canım o öğretmenevi lokalinin arkasındaki 2. sokaktı yanılmıyorsam böyle dar bi sokaktı. Telini yollayım sana özelden..
canım ya rica etsen fatma nın telini bana da yollarmısın teşekkür ederim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım o öğretmenevi lokalinin arkasındaki 2. sokaktı yanılmıyorsam böyle dar bi sokaktı. Telini yollayım sana özelden..
canım ya rica etsen fatma nın telini bana da yollarmısın teşekkür ederim...
Rica etsem bana da fatma hanımın telefon numarasını yollar mısın İNCİR.Uzun zamandır buraya bakmamıştım hemen yolluyorum arkadaşlar
Ben Ankarada yaşıyorum. 2 yıl önce Antalya ya gezmek için gitmiştik. Arkadaşım oradaki bi yakınından iyi bir falcı olduğunu duymuştu. O kişiden rica ettik bizi götürdü. Pazar günü olduğu için kadın bize bakmak istemedi. Tek o gün eviyle ilgilenebiliyormuş, haliyle tatil gününde bakmak istemedi ve bizi tersledi bi güzel. ısrar ettik Ankaradan geldik ve bi kaç saat sonra da ayrılacağız antalyadan diyince gidin biraz dolaşın ortalığı toparlayım dedi Böyle değişik bi mahalleydi çok gelişmemiş bölge olarak şöyle tarif edeyim öğretmenevi lokali vardı çok yakınında. Falcının ismi Fatma. Gerçekten güzel baktı fakat kısa kesti. Zorlama bi fal oldu yani. Hayatımdaki çok özel şeyleri bildi ve isim harflerini o kadar güzel veriyorki resmen isim çıkıyor ortaya..
slm falcı fatmanın telini alabilirmiyim
slm fatma bacının telini aldıysan alabilir miyim bende senden
Antalya ' da önerebileceğiniz falcı varmı kızlar. a.s.
ilgi ve alakana cok teşekkür ederim canım hatırlamaması dogaldır günde bir cok insana fal bakıyorlar şimdi burda hiçbir fal bakanı suçlayıcı olamam şahsım adına konuşuyorum açıkcası benim haz aldıgım iki falcı var ben onlara gidiyorum tercihimi ikisinden yana kullandım ikiside alanında başarılı yani ben artık başkasına gitmem yeterii kadar zamanında dolandım memnun kaldıgım iki başarılı insan fokur (serap hanım) ve telve (selma hanım)
Ben İstanbuldayım Antalya da çok ünlü olan bir medyum buldum en kısa zamanda Antalyaya gidicem baktırmaya isteye bağlı su veya tarot bakıyormus birçok kişiden duydum namını eger istersen telini adresini yazabilirim
canım ben bugün muzodaydım.. forumları o da takip ediyormuş. bana ''ben öyle birşey hatırlamıyorum ama gelsin ona fal+tarot bakcam.. benden olsun'' dedi. üye olcaktım olamadım da dedi.. olabilseymiş o yazcakmış..
ewet dogru selma hanım meltemde idi nisan ayında cafeyi kapattı kendisi evlendi ve eş durumundan ötürü amerikada yaşıcagı için meslek hayatına antalyada son vermek durumunda kaldı ...antalya iyi bir falcısını kaybetti demedende geçemicem neyse sağlık olsun..merhaba melodii77 sizin fal hakkındaki yorumlarınızı okudum meltemde telve cafe de selma hanımın olduğunu ve bir de 13 yıldır baktırdığınız bi falcıdan bahsetmişsiniz ama o kişinin kim olduğunuzu yazmamışsınız yada ben göremedim yeni üye olduğum içinde size özel mesaj atamadım rica etsem bu önermiş olduğunuz falcıların özellikle telve cafenin (benim bildiğim ışıklarda bir telve cafe o mu değil mi diye de şaşırdım) tam adresini ve telefon numaralarını biliyorsanız bana gönderebilir misiniz eğer böylebi iyilikte bulunursanız beni çok mutlu edersiniz teşekkürler...
Ben İstanbuldayım Antalya da çok ünlü olan bir medyum buldum en kısa zamanda Antalyaya gidicem baktırmaya isteye bağlı su veya tarot bakıyormus birçok kişiden duydum namını eger istersen telini adresini yazabilirim
ben de alabilir miyim numarasını sende varsa o medyumunBende telefon numarasını rica ediyorum. yakında antalyaya gideceğim. Şimdiden teşekkürler...
ben de alabilir miyim numarasını sende varsa o medyumun