benüm henüz sınava giriş belgem gelmedi.zaten sınava 1 hafta kala gelio genellkle banainternetten öğrendim tek derslik bi sınav için uzak bi okul vermişler çok saçma sinir oldum 40 dk durucam alt tarafı..
az kaldı yahu çok heyecanlıyım :18:
ben tek iktisada girişten sınava giriyorum kızlarrrr çok heyecanlıyım bu dersten de geçtim mi mezun oluyorumbide dikey geçiş sınavına giricem 17 temmuzda..
ben tek iktisada girişten sınava giriyorum kızlarrrr çok heyecanlıyım bu dersten de geçtim mi mezun oluyorumbide dikey geçiş sınavına giricem 17 temmuzda..
ben de iksat ve uygarlık tarihinden sınava gireceğim. verebilirsem mezunum. inşallah geçeriz.
yaa kızlar bişey sorucam ben büro-web hizmetlerine giremiyorum tc kimlik numaramı ve şifremi gidiyorum hata diyor ya şifre yanlış ya tc kimlik numarası yanlıs yada mezun oldunuz veya kayıt sildirdiniz yazıyor kayıdımı yeniletim 2 taksidide ödedim daha 2 hafta önce girmiştim borcunuz yoktur ödediğiniz için teşekkür ederiz yazıyordu sınava giriş belgeme bile baktım hatta ordan eve de geldi.şimdi nasıl giremiyorm acaba sorun mu var sitede sizler girebiliyormusunuz?? sınav sonuclarına giriyorum tc kimlik numaramla orda bilgilerim yazıyor sınava gireceğim derste yazıyor.
canım sistem değişmiş,ben de şimdi baktım birkaç gün önce böyle değildi
ama tc kimlik numarası ve şifremle giriş yaptım
bilmiyorum ki sorun mu var acaba seninkinde büroyu arasan daha iyi olur bence
ya da yarın bir daha dene bakalım,belki sayıları yanlış giriyorsundur farketmeden
sistem değişmiş bende farkettim acaba şifremde mi problem war çok merak ettim şimdi ya.. e posta adresi veya tc kimlik numaranızı girin diyor.sen e posta adresi almışmıydın ben almıştım bide yazıyı okudum e posta adresi almamış olanlar tc kimlik numarasıyla giriş yapabilirler yazıyor demekki benim artık e posta adresimle girmem gerekio hadeee şimdi onu da hatırlamıyorumtaa 2008 de almıştım e posta adresimi
ben tc kimlik numaramla ve eski şifremle giriş yaptım
zorluk çıkarmadı yani,evet ben almıştım e posta adresi
tamam sen de almışsın işte dene bakalım
aöfbüro'ya girince e posta servisi var oraya tıklıyorsun aöf öğrencileri için yazıyor
oraya posta adresini ve şifreni yaz
posta adresi herkeste şöyle galiba isimsoyisim@anadolu.edu.tr
bi dene bakalım,denemekten zarar gelmez:)
merkez büroya mail attım cevap gelmezse arayacağım sabah kendi büromu.e posta adresimi hatırlıorum da e posta şifremi hatırlamıyorum hepsini denedim girmedi.sen büro web hizmetine girerken şifreni değiştirmişmiydin daha önceden ya ben değiştirmiştim unutmamak için kolay bişey yazmıştım.çok kafama takıldı şimdii neden giremiyorum yaaaaa offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?