falcı fatmaya gdpde memnun olan oldumu. ben gittim ama çıkıyomu merak ediyorum
ilgi ve alakana cok teşekkür ederim canım hatırlamaması dogaldır günde bir cok insana fal bakıyorlar şimdi burda hiçbir fal bakanı suçlayıcı olamam şahsım adına konuşuyorum açıkcası benim haz aldıgım iki falcı var ben onlara gidiyorum tercihimi ikisinden yana kullandım ikiside alanında başarılı yani ben artık başkasına gitmem yeterii kadar zamanında dolandım memnun kaldıgım iki başarılı insan fokur (serap hanım) ve telve (selma hanım)
ilgi ve alakana cok teşekkür ederim canım hatırlamaması dogaldır günde bir cok insana fal bakıyorlar şimdi burda hiçbir fal bakanı suçlayıcı olamam şahsım adına konuşuyorum açıkcası benim haz aldıgım iki falcı var ben onlara gidiyorum tercihimi ikisinden yana kullandım ikiside alanında başarılı yani ben artık başkasına gitmem yeterii kadar zamanında dolandım memnun kaldıgım iki başarılı insan fokur (serap hanım) ve telve (selma hanım)
telve selma hanımı bilmiyorum ama serap a bende baktırdım..hakkımda hiçbirşeyi bilemedi..daha doğrusu benden aldı bana sattı..sonra muzoyu duymuştum tekrar gittim..muzo diye ordaki başka falcı gay çocuğu gösterdiler..o sandım baktırdım..bana sende büyü var çok kötü bunalıma gireceksin gibi şeyler dedi yani saçmaladı..meğer muzo diğer şubede çalışıyomuş..tanıştım çok güzel fal bakıyo..donuma kadar herşeyi bildi..isim veriyo..ve çok ilgileniyor..eğer muzo diye migrosun arkasına giderseniz ordaki gay falcıyı gösterip muzo diye kandırırlar..bana şimdiden geçmiş olsun..paraları bayıldım geldim..bugünde seda hanıma baktırdım..o da fokurda muzonun cafesinde çalışıyormuş..çekik gözlü esmer bir bayan o da bildi herşeyi..konuşmaları tane taneydi sevgilimin burcunu söyledim diye de kızdı..fal konularında bakan kişiye asla bilgi verme..biz o kadar uzmanlaştık ki laf almasını çok iyi biliriz dedi..
seraptan da beklediğim performansı alamadım ben : ))) yine en iyisi muzo bence.. gelecek tutuyormu bilmem ama anlık ve geçmiş yorumları süper..onu bunu bilmem doğrusu... bi de elektrik meselesi sanırım...benim muzoyla yıldızım barışık .. ama tekrar söylüyorum gelecek tutturuyor mu bilemem..daha dediklerinin çıkması için zaman var. nilüfer de iyi bence.. güllük fokurdaki.. o da isim vermişti bana.. bu isim verme olayı da fazlasıyla garip zaten : )) inanılır kılan da bu sanırım..
Merhaba,
Muzo ya bende yeni baktırdım, söyledikleri çıktımı size??
Ben Ankarada yaşıyorum. 2 yıl önce Antalya ya gezmek için gitmiştik. Arkadaşım oradaki bi yakınından iyi bir falcı olduğunu duymuştu. O kişiden rica ettik bizi götürdü. Pazar günü olduğu için kadın bize bakmak istemedi. Tek o gün eviyle ilgilenebiliyormuş, haliyle tatil gününde bakmak istemedi ve bizi tersledi bi güzel.ısrar ettik Ankaradan geldik ve bi kaç saat sonra da ayrılacağız antalyadan diyince gidin biraz dolaşın ortalığı toparlayım dedi Böyle değişik bi mahalleydi çok gelişmemiş bölge olarak şöyle tarif edeyim öğretmenevi lokali vardı çok yakınında. Falcının ismi Fatma. Gerçekten güzel baktı fakat kısa kesti. Zorlama bi fal oldu yani. Hayatımdaki çok özel şeyleri bildi ve isim harflerini o kadar güzel veriyorki resmen isim çıkıyor ortaya..
ama muzo için hepsi de çıkmadı diyemem düşününce genel anlamda olan şeyler var yine de...
merhaba derin bende antalyada yaşıyorum sana CVp gelmemiş ama baktırdın mı fal hiç ??
buldun mu güzel falcı benimlede paylaşırmısın
canım o öğretmenevi lokalinin arkasındaki 2. sokaktı yanılmıyorsam böyle dar bi sokaktı. Telini yollayım sana özelden..
Merhaba fatmanin numarasini rica etsem bna da gonderirmisin. Tesekkurler:) cok merak ediyorum