yorumlarınız için çok teşekkürler artık hep hayal kırıklığına uğramaktan sıkıldımsanırım selma hanım sizden elektrik alamadı ondaki enerjiyi ben hiçbir falcıdan almadım ama tercih meselesidir şu saydıklarınızın hepsine bilakis bende gittim birkere alex tam bir facia serap hanım iyidir muzoyu asla birdaha falcı lugatına sokmam birara güllük falçatı cafe kuzeye gittim çok iyi olmasada enazından 10 dan 3 üçünü tutturmuştır fatma hanım dediginiz onun sanırım sorunları var 3 dakikada bakıp sepetliyor insanı verdigim paraya acıdım ona yanarım dediklerinin biride çıksaydı keşke şu antalyada fokur serap hanım ve telve cafe selma hanımdan başka artık emin oldugum falcı kalmamıştır..
yorumlarınız için çok teşekkürler artık hep hayal kırıklığına uğramaktan sıkıldım
serap hanım nasıldır isim mekan vs. söylebiliyor mu
muzo isimleri çok güzel tutturuyo ama söyledikleri hiç olmuyor
cevabınız merakla bekliyorum :) şimdiden teşekkürşer
bakın evet ona bende katılıyorum ben de acıkcası selma hanımdan elektrk alıyorum o zaten terapist gibi rahatlıyorum insanı germiyorda negatif gittigimde kötü enerjimi alıyor evet arkadaslar karşılıklı diyalog bağ kurmak çok önemli bakalım artık hepimiz için hayırlısı olsun gercekten hakedene değsin kuruşlarımız
o serap bu serap mı
inanmak değil de terapi konusu biraz ağır basan :))
haklısınız bir umut diyoruz gidiyoruz hüsrana uğruyoruz herkez falcı diye ortalığa çıkarsa olacağı bu serap hanım iki kere gittim gecen yıllarda acıkcası bana isim vermedi harf söyledi dedigim gibi bunların hepsine gittim ama tekrar uyarıyorum o alex ve muzo birinci sınıf yalancı ama tabi merak edenler varsa gitsin görsünler
sevgili minnie bana olumsuz şeyler söyledi benden sonra arkadasm girdi onada banada dediklerinin aynını demiş sonra bir arkadasımla gittim arkadasım evli cocugu var kalktı sen 2011 de evlencen dedi ben onun daha neyine inanayım allahaşkına
sevgili minnie bana olumsuz şeyler söyledi benden sonra arkadasm girdi onada banada dediklerinin aynını demiş sonra bir arkadasımla gittim arkadasım evli cocugu var kalktı sen 2011 de evlencen dedi ben onun daha neyine inanayım allahaşkına