aof 2.sınıf olanlar buraya

canım çok sevindim senin adına
ben napıcam ya ınkılabı,çıkmışlara baktım 3 tane çıktı küfür eder gibi
valla kalırsam ondan kalırım diye düşünüyorum

evet cnm bende çk sevindim ya teşekkürler.yarın cvp anahtarları da yayınlanır bakarız.sana söylemiştim cnm inkılaptan cok fazla soru gelmior ben 52lye geçmişim geçen sene transkriptime baktım.

evet cnm bende çk sevindim ya teşekkürler.yarın cvp anahtarları da yayınlanır bakarız.sana söylemiştim cnm inkılaptan cok fazla soru gelmior ben 52lye geçmişim geçen sene transkriptime baktım.

ya ben de bu dersten 50'yle geçsem yeter fazla bir şey istemiyorum
evet yarını iple çekiyorum zaten bakalım bi bakarım diğer derslerden batırmışımdır.:18:
ya bu sene bitireyim şu okulu ya

kızlaaar cvp anahtarları yayınlandı.bnm iktisattan 30 soru toplam 26 doğru 4 yanlışım çıktı çok mutluyummmm

kızlaaar cvp anahtarları yayınlandı.bnm iktisattan 30 soru toplam 26 doğru 4 yanlışım çıktı çok mutluyummmm

ay canım çok sevindim 80 küsür alıyorsun
ben 1 saat uğraştım valla
benim de durumum en düşük 49.99:)) en yüksek de 83
ınkılap da 50 falan geliyor galiba şu küsüratları tam yaparlar mı sence?

saol tesekkürler cnm buçukları tam yapıorlar 49.5 50 yapıolar mesela

saol tesekkürler cnm buçukları tam yapıorlar 49.5 50 yapıolar mesela

iyi ya güzel ınıklaptan 15 doğrum var 49.95 yapıyor
finalden de yine 15-16 doğru yapsam geçerim
ya bütünlemeye kalmadan bitirsem şu okulu ya
temmuz ayına kadar da dgs çalışırım 1 ay da 1 aydır yine de

dgs de aöbp çok önemli aöbp ne kadar yüksek olursa dgs puanıda o kadar yüksek oluyor.ben iktisatn finaline de çok ağırlık vercem ondan da yüksek almak istiorum vizeden 86 alıyorum.

Merhaba , ben bebeğimden dolayı vizelere giremedim . Finallere de giremiycem direk sınıfta kalmış olup önümüzdeki sene devam edermiyim yoksa kaydım silinir mi ? Dondurmam mi lazım kaydımi çok endişeliyim

kızlar bende halkla ilişkler 2. sınıftayım 1. sınıftan uygarlık tarihi var.. napıcam bilmiyorum vizelerde de pek iyi geçtiğini söyleyemem.. bu sende inkilaptan kalıcam sanırım vizem kötüydü, tarihten nefret ediyorum:18:
geçmiş yıl sorularına bende çalışıyorum ama çıkmıyor, en iyisi kitaptan tüm ünitelere çalışmak başka yolu yok

Merhaba , ben bebeğimden dolayı vizelere giremedim . Finallere de giremiycem direk sınıfta kalmış olup önümüzdeki sene devam edermiyim yoksa kaydım silinir mi ? Dondurmam mi lazım kaydımi çok endişeliyim

Eğer okul harçlarını yatırdıysanız bu sene sınıfta kalmış olursunuz. Gelecek sene devam edebilirsiniz.

Murat yayınlarının kitaplarına göz attınız mı? Bende 2. sınıftayım, sadece alttan bi dersim var diye bitiremedim. Aslında 2. sınıfı bitirdim ben. İktisata giriş dersim var ve Murat yayınlarının yardımcı kitabından çalıştım sadece. Sınav sonucunu bilmiyorum ama, sınavda kitaptakilerle benzer çok soru vardı. :)

Murat yayınlarının kitaplarına göz attınız mı? Bende 2. sınıftayım, sadece alttan bi dersim var diye bitiremedim. Aslında 2. sınıfı bitirdim ben. İktisata giriş dersim var ve Murat yayınlarının yardımcı kitabından çalıştım sadece. Sınav sonucunu bilmiyorum ama, sınavda kitaptakilerle benzer çok soru vardı. :)[/QUOTE]

murat yayınlarının ikinci sınıf kitaplarını aldım ordan çalışıyorum, bu seneki vize sınavlarım iyi geçti inkilap hariç ama uygarlık tarihinden bezdim resmen bu nedir yahu nasıl sorular her sınavda aşina olduğum bir kaç soru görüyorum gerisini okumak bile işkence

kızlar ben h.ilişkiler 2.sınıfım benimde inkılap tarihi kötü gelmiş netten ders notlarını indiricem ama bişey sormak istiyorum bu dersde konular kitap ortak mı yani böüm ve sınıfı ayırmadan önüme gelen aöf A.İ.İ.T. ders notlarını indirmeli miyim

herkezde aynı ders problemi var sanırım :26: bende aitt den 40 aldım ve en kötü dersim ooo

Son düzenleme:

cok teşekkürler evet ödüyorum harçları. :) oh içim rahatladı

Sınav sonuçları açıklanmış, 70 almışım. Çok mutlu oldum öğrenince. Şimdi final sınavından en az 42 alırsam mezun oluyorum. :)))))

canım seninde kamu yönetimi sanırım hangi kaynaktan nasıl çalıştığını yazarmısın notların çok iyi

Hayır tatlım İşletme benim

Murat Açıköğretim dershanesine gidiyorum 3 dersten İstatistik, İktisat Teorisi ve Muhasebe uygulamalarından
Diğerlerinide dershaneden aldığım yardımcı kitaplardan çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…