antre, mutfak ve koridor için halı yardımı.

baharadana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
187
4
118
Adana
kızlar buralar için modern halı bakıyorum fikri olan varmı sizce ne renk ağırlıkta olsun?

Eklentiler

• $100_1777.webp
    $100_1777.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 4.982
  • $100_1823.webp
    $100_1823.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 2.133
  • $100_1370.webp
    $100_1370.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 4.913
Mutfak için mutfak dolabın renklerinde,antre ve koridor için açık kahve tonlarında güzel olur bence. :34::34::34:

kızlar bakıp bakıp geçmeyin fikirlere ihtiyacım var. bu arada cvp. yazan arkadaşlara tşk. ederim. mutfakdaki dolaplarla antredeki vestiyer ve koridordaki dolapların rengide aynı arkadaşlar.

hepsine aynı halıyı alsan nasıl olur acaba
kırmızı gri krem modern yuvarlak desenli halılar olabilir sanki

mutfak bencede dolapların rengi halı olmalı..

ama diğer yerlerede kahverengi olur ama,çok kapanmasada başka bir renkmi soksan mesela,benimde salonum hep kahverengili...şimdi pişman oldum bi renk sokmadığıma.senin fotolardaki yerlerede,mesela mavi bir halı alabilirsin,mavilide bir tablo ile çok hoş olur.mavili küçük aksesuarlarla kombinlersin

vestiyerin önüne daire şeklinde bi tüylü halı uzun koridora da aynı desenden 3m tüylü halı alırdım ben olsam. örneğin vizon rengi desensiz. sütlü kahve de olabiir. mutfağa da ince makine halılarından alırdım. seramiklerinde kırmızı var sanırım. kırmızılı grili beyazlı modern desen bi halı olabilir. açık renk mutfakta kullanışlı olmuyor. bi de masanın altına gelmeyecek şekilde dar bi halı olmalı derim.

bence de dresuarın olduğu alana daire şeklinde krem rengi tüylü halılardan, uzun hol ve mutfak içinde yine aynı renk ve aynı model uzun yolluk güzel olurdu.. heryerde farklı halı olması bnm gözlerimi yoruyor acıkcası :)

bu arada dresuarına bayıldımmm, ben de giriş için dresuar düşünüyorum. nerden aldınız acaba ?

bu arada dresuarına bayıldımmm, ben de giriş için dresuar düşünüyorum. nerden aldınız acaba ?

begenmenize sevindim. burda kızların evinde göre göre model tasarladım kafamda. mobilyacıya özel yaptırdım. adana da bir magaza. isterseniz adını adresini
verebilirim

bence giriş ve koridor için açık kahve tonlarında shaggy halı, mutfak için ise krem rengili az kırmızılı halı olabilir. çok kırmızı olmasın boğar mutfağı heryer kırmızı olunca..

Son düzenleme:
Bendd adanadayim ve dresuar yaptirmayi dusunuyorum mobilyacilar sitesinde bir yerle gorustum mail atacakti modeli sen ne kadara ve nerde yaptirdin acaba birde genisligi kac cm

Bu fotog. yerlere halı arıyordum. Bu sitedeki halı nasıl olur acaba birde alıp kullanan varmı burdan merak ettim. İyimidir diye. Renk bogarmı sizce?

RNLER | POST HALI Online Sat Maazas

Eklentiler

• $100_1777.webp
    $100_1777.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 135
  • $100_1823.webp
    $100_1823.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 123
  • $100_1370.webp
    $100_1370.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 137
Son düzenleme:
ben de antre ve mutfak takım almıştım. renkleri koyu kahve krem kırmızı ve koyu bej (vizon gibi) den oluşuyor. ama shaggy halı ve dalgalı deneli. bence bu renklerden oluşan bir halı hem mutfağına hem de antrene uyaar.

bu arada kırmızı ve koyu kahve daha azınlıkta. diğer renler baskın

Back
X