Antalya'da Önerebileceğiniz Falcı Var mı ?

ilgi ve alakana cok teşekkür ederim canım hatırlamaması dogaldır günde bir cok insana fal bakıyorlar şimdi burda hiçbir fal bakanı suçlayıcı olamam şahsım adına konuşuyorum açıkcası benim haz aldıgım iki falcı var ben onlara gidiyorum tercihimi ikisinden yana kullandım ikiside alanında başarılı yani ben artık başkasına gitmem yeterii kadar zamanında dolandım memnun kaldıgım iki başarılı insan fokur (serap hanım) ve telve (selma hanım)

peki canım.. bana da muzo dedi yazar mısın diye.. ben elçilik görevimi tamamladım o halde : ))

telve selma hanımı bilmiyorum ama serap a bende baktırdım..hakkımda hiçbirşeyi bilemedi..daha doğrusu benden aldı bana sattı..sonra muzoyu duymuştum tekrar gittim..muzo diye ordaki başka falcı gay çocuğu gösterdiler..o sandım baktırdım..bana sende büyü var çok kötü bunalıma gireceksin gibi şeyler dedi yani saçmaladı..meğer muzo diğer şubede çalışıyomuş..tanıştım çok güzel fal bakıyo..donuma kadar herşeyi bildi..isim veriyo..ve çok ilgileniyor..eğer muzo diye migrosun arkasına giderseniz ordaki gay falcıyı gösterip muzo diye kandırırlar..bana şimdiden geçmiş olsun..paraları bayıldım geldim..bugünde seda hanıma baktırdım..o da fokurda muzonun cafesinde çalışıyormuş..çekik gözlü esmer bir bayan o da bildi herşeyi..konuşmaları tane taneydi sevgilimin burcunu söyledim diye de kızdı..fal konularında bakan kişiye asla bilgi verme..biz o kadar uzmanlaştık ki laf almasını çok iyi biliriz dedi..

seda hanımı ben de beğendim bugün bana baktı da güzel yani gayet... bildi benim hakkımdakileri de... orda nilüfer abla da baya güzel bakıyo söyleyeyim... ben o fokurun havasını seviyorum, falcılarının hepsi de genele göre bayaa iyi...

kızlar antalyada mine taşkıran diye bi falcı varmış tarot 4o tl kahve 20ymiş giden varmı önerirmisiniz ?

güllük fokur yeni bir falcı almış ... ayşe adı.. çok iyi bakıyor tavsiye ederim... falcı top 10 yapsam ilk 3te ayşe de var : )

Son düzenleme:
KIZLAR SELAM
Antalya' da olan Falcı Fatoş'un telefonunu gönderebilecek arkadaş var mı?
Şimdi den teşekkür ederim

Merhaba,
Muzo ya bende yeni baktırdım, söyledikleri çıktımı size??

Merhaba,
Muzo ya bende yeni baktırdım, söyledikleri çıktımı size??

söyledikleri çıkmadı.. ama anlık yorumları iyi onlar tutuyo.. geleceğe fal bakıyor.. tek muzo değil bence hepsi öyle yapıyor.. geçen medyum ömere de gittim. onu da yazayım yeri gelmişken. 10 dk konuşuyo 20 tl alıyor ve resmen fal.. bu arada geleceği tutturan biri varsa hakikaten baktırmak istiyorum ben de..

ama muzo için hepsi de çıkmadı diyemem düşününce genel anlamda olan şeyler var yine de...

Merhaba fatmanin numarasini rica etsem bna da gonderirmisin. Tesekkurler:) cok merak ediyorum

cokkk guzel bakıyo acayıp ıyı bakıyo arkadasım goturdu benıde zorladım baktı herkese bakmıyo ama cıdden cok ıyı bakıyo.kahveye 30 tarota 40 tl ıstıyo ama ıyı bakıyo ben tereddut etmıstım ama faldan sonra cok memnun oldum.bende telefon numarası da var ama buraya yazamam.sorun olabılır.Medyum Kum Köpükoğlu | Facebook facebook adresı bu.

Kızlar falcı fatmanın numarasını isteyipte arayan yada fal baktıran var mı aranızda gerçekten iyi mi? Bana da yollayabilirmisiniz telini lütfen...

arkadaşlar falcı fatma'nın numarası herhangi birinizde varsa bunu görür görmez mesaj atabilir mi?iki gün sonra dönüyorum da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…