Antalya'da yaşayanlar önerilerinize ihtiyacım var ...

ben özel yemeklerinden bahsetmiyıorum. gittiğim restaurantlarda yediğim yemeklerden lezzet alamadığımı söylüyorum. piyazı köftesi kabak tatlısı dışındaki yemeklerden bahsediyorum.
yakıştıramanız sizin sorununuz. ben yaşadığım şeyi paylaşttımki benim gibi düşünen arkadaşlarımda çok

Yerini bilmezsen tat alamazsın tabi mesela dönerciler çarşısı derler ama orada döner yenilmez gibi yanlış yerlerde yanlış yemekler yemişsin zira çok güzel ev yemekleri de bulabileceğin yerler var

ben özel yemeklerinden bahsetmiyıorum. gittiğim restaurantlarda yediğim yemeklerden lezzet alamadığımı söylüyorum. piyazı köftesi kabak tatlısı dışındaki yemeklerden bahsediyorum.
yakıştıramanız sizin sorununuz. ben yaşadığım şeyi paylaşttımki benim gibi düşünen arkadaşlarımda çok

hımm peki ...

Yerini bilmezsen tat alamazsın tabi mesela dönerciler çarşısı derler ama orada döner yenilmez gibi yanlış yerlerde yanlış yemekler yemişsin zira çok güzel ev yemekleri de bulabileceğin yerler var
az kalmadım arkadaşlar. 8 sene yaşadım ben antalyada. . kısaca bu benim fikrim. buraya geldim saldırdım yemeklere.pastalara..
birde üstüne kilo aldım. bakın bu iyi olmadı tabii.:)
ha bir ek, yöönetici değilim editörüm.
. ve yemeklerini beğenmediysem bunuda söylerim. yalan söylemek zorunda değilim.

az kalmadım arkadaşlar. 8 sene yaşadım ben antalyada. . kısaca bu benim fikrim. buraya geldim saldırdım yemeklere.pastalara..

Bayağı yaşamışsınız ilginç geldi bana damak zevki herkesin farklı tabi ki saygı duyarım

[Qkon="okypete, post: 42040941, member: 412920"]ben özel yemeklerinden bahsetmiyıorum. gittiğim restaurantlarda yediğim yemeklerden lezzet alamadığımı söylüyorum. piyazı köftesi kabak tatlısı dışındaki yemeklerden bahsediyorum.
yakıştıramanız sizin sorununuz. ben yaşadığım şeyi paylaşttımki benim gibi düşünen arkadaşlarımda çok[/QUOTE]
Kaliteli restaurantlar var.Sizin zamanınızda yok muydu bilmem ama kahvaltı için Çakırlar var ki müthiş keyifli.Haftasonu Antalya oraya akar.Köy kahvaltısı......Ama biraz tuzludur.

Kaliteli restaurantlar var.Sizin zamanınızda yok muydu bilmem ama kahvaltı için Çakırlar var ki müthiş keyifli.Haftasonu Antalya oraya akar.Köy kahvaltısı......Ama biraz tuzludur.[/QUOTE]
çakırlara gittim evet. kahvaltı ayrı. ben yemeklerden bahsediyorum. bir tek aklımda kalan lara balık evinin o meşhur ahtapot salatasıdır.
bakın onu arıyorum o ayrı

Yalan söyleyin diyen yok size ama kişisel görüşünüzü genel geçer olarak söylemeniz beni şaşırttı ..Yemek kültürü sıfır ..İnsanları kültürden uzak tanıtmışsınız resmen ..Yemekten anlamayan kötü yemekler yiyen ve yediren off neyse gerçekten saçmaydı ..
Aslında doğru söylüyorsunuz fazla göç aldı Antalya ,o kadar güzel bir şehir ki kıymetini bilmeyenler doldurdu ,neyse ki dediğiniz gibi çokta barındırmıyor içinde ..Sevmiyorsa müsait bir yerde indiriyor...
Yönetici değilde editör olduğunuzu söylemeniz iyi olmuş ..

Kizlar bir sey daha soracagim.simdi oralarin en yogun donemleri malum internetten bakiyorum 3 +1 temiz bakimli bir ev bulmaya calisiyoruz... biz ekim gibi dusunuyoruz tasinmayi ev fiyatlarinda bir farklilik olur mu sezonun bitmesiyle acaba daha iyi ve daha uygun bir ev bulabilir miyiz ?

Kizlar bir sey daha soracagim.simdi oralarin en yogun donemleri malum internetten bakiyorum 3 +1 temiz bakimli bir ev bulmaya calisiyoruz... biz ekim gibi dusunuyoruz tasinmayi ev fiyatlarinda bir farklilik olur mu sezonun bitmesiyle acaba daha iyi ve daha uygun bir ev bulabilir miyiz ?
sanmıyorum. yaz için gelenlerin zaten ya kendi evleri var ya da otelde kalıyorlar olmadı günlük ev kiralıyorlar. yani düzenli kiracı isteyen ev sahibi için sezon pek bir şey ifade etmiyor.

bazı evlere intenetten bakıyorum kızlar duvarlarında rutubet var üst kat olmasına rağmen ? şaşırdım acaba neden? klima kullanımı böyle bir şey yapar mı ki?

X