aof 2.sınıf olanlar buraya

ben kmseyle samimi olamam cnm o snftan ya zannetmiorum bi tek dgsyle gelen arkadası bekliorum inş. o iyi biridir.

canım ben de bu sene mezun oldum ama geçen sene başvuru yaparken lise mezunu olarak yapmıştım
lise mezunu olarak atamam yapılıyor
2012deki kpss'ye önlisans olarak giriyorsunuz.
diploma da sınav sonuçları açıklandığı zaman 3-5 gün sonra alabilirsiniz.genelde sonuçlardan önce hazırlanıyor diplomalar
kpss atanması olarak da pek bir bilgim yok açıkcası

ALLAH kalbine göre versin canım
dediğim gibi ben de senin gibiyim kimseyle samimi olamıyorum hemen

cnm dersler kolay ama çok ödev veriolar başımı kaldıramıorum , yurda alıştım sayılır okulada alıştım sayılır ama yine evimden gidip gelmek istiorum seneye ya... perşembe günü evime gideceğim.cuma dersim yok haftasonunu evimde geçircem 1 haftadır sakaryadaym

ALLAH kolaylık versin canım ya,örgün aöften daha zormuş öyle diyorlar
tabi her gün okula gidiyorsun,bir sorun olduğunda hocalara sorabiliyorsun bunlar iyi tabi ama ödev işi falan zormuş
ben aöf sosyolojiye kayıt yaptırmayı düşünüyorum,geçiş yapılıyormuş sordum büroya
bakalım olursa olur napalım hayırlısı

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için çok sağol

iyi günler diliyorum.Bu sene aöf 2. sınıfta okuyorum.Bu seneki dgs sınavına başvurabiliyor muyum acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…