Antalya'da Önerebileceğiniz Falcı Var mı ?

ben geçenlerde yine muzoya gittim ..2. baktırmamdada 1. ile hemen hemen aynı şeyleri söyledi...bu nasıl oluyo peki garip yani anlamak zor..ilk baktırdığımda söylediği şeylerden biri çıktı..hiç ortada ihtimal yokken hemde...Allahtan başka kimse bilemez..Ama Allah bazı insanlara bu 6. his yeteneğini veriyor bence..Falı herkes bakar ama tutturamaz sonuçta

ben antalya da değilim ama orada ünlü bir medyum varmış tv programında program yapıyormuş ve bir çok kehanetinin çıktığı yazıyor nette ve tv de.

Aleks diye birine gittik, oda çalıştığı yerden 1 ay kadar önce ayrılmış, abuk subuk bir kadın bulduk ona baktırdık. Hiç memnun kalmadım. Onun baktığı falı arkadaşımda bakıyor bana...

arkadaşlar merhaba antalyada bu bayan üzerine fal bakan kimse görmedim kafedekiler bu bayanın yanında hiç bir şey mutlaka gidin şiddetle tavsiye ediyorum ne dediyse çıkan harika bir bayan adı hanife antalyada ceza evinin orada oturuyor ben uzun zamandan beri gidiyorum inanılmaz herkese tavsiye ediyorum kahve falı bakıyor 50 tl ye ama dediklerine siz bile inanamayacaksınız numarası 05359368419

daha önce de antalyada yaşayan medyum kağandan bahsetmiştim. kendisi ile görüştüm ve bakım yaptı telefonda, söyledikleri beni gerçekten şaşırttı.

Antalyada bilen birine baktirmak zor

evt haklısın, medyum kağan konusunda yanıldım, geçmişi çok iyi bili sadece, gelecekle ilgili verdiği tarih geçti.
tv ve sitesinde yayınlanan dünya ve türkiye kehanetleride reklamdan ibaret anlaşılan

eskiden Isıklar'da Serap adında fal bakan bir bayanı arıyorum.Telefonunu biliyorsanız yazabilir misiniz? Tesekkurler

Lütfen bana falcı fatoşun numarası elinde olan yollayabilir mi? Cok cok ihtiyacim var lutfenn

antalyaya ilk geldiğimde bana bakan nilgün diye biri vardı. dediği herşey çıktı. değişmediyse numarası 533 021 69 59. isim falanda söylemişti acayip birşey.yesil9 arayabilirsin.

eskiden Isıklar'da Serap adında fal bakan bir bayanı arıyorum.Telefonunu biliyorsanız yazabilir misiniz? Tesekkurler

bu bahsettiğim kişi galiba. değişmediyse numarası 533 021 69 59. kızlar bende iyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen.

Aleks diye birine gittik, oda çalıştığı yerden 1 ay kadar önce ayrılmış, abuk subuk bir kadın bulduk ona baktırdık. Hiç memnun kalmadım. Onun baktığı falı arkadaşımda bakıyor bana...

kızlar internette ne kadar medyum varsa aradım sadece 2 tanesi beni tatmin edebildi ama hep sonu paraya dayanıyor bi arkadasım sonra tavsiye etti suya bakıyo onda bi tatmin oldum birde istanbulda bi hoca var ne var ne yok hanemde olanı anlattı işde ya işde dedim kendimce aradıgım buydu cok derin bi hoca bu korkdum yalnız sudada bakan kişi yorumdan cok size gösteriyo size okuyo anlınızı tutuyo sonra suya bak diyo sonra sekiller olusmaya başlıyo benim için oda cok ilğinc bi deneyimdi dogrusu aslında bu kişide medyum ama tarzı farklı tanısık olduk artık ama bakdır bakdırma tekrar arasında gidip geliyorum biraz fazla korkagım ama yinede doymuyorum üstüne üstüne gidiyorum cok ilğinç:))) isteyenlerle no paylasırım deneyimse deneyim hodri meydan kahvecilere:)

Arkadaslarr Antalyadaki falci fatmanin numarasina ulasan varsaa numarasini mesaj gonderebilirmii ?

valla bende nerde fal baktırcamı şaşırdım hangi şehre gidiceksem orda falcı arıyorum yaaa noldu bana böyle :) fatma dediğiniz kişi iyimi bakıoo arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…