırım vizem kötüydü, tarihten nefret ediyorum:18:
geçmiş yıl sorularına bende çalışıyorum ama çıkmıyor, en iyisi kitaptan tüm ünitelere çalışmak başka yolu yok
Eğer okul harçlarını yatırdıysanız bu sene sınıfta kalmış olursunuz. Gelecek sene devam edebilirsiniz.
Murat yayınlarının kitaplarına göz attınız mı? Bende 2. sınıftayım, sadece alttan bi dersim var diye bitiremedim. Aslında 2. sınıfı bitirdim ben. İktisata giriş dersim var ve Murat yayınlarının yardımcı kitabından çalıştım sadece. Sınav sonucunu bilmiyorum ama, sınavda kitaptakilerle benzer çok soru vardı. :)
herkezde aynı ders problemi var sanırım :26: bende aitt den 40 aldım ve en kötü dersim ooo
Eki Görüntüle 187041
canım seninde kamu yönetimi sanırım hangi kaynaktan nasıl çalıştığını yazarmısın notların çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?