Antalya'da Önerebileceğiniz Falcı Var mı ?

Ben İstanbuldayım Antalya da çok ünlü olan bir medyum buldum en kısa zamanda Antalyaya gidicem baktırmaya isteye bağlı su veya tarot bakıyormus birçok kişiden duydum namını eger istersen telini adresini yazabilirim

medyumun adını ve telefonunu rica etsem banada atarmısın?

Muzo diye bir adam varmış. İnsanlar ona gitmekten korkuyormuş hatta. Kötü şeyleri de söylüyormuş.
Ben de kuzenimden duydum. İyimiş o. Deneyebilirsiniz.

Kızlar merhaba.istanbulda yaşıyorum ben.
önümüzdeki hafta antalya ya tatile geliyorum.kimleri önerirsiniz.bende fokur cafe diye bir yer duydum ama ....

antalyada bildigim çok iyi bilr falcı var kendisine defalarca gittim ve birçok arkadaşımıda yönlendirdim çok kaliteli ve bilgili bir insan arkadaslarımda memnun kaldılar kendisi 13 yıldır fal bakıyormuş dediklerinin hepsi günü gününe çıktı yeri meltem de cafenin ismi telve cafe muratpaşa lisesinin karşısında gidin çok memnun kalırsınız arkadaslar.

arkadaşlar ben yazdım ya falcı var diye sizlere hemde çok iyi her dedigi söyledigi cıkan birisi diye

antalyada ünlü falcı muzo var 3 senedir ona baktırıyorum isimlere kadar veriyor antalyada tek geçerim güllükte simit diyarının karşısında 1 ci katta fokur cafe diye bir yer var orada çalışıyor..

Arkadaşlar ben de aylardır arıyorum hala bulamadım :) yok mu yardımcı olacak biri özelden numara yollarsanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…