antre, mutfak ve koridor için halı yardımı.

Daha almadin mi sen ben hic arastirmadan bir salaklik edip gizerlerden aldim geldim ve pek pismanim sen en iyisini yaptin

Ben royal ve saray marka istiyodum bu ikisi gizerlerde vardi aslinda antepe gidip alacaktim esim goturmedi bende o sinirle gizerlerden aldim ama pisman oldum begenmedim degistirmek istedim 50 laf duydum en sonunda kaldi oyle halilarimin ve evimin resimleri var bakabilirsiniz sonunda kadisin evi baslikli

Ben royal ve saray marka istiyodum bu ikisi gizerlerde vardi aslinda antepe gidip alacaktim esim goturmedi bende o sinirle gizerlerden aldim ama pisman oldum begenmedim degistirmek istedim 50 laf duydum en sonunda kaldi oyle halilarimin ve evimin resimleri var bakabilirsiniz sonunda kadisin evi baslikli

evinizi daha önce ziyaret etmiştim güzel olmuş, duvarlar benimkiyle aynı yalnız benim koridordaki duvarlara altın bakır gibi duruyor sedef yapıldı. Alacağım halı desensiz olsa diyorum kesme halılar var ama hepsi karışık desenli tam alacaktım artık yeter dedim padişahın ışıltı serisini gördüm gri-siyah-beyaz ve kahveli kremli sgayh ama 15 mm hav yük. yani kısa tüylü güzel duruyor çok kararsız kaldım. Mutfağa, girişe, koridora takım baktığım içinde biri olsa biri olmuyor ellerinde. İyice sıkıldım düşünmekten.

evinizi daha önce ziyaret etmiştim güzel olmuş, duvarlar benimkiyle aynı yalnız benim koridordaki duvarlara altın bakır gibi duruyor sedef yapıldı. Alacağım halı desensiz olsa diyorum kesme halılar var ama hepsi karışık desenli tam alacaktım artık yeter dedim padişahın ışıltı serisini gördüm gri-siyah-beyaz ve kahveli kremli sgayh ama 15 mm hav yük. yani kısa tüylü güzel duruyor çok kararsız kaldım. Mutfağa, girişe, koridora takım baktığım içinde biri olsa biri olmuyor ellerinde. İyice sıkıldım düşünmekten.

Ben haliyi nedense tam uyduramiyorum aldigim halilarin cirkinliginden belli sanirim ama mutfaga alacagin hali baska antre baska olmali bence antreye duz krem shaggy alirsan mutfaga da alabilirsin ama baska turlu uymaz bence

kızlar araya araya en son bunu bulabildim. bakın bakalım sizlerin fikirleri önemli mutfak içinde kahvelimi olsun yoksa mutfağa kırmızılı olanımı alıyım.

$100_1777.webp$100_1823.webp$100_1370.webp

ETRO İPEK SHAGGY *100x300 cm* Anti-Bakteriyel GittiGidiyor'da 62191521
10853 WK, SARAY HALI, SARAY HALI, Bulut Hal : Saray Hal Showroom Carpetus, Confetti ve El Dokuma Hal sat, Bulut Hal

şimdiden cvp veren herkese tşk.

kızlar araya araya en son bunu bulabildim. bakın bakalım sizlerin fikirleri önemli mutfak içinde kahvelimi olsun yoksa mutfağa kırmızılı olanımı alıyım.

Eki Görüntüle 542374 Eki Görüntüle 542375 Eki Görüntüle 542376

ETRO İPEK SHAGGY *100x300 cm* Anti-Bakteriyel GittiGidiyor'da 62191521
10853 WK, SARAY HALI, SARAY HALI, Bulut Hal : Saray Hal Showroom Carpetus, Confetti ve El Dokuma Hal sat, Bulut Hal

şimdiden cvp veren herkese tşk.

ilk halı kesinlikle antreye çok beğendim canım hatta ben bunu royal ve pierr casrdin satan turgut özal bulvarında gökkuşağının karşısında bir mağaza var orda gördüm arabada giderken çok beğendim
oraya mutlaka uğra
canım
ama mutfağa bu olmaz

SARAY SİMLİ SHAGGY 80x150 ŞOK FİYAT 10302-R1 GittiGidiyor'da 62732597

buda benim koridordaki
ben memnunum yatma pek belli olmuyor çok sık dokunmuş çünkü süpürünce parlıyo sanki memnunum ben tavsiye ederim ama ilk halıyı gözünle gör derim
birde benimkinin ölçüleri 80-230 bir parça 1.25 -2 iki parça 240 tl tuttu
pierr cardinde sordum dün onuda çok beğendim ama adını almadım bir bakayım bulursam ekleyeyim o da çok şık duruyodu ama 500 tl dedi 2 kat fiyat yani sarayda kötü marka değil

PIERRE CARDIN-FUSION 3309B

bunun yolluğunu gördüm çok şık duruyordu
ben beyazlısını yatak odama almayı düşünüyorum

bende orda turgutözaldaki onur halıda gördüm. festival sgahy 30 cm çok kabarık uzun tüylü değil. Girişe koridora düşünüyorum. hem sade hem şık. Diğerinide mutfağa ayrı alıyım diyorum.

almışsındır sanırım artık halıalrını resim çekde görelim canım
eğer almadıysan sana bir halıcı adresi vereyim
ben koridora yeni halı aldım krem shagy 3k nın hem ucuz hemde şık
tavsiye ederim canım
resim çekip eklerim bir boşluğumda

eger hala almadıysan bende fikrimi söy. istiyorum.
bence heryere aynı halıdan almalısın kendi evinmi bilmiyorum ama ileride yerlerini değişrirebilesin diye. hemde bazen insan yazları halıları azaltmak istiyo o zamanda bazılarını kaldırıp yer değiştirebilmelisin

benim önerimse gri shaggy halı ama hafif parlak olsunki sonradan matlaşmasın. hem antrede toz kaldırır hem mutfak dolaplarına uyar süper olur

Mutfak dolapları çok hoş tatlım ;)
mutfağa dolaplara uygun diğer yerler için açık renk halı olabilir

Back
X