klimasız bi hayat düşünemiyorum valla :) klima kışın yazın yaktığından daha çok yakıyor. yani kışın aralıksız yandığında birazcık cep yakabilir. ama yazın bizim klima günde en fazla 4-5 saat kapalı kalır onun dışında full yanar ona rağmen aşırı elektrik faturası ödemiyoruz. yazın yaktığımız kadar kışında yaksak klimayı cebimiz baya yanacak :)klima kullanımı yaygınmış tabii gereklilik o sıcakta :) peki elektrik faturaları nasıl geliyor?
Elektrik faturaları bana göre normal en fazla yaktığım dönemde bile 150 geliyor.klima kullanımı yaygınmış tabii gereklilik o sıcakta :) peki elektrik faturaları nasıl geliyor?
arkadaşalr peki bu bahsettiğiniz yerler laraya nekadar mesafede ? ulaşım sorunu yok biliyorum ama konyaaltidan ya da muratpaşa merkezden kaç dakikadır ?
3+2 dubleks 800 çok iyiymiş gerçekten ?
çatı katında sıcaktan oturulmaz yazmışlar birkaç foruma gerçekten öyle mi?
kışın neyle ısınıyorsunuz peki? bebeğim var da kışın nasıl ısınabiliriz
istanbuldan antalyaya taşınmıştım. yapamadım. çok şükür tekrar döndüm.
ben sevemedim antalyayı.
ama sevenler var tabii.
sıcağı felaket. doğalgaz yok. ısınma klimayla
. odaların hepsinde klima şart. yada kullandıklarında çalıştıracaksın. kışın öyle ılıkta olmaz evler. takırrdadığımı bilirim.
sakinliği sevmediğim içinde yapamadım. şehir içine kapanık bir şehir. dışardan gelenleri çok içlerine almıyorlar.
vede genelde ev olayı var. dışarda çok sevmez halk yemeyi.
son dönemler işte biraz biraz başladıydı
6 ay yanarsın sıcaktan. kasım olduğunda dışarda bir brunch yaparken gölge aradığımı bilirim. kasıma kadar klima çalıştırdım son senem.
ve en son yemek lokanta pastahane. benim zaaflarım. yok. adam gibi güzerl yemek yapan yer çok çok az. yemek kültürleri sıfır
ben özel yemeklerinden bahsetmiyıorum. gittiğim restaurantlarda yediğim yemeklerden lezzet alamadığımı söylüyorum. piyazı köftesi kabak tatlısı dışındaki yemeklerden bahsediyorum.Yemek kültürleri sıfır ne demek biraz açıklar mısınız ?Bende normalde Antalya da yaşıyorum Antalyalı olmasam da ama bu bir yönetici olarak yakışmış mı ? Sıfır derken neye göre kime göre sıfır ? Antalyanın bir sürü yemeği vardır,kabak tatlısından,piyazına,köftesinden,pidesine ..Ne aradığınızı merak ettim ..
Atatürk boşuna dememiş Antalya şüphesiz dünyanın en güzel şehridir...Sizi biraz sağ duyuya davet ediyorum gelirseniz biz oradayiz ...