- Konu Sahibi baharadana
Daha almadin mi sen ben hic arastirmadan bir salaklik edip gizerlerden aldim geldim ve pek pismanim sen en iyisini yaptin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha almadin mi sen ben hic arastirmadan bir salaklik edip gizerlerden aldim geldim ve pek pismanim sen en iyisini yaptin
Ben royal ve saray marka istiyodum bu ikisi gizerlerde vardi aslinda antepe gidip alacaktim esim goturmedi bende o sinirle gizerlerden aldim ama pisman oldum begenmedim degistirmek istedim 50 laf duydum en sonunda kaldi oyle halilarimin ve evimin resimleri var bakabilirsiniz sonunda kadisin evi baslikli
evinizi daha önce ziyaret etmiştim güzel olmuş, duvarlar benimkiyle aynı yalnız benim koridordaki duvarlara altın bakır gibi duruyor sedef yapıldı. Alacağım halı desensiz olsa diyorum kesme halılar var ama hepsi karışık desenli tam alacaktım artık yeter dedim padişahın ışıltı serisini gördüm gri-siyah-beyaz ve kahveli kremli sgayh ama 15 mm hav yük. yani kısa tüylü güzel duruyor çok kararsız kaldım. Mutfağa, girişe, koridora takım baktığım içinde biri olsa biri olmuyor ellerinde. İyice sıkıldım düşünmekten.
kızlar araya araya en son bunu bulabildim. bakın bakalım sizlerin fikirleri önemli mutfak içinde kahvelimi olsun yoksa mutfağa kırmızılı olanımı alıyım.
Eki Görüntüle 542374 Eki Görüntüle 542375 Eki Görüntüle 542376
ETRO İPEK SHAGGY *100x300 cm* Anti-Bakteriyel GittiGidiyor'da 62191521
10853 WK, SARAY HALI, SARAY HALI, Bulut Hal : Saray Hal Showroom Carpetus, Confetti ve El Dokuma Hal sat, Bulut Hal
şimdiden cvp veren herkese tşk.
PIERRE CARDIN-FUSION 3309B
bunun yolluğunu gördüm çok şık duruyordu
ben beyazlısını yatak odama almayı düşünüyorum
korıdora kahve krem bencede mutfaga kırmızı beyaz olabılır taşlara uydurabılırsın cok guzelmiş mutfağınkızlar buralar için modern halı bakıyorum fikri olan varmı sizce ne renk ağırlıkta olsun?