Antalya'da Önerebileceğiniz Falcı Var mı ?

arkadaşlar dün akşam muzoya baktırdım kızımla birlikte bana söylediklerini bekliyorum bakalım,kızım nişanlısından yeni ayrılmıştı,kızıma kağıda kızım hiç birşey söylemeden direk nişanlısının adını yazdı verdi şok olduk ama geleceğe dair dedikleri çıkarmı bekliycez biraz donanımlı biri ama bakalım,ama fatma hanım on numaraymış telini bilen varsa atsın bana lütfen...

slm banada falcı fatmanın numarasını gönderebilir misin

merhaba melodii77 sizin fal hakkındaki yorumlarınızı okudum meltemde telve cafe de selma hanımın olduğunu ve bir de 13 yıldır baktırdığınız bi falcıdan bahsetmişsiniz ama o kişinin kim olduğunuzu yazmamışsınız yada ben göremedim yeni üye olduğum içinde size özel mesaj atamadım rica etsem bu önermiş olduğunuz falcıların özellikle telve cafenin (benim bildiğim ışıklarda bir telve cafe o mu değil mi diye de şaşırdım) tam adresini ve telefon numaralarını biliyorsanız bana gönderebilir misiniz eğer böylebi iyilikte bulunursanız beni çok mutlu edersiniz teşekkürler...

derinn mesaj kutun doluymuş boşaltırsan sana yazacaklarım var.. nasıl haberim olur bilmiyorum ama..

kızlar şiddetle muzoyu tavsiye ediyorum şu fokur kafede çalışan..daha ben bişey söylemen mesleğimi kağıda yazdı..sonra bana sordu söyledim kağıdı gösterdi..hayatımdaki bazı kişilerin isimlerini bildi...kafamı karıştıran kişiyle ilgili bazı şeyleri bildi..şoke etti yani..
40 tl biraz tuzlu geliyo ama adam akıllı falcıya gidecekseniz Antalya da muzo...bakalım gelecek içinde bişeyler söyledi Allah bilir tabi ama tutacakmı bakalım görücez

banada mesaj atarmisin o medyumun.. tesekkurler

Kizlar merhabe... Ben 98 yilinda muruvet diye bi kadina fala baktirdim... sonraki on yil icin bana biseyler soylemisti inanmamistim. ama hepsi cikti. evlenip bosanacagimdan. yurtdisina yerlesecegime nerede ne is yapacagima kadar. en son 5 yil once konusmustum. simdi bulamiyorum. Belki aranizda taniyan vardir.. LArada oturuyordu en son Adi MURUVET. aranizda taniyan varsa benimle irtibata gecebilir..

Üşenmedim üye oldum, sırf bu Fokur Cafe'de işkembesinden sallayan adama kimse gitmesin diye. Eşim paranoya dercesinde kıskançlık hastalığına tutuldu ve delil bulmak için falcılara gitmeye başladı. Fokur Cafe Güllük'te bir adama tarot falı baktırmış, Muzo diye tahmin ediyorum, adam aklını mı okumuş artık nedir, isim d evermiş ve tüm şüphelerini doğrularcasına benim için "Karın seni 2 defa aldatmış, aşkları 2010 sonunda başlamış, vs..." gibi ciddi ara bozucu şeyler söylemiş..Aslında adama değil ona gidene kızmak lazım da neyse. Hayatımda eşimi aldatmayan biri olarak buna takmadım ama burada insanların ümitle falcıya gitmesi ve söylencek herhangi bir şeye bel bağlayıp beklemesi olasılığına karşı yazmak istedim.

muzoya git söyle canım benimle atışmana gerek yok.. ben sadece o dönem bana yazar mısın dediğini yazdım buraya...
uzun zamandır başka başka falcılara gidiyorum pahalı diye muzo..

ewet dogru selma hanım meltemde idi nisan ayında cafeyi kapattı kendisi evlendi ve eş durumundan ötürü amerikada yaşıcagı için meslek hayatına antalyada son vermek durumunda kaldı ...antalya iyi bir falcısını kaybetti demedende geçemicem neyse sağlık olsun..

Bende telefon numarasını rica ediyorum. yakında antalyaya gideceğim. Şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…