Antalya'da Önerebileceğiniz Falcı Var mı ?

sanırım selma hanım sizden elektrik alamadı ondaki enerjiyi ben hiçbir falcıdan almadım ama tercih meselesidir şu saydıklarınızın hepsine bilakis bende gittim birkere alex tam bir facia serap hanım iyidir muzoyu asla birdaha falcı lugatına sokmam birara güllük falçatı cafe kuzeye gittim çok iyi olmasada enazından 10 dan 3 üçünü tutturmuştır fatma hanım dediginiz onun sanırım sorunları var 3 dakikada bakıp sepetliyor insanı verdigim paraya acıdım ona yanarım dediklerinin biride çıksaydı keşke şu antalyada fokur serap hanım ve telve cafe selma hanımdan başka artık emin oldugum falcı kalmamıştır..
yorumlarınız için çok teşekkürler artık hep hayal kırıklığına uğramaktan sıkıldım
serap hanım nasıldır isim mekan vs. söylebiliyor mu
muzo isimleri çok güzel tutturuyo ama söyledikleri hiç olmuyor
cevabınız merakla bekliyorum :) şimdiden teşekkürşer

yorumlarınız için çok teşekkürler artık hep hayal kırıklığına uğramaktan sıkıldım
serap hanım nasıldır isim mekan vs. söylebiliyor mu
muzo isimleri çok güzel tutturuyo ama söyledikleri hiç olmuyor
cevabınız merakla bekliyorum :) şimdiden teşekkürşer

haklısınız bir umut diyoruz gidiyoruz hüsrana uğruyoruz herkez falcı diye ortalığa çıkarsa olacağı bu serap hanım iki kere gittim gecen yıllarda acıkcası bana isim vermedi harf söyledi dedigim gibi bunların hepsine gittim ama tekrar uyarıyorum o alex ve muzo birinci sınıf yalancı ama tabi merak edenler varsa gitsin görsünler

seraptan da beklediğim performansı alamadım ben : ))) yine en iyisi muzo bence.. gelecek tutuyormu bilmem ama anlık ve geçmiş yorumları süper..onu bunu bilmem doğrusu... bi de elektrik meselesi sanırım...benim muzoyla yıldızım barışık .. ama tekrar söylüyorum gelecek tutturuyor mu bilemem..daha dediklerinin çıkması için zaman var. nilüfer de iyi bence.. güllük fokurdaki.. o da isim vermişti bana.. bu isim verme olayı da fazlasıyla garip zaten : )) inanılır kılan da bu sanırım..

Son düzenleme:
bakın evet ona bende katılıyorum ben de acıkcası selma hanımdan elektrk alıyorum o zaten terapist gibi rahatlıyorum insanı germiyorda negatif gittigimde kötü enerjimi alıyor evet arkadaslar karşılıklı diyalog bağ kurmak çok önemli bakalım artık hepimiz için hayırlısı olsun gercekten hakedene değsin kuruşlarımız

bakın evet ona bende katılıyorum ben de acıkcası selma hanımdan elektrk alıyorum o zaten terapist gibi rahatlıyorum insanı germiyorda negatif gittigimde kötü enerjimi alıyor evet arkadaslar karşılıklı diyalog bağ kurmak çok önemli bakalım artık hepimiz için hayırlısı olsun gercekten hakedene değsin kuruşlarımız

çok hoşuma gitttiii güldüm..valla boşuna gidiyo paralar hep bence : ))tabii bi yerde gerçekten terapi ama bugün biraz vicdan azabı çektim paracıklarım konusunda...ah şu çektirenler ahhh!!! onlar olmasa paralar hep cepte yahuu..bu arada tarot aldım ben evde kendime bakcam artık : )))) ama dediğim gibi muzo 10 numara diğerlerinin yanında... daha iyisi var mıdır bilmem..peki selma hanım nasıl? o isim verio mu? kaça bakıo?

Son düzenleme:
vallahi bende tercih meselesi dicem herkezin düşüncesi kendinedir fal bir terapidir fala inanma falsız kalma diye boşuna dememişler :)))

haklısınız bir umut diyoruz gidiyoruz hüsrana uğruyoruz herkez falcı diye ortalığa çıkarsa olacağı bu serap hanım iki kere gittim gecen yıllarda acıkcası bana isim vermedi harf söyledi dedigim gibi bunların hepsine gittim ama tekrar uyarıyorum o alex ve muzo birinci sınıf yalancı ama tabi merak edenler varsa gitsin görsünler

Melodicim muzodan neden memnun kalmadın daha önce denedin ve söyledikleri olmadımı
bende yeni gittim acaba söylediklerine inansammı
inanmasammı hayal kırklığına uğramak istemiyorum

sevgili minnie bana olumsuz şeyler söyledi benden sonra arkadasm girdi onada banada dediklerinin aynını demiş sonra bir arkadasımla gittim arkadasım evli cocugu var kalktı sen 2011 de evlencen dedi ben onun daha neyine inanayım allahaşkına

sevgili minnie bana olumsuz şeyler söyledi benden sonra arkadasm girdi onada banada dediklerinin aynını demiş sonra bir arkadasımla gittim arkadasım evli cocugu var kalktı sen 2011 de evlencen dedi ben onun daha neyine inanayım allahaşkına

Anlıyorum canım fal olunca insan moral bulmak için giderken olumsuz şeyler duymak keyifli olmuyor
Evlilik konusuda ilginç olmuş gerçekten :) bana da o kadar çok şey söylediki hayatımla ilgili isimlerde dahil bende
şaşırdım doğrusu ..:)

gercekten güvenilir biri yok mu ya:KK43: fatma 3 dk da sepetliyor, muza hayali sallıyor, vs vs.. varsa bu işin ehli ben de gitmek istiyorum.
tavsiyeler bekliyoruz..

Bu arada ben de ptt olduğu caddedeki simir diyarının karşısındaki fokur muydu neydı o cafeye gittim. sanırsam fokur cafe ya da focur cafe (nasıl yazılırsa artık)
Orada Muzo diye birine bende baktırdım... Bayramda kapalı beklıyordum ama acıktı sansıma. Gerçi az bekledim ama doğrusu değdi.
Adam (yani muzo:) korkuttu gercekten beni... evlenip ayrıldıgıma kadar eski eşimin ismini felan verdi. Şaşırdım doğrusu ve söylediklerinin cıkmasını beklıyor.
Ama yukarda birisi vardı nilüfer diye bırısı varmıs orada gercı o izinliymiş... Fal elektirik meselesi olduguna inanırım ben. siz doğru elektirikle gidersenız falınız gayet guzel cıkar. ben böyle bılıyordum

Gercı hoş Alex diye bır falcıya da gıtmıstım ama oldukça ukalaydı. Muzoyla kıyaslarsam Alex gercekten cok ukalaydı.Muzo şeker gibi insan gerçekten...Zaten alex söylediklerinde hep celişkiliydi. Benı sen hala evlısın ve kocan nerede dedi. bende sasırdım . bosandım dedi. sonra kıvırmaya basladı. neyse verdıgım paraya yazık oldu Alexe...

Muzo okur mu bilmem ama helal olsun kuzuma verdiğim para
Gerçi, beni ağlattın ama acılar ama roman gibi hayatım

Bu arada
Vallahi Fatma Bacıyı merak ettim doğrusu kızlar... Telini birisi bana atabilir mi?
Gerçekten güzel bakıyor mu?

bu arada muzonun cafesının nosu kartta yazan numara
0xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Arkadaşlar fatma bacının nosunu yollayın bana :KK43:
fal krizi tuttu yıne

Son düzenleyen: Moderatör:

canım ben bugün muzodaydım.. forumları o da takip ediyormuş. bana ''ben öyle birşey hatırlamıyorum ama gelsin ona fal+tarot bakcam.. benden olsun'' dedi. üye olcaktım olamadım da dedi.. olabilseymiş o yazcakmış..

X