antika görümcem.

Siz bu kafayla giderseniz daha çook koca değiştirirsiniz. Ben de görümcemi sevmem ama evlilik kısmet işidir çok cahilsiniz.

neden koca değiştiriyim ki. siz beni yada görümcemi tanıyor musunuz hayır. öyleyse bunu sizin dile getirmeniz cahillikten başka birşey değil. saygılar cınım

benim istediğim hayatı yaşamıyor. hatta onun yerinde olmayı hiç istemedim inan ki. güzel kız Allah var çalışıyo ve benim hiç yapamıycam ve sevmediğim istemediğim mesleği yapıyor. talibi ben evlendiğimden beri hiç duymadım var mı ama öncesinde görücü olarak bakmak istemişler
Hem guzel hem arabasi var hem isi var.. o zaman zaten benim sevmedigim meslegi yapiyor demek duser. Bir de talibi var ama gormedim duymadim demek duser. Sanki talip once evin gelinine basvuruyor:))))
Kalbini temizle biraz canim.

kadınların evlenince farklı bi statüye geçmiş gibi davranmalarını, evlenmemiş kadınlar hakkında hemen onu kim alsın moduna girmelerini anlamıyorum.

karakterini beğnmezsiniz vs ama bu kadın dünyaya sizin görümceniz olarak gelmedi. size görümce olarak iyilik etmek için de yetiştirilmedi. evlenmez, evlenmek istemez sizi ilgilendirmez.

bana iyilik etsin demiyorum zaten. ama yok yere neden böyle davranıyor ve neden benden kendi yapmadığı şeyleri bekliyor çözemiyorum. evlendim diye başım göğe ermedi, evliliğimle övünmüyorum da. evlilik yani herkes yaptığına göre zor birşey olmasa gerek :D bekarlarada lafım yok. yani düşüncene saygı duyuyorum. benim yerimde olsan belki farklı düşünürdün görmcem hakkında. genellememek lazım herkes o değil.

Hem guzel hem arabasi var hem isi var.. o zaman zaten benim sevmedigim meslegi yapiyor demek duser. Bir de talibi var ama gormedim duymadim demek duser. Sanki talip once evin gelinine basvuruyor:))))
Kalbini temizle biraz canim.

benimde evlenmeden taliplerim oldu mu oldu. off ben çok güzelim de demiyorum. ama çirkinde değilim bana göre çirkin kadın da yoktur zaten. araba sevdalısı değilim ancak her ne kadar eşiminde olsa benim kullandığım arabam var zaten D:

bu kanıya nasıl vardın bir başarı bir zafer gözüyle bakmazken şu an o açıda bakıyorum sayende :KK70:

keşke kıskanıyor olsamda bu hareketleri anlam kazansa :KK70:

arabasını kendisi almadı ayrıca benide ilgilendirmez isterse arabasıyla yatsın uyusun :KK70:

inşallah alır da kardeşinden iyi birini :) benden iyi olur :KK70:

burnum kaf dağında olsaydı onun bu hareketleri anlam bulurdu :KK70:

Niye her şeye gülüyorsunuz
Dert olmaktan çıktı galiba konu

bana iyilik etsin demiyorum zaten. ama yok yere neden böyle davranıyor ve neden benden kendi yapmadığı şeyleri bekliyor çözemiyorum. evlendim diye başım göğe ermedi, evliliğimle övünmüyorum da. evlilik yani herkes yaptığına göre zor birşey olmasa gerek :KK70: bekarlarada lafım yok. yani düşüncene saygı duyuyorum. benim yerimde olsan belki farklı düşünürdün görmcem hakkında. genellememek lazım herkes o değil.

iyi de garezi size olmayabilir. kişiliği öyledir. ben görümceniz mükemmel insan demiyorum ki. ama bu karakterinin görümcelikle alakası yoktur.

bekar olduğunu vurgulayan onu kim alsın diyen de sizsinz ayrıca.

iyi de garezi size olmayabilir. kişiliği öyledir. ben görümceniz mükemmel insan demiyorum ki. ama bu karakterinin görümcelikle alakası yoktur.

bekar olduğunu vurgulayan onu kim alsın diyen de sizsinz ayrıca.

karakter meselesi biraz inş geçer

Minik mi bu kız? :)

Ailenin yetiştirme tarzı bu işte. Hep ön planda olmak isteyen çocuğu pohpohlamak, görevden kaçırmak ve sorumluluk vermemek buna sebep oluyor.

Rica ederim ama toplumda da böyle olur olmadık herşeye gülüyosan seni kendi haline bırakıyolardır
Görümceyi tanımıyorum ama seni tanımam yetti
Hadi iyi günler

toplumda yerine göre canım sanada iyi günler :)

3 tane gorumcem vardi 1.si sessiz gibi gozuken ama isini alttan yuruten bi cinsti 2.si tam bi avanakti ayrica iki yuzluydu dedikodu iftira ne ararsan var oyle bi ifritti 3.sü ise benden kucuk olmasina ragmen yapmadigini birakmiyodu...
Neyse emellerine ulastilar ve evliligimi bitirdiler...
Lutfen o ruh hastasi insanlari gormezden gelin.

neden koca değiştiriyim ki. siz beni yada görümcemi tanıyor musunuz hayır. öyleyse bunu sizin dile getirmeniz cahillikten başka birşey değil. saygılar cınım
Görümcenizi kim alacak demek ile çoook koca değiştirirsin demek arasında hiç fark yok. Cahilliğinizi anlayın empati yapın diye yazmıştım ama onu bile anlamanız belirli bir kültürel ve sosyal seviye gerektirir.

Görümcenizi kim alacak demek ile çoook koca değiştirirsin demek arasında hiç fark yok. Cahilliğinizi anlayın empati yapın diye yazmıştım ama onu bile anlamanız belirli bir kültürel ve sosyal seviye gerektirir.

tabi tabi empati için yazmıştın kesin eminim. hatta tahmin ediyim belli bir sosyal ve kültürel seviyede olduğun için yazdın dimi bravoooo

tabi tabi empati için yazmıştın kesin eminim. hatta tahmin ediyim belli bir sosyal ve kültürel seviyede olduğun için yazdın dimi bravoooo

Bu ve buna benzer yanıtlarınızı ve " seviyenizi" gördükten sonra görümcenizin masum olduğu kanaat getirdim. Ve hatta üzüldüm bile kızcağıza.

Back
X