Antalya'da estetik cerrah tavsiyeleri

Benim tavsiyem Gökhan Özerdem kesinlikle.
Gökhan Özerdem hasta yorumları başlığa altına da yazmıştım onu kopyalıyorum yardımcı olabilmek adına. Çünkü doktor seçiminin ne kadar zor ve stresli bir iş olduğunu biliyorum.:KK50:
"Merhabalar,
Ben de Gökhan Bey'e meme ve burun ameliyatı oldum 1 ay kadar önce, yardımcı olabilmek adına düşüncelerimi yazmak istiyorum.
Burun ameliyatı olma konusunda kendimden emindim ama meme konusunda kararsızdım sırf kas altı olunca ağrı da çok fazla oluyor diye. Ama sonra gözümü kararttım ve iki ameliyatımı da Gökhan Bey'e oldum. Sebebini bilmiyorum ama kendisine güvendim, burnumun şekli de dahil her şeyi ona bıraktım. Uyandıktan sonra memeden dolayı ağrımın olacağını düşünüyordum ama inanamadım hiç ağrım yoktu ve şu ana dek olmadı da. Sızlamadı bile yani Sırf bunun için bile onu seçtiğime çok memnun oldum.
Sonuca gelecek olursak, burnum hala biraz şiş ama bu hali bile çok güzel, en önemlisi çok doğal. Kimse ameliyat olduğumu fark etmedi. Göğüslerime tek kelimeyle bayıldım! Üzerinden sadece 1 ay geçmesine rağmen onlarda oldukça doğal duruyorlar.
Son olarak kombine ameliyatlarda indirim yapıyorlar. Verdiğiniz paranın son kuruşuna kadar değiyor yani.
Sorularınız olursa seve seve cevaplarım. "

Hala ısrarla GÖkhan ÖZerdem diyorum,ameliyatımdan bu yana en ufak bir sıkıntım olmadı burun ve meme aynı ana yapıldı..bu ülkenin ve biz bayanların böyle değerli hekimlere ihtiyacı var..bir kere görüşmeniz yeterli zaten profesyonelliği anlıyacaksınız..

merhaba ,
burada var mı hadi beye ameliyat olan birileri

Dikkatimi çekti mesajınız hadi bey kbb ci diye biliyorum estetik cerrah tercih edin lütfen çevremde bir çok insanın burnu katledilmiş durumda işi uzmanına bırakın estetik istiyorsanız estetik cerrah tercih edin...bende çok araştırdım hatta abartısız 2 yıl planladım şimdi inanılmaz derecede mutluyum herşey istediğim gibi siz bilirsiniz tabi ama yine altını çiziyorum estetik cerrrah ile kbb farklı !!!

mrb arkadaşlar , ben sitede daha yeniyim, bişey danışmak istiyorum, Antalyada bildiğiniz burun estetiği yapan bir doktor varmı,bir de korkularım var hadi yanlıs bişey yaparsa eski halimi ararım diye çok korkuyorum, onun için birilerinin tavsiyesi üzerine gitmek daha güzel. yardımlarınız içn şimdiden teşekkür ederim.

bende seningibiyim Gökhan özerdemi buldum ama nasıldır bilmiyorum :KK43:

Gamzeben sanırım 25 mesajdan sonra resimlere bakabiliyorsun. Hatta doldur 25 mesajını yukarda albümler diye bölüm var birçok kişininkini takip edebilirsin redbutterfly da albümlerde zaten. Hadi Nural la bir arkadaş daha görüşecekti melism, sen de görüşünce paylaşırsın bizimle. Burnum kemerli demişsin sadece kemer düzelince evet yandan hoş düzgün bir görüntü veriyor ama önden malesef aynı duruyor hatta bazılarında genişliyor burun ucu. Burada kemerli veya düşük burunlu arkadaşların hafif kavisli ve kalkık burunları oldu albümlerde görürüsün bence gayet güzeller yüze de çok uyumlu durmuş. Sadece kemer düzeltenler sonra ikinciyi yaptırıyor kaldırtmak için ucunu sonradan ona göre iyi düşün örneklere bak ve en önemlisi doktorunla karar ver canım. Hadi kolay gelsin haberlerini beklemedeyiz...

merhaba diğer doktorlarlada görüstünüzmü

merhaba diğer doktorlarlada görüstünüzmü

merhaba, ben pek giremiyorum siteye ama fazla dr la gorusemedim de zaten Antalya'da bu is biraz zor yani karar asamasi. Melism arkadas baya arastirmisti cok dr gorustu ama suan aktif degil sitede, tekrar bi sorun isterseniz. Kafasina encok yatan Hadi Nural di burun icin. Bi arkadas da Alanya'da yaptirdi burnunu o da cok memnundu. Ben Hadi beyin bir hastasini gordum guzel gorunuyordu memnundu arkadas. Zaten dogal istiyormus oyle abartisiz duz bir burundu. Senin ne istedigin onemli tabi kalkik mi duzmu kemiksiz mi, bunun icin gidip hepsiyle gorusmen en iyisi. On gorusmeler ucretsiz genelde arar sorarsin. Ama saglik sorunun da varsa kbb cilari tavsiye ediolar ama sadece estetikse bilemiyorum Uff cok zor ya, Antalyada sansimiz secenegimiz az malesef...Ben olmazsa Istanbulda yaptiricam bekliyorum biraz daha o yuzden. Gorusursen yazarsin artik, Hadi iyi sanslar.

merhaba, ben pek giremiyorum siteye ama fazla dr la gorusemedim de zaten Antalya'da bu is biraz zor yani karar asamasi. Melism arkadas baya arastirmisti cok dr gorustu ama suan aktif degil sitede, tekrar bi sorun isterseniz. Kafasina encok yatan Hadi Nural di burun icin. Bi arkadas da Alanya'da yaptirdi burnunu o da cok memnundu. Ben Hadi beyin bir hastasini gordum guzel gorunuyordu memnundu arkadas. Zaten dogal istiyormus oyle abartisiz duz bir burundu. Senin ne istedigin onemli tabi kalkik mi duzmu kemiksiz mi, bunun icin gidip hepsiyle gorusmen en iyisi. On gorusmeler ucretsiz genelde arar sorarsin. Ama saglik sorunun da varsa kbb cilari tavsiye ediolar ama sadece estetikse bilemiyorum Uff cok zor ya, Antalyada sansimiz secenegimiz az malesef...Ben olmazsa Istanbulda yaptiricam bekliyorum biraz daha o yuzden. Gorusursen yazarsin artik, Hadi iyi sanslar.

herkese merhaba,
evet yaa bu ameliyata karar verme aşaması çok zor. bende hadi beyi düşünüyorum. ama bakalım

Hala ısrarla GÖkhan ÖZerdem diyorum,ameliyatımdan bu yana en ufak bir sıkıntım olmadı burun ve meme aynı ana yapıldı..bu ülkenin ve biz bayanların böyle değerli hekimlere ihtiyacı var..bir kere görüşmeniz yeterli zaten profesyonelliği anlıyacaksınız..

bende özerdem kardeşleri seçmek istiyorum ama hala sorularım var kafamda :KK43:(((

bende özerdem kardeşleri seçmek istiyorum ama hala sorularım var kafamda :KK43:(((

Sen de mi burun için doktor arıyorsun mglr? Enzor aşama bu zaten Dr a eminseniz gerisi daha kolay ilerliyor brada okuduklarımızdan bunu öğrendik:)
Ama ne yazıkki Antalya'dan burun fotografını paylaşan pek olmuyor :KK43: biz de hep birkaç aradaş ara ara sorduk istedik ama genelde tekrar cvp bile verilmiyor. Nedendir bilinmez. Sadece redbutterfly lakaplı arkadaş Alanyada bir Dr a olmuştu memnundu sonuçtan ve o paylaştı. Hadi Nuralın bir hastası da paylaştı o da güzel görüyordu. Sen başka dr un hasta paylaşımını gördün mü peki belki gözden kaçırmışımdır. Özerdemlerle ilgili çok olumlu yorumlar var ama henüz bir foto göremedim. Umarım gönderen olur da bizim de fikrimiz olur :/
Kolay gelsin karar verirsen haber ver bize de:)

Sen de mi burun için doktor arıyorsun mglr? Enzor aşama bu zaten Dr a eminseniz gerisi daha kolay ilerliyor brada okuduklarımızdan bunu öğrendik:)
Ama ne yazıkki Antalya'dan burun fotografını paylaşan pek olmuyor :KK43: biz de hep birkaç aradaş ara ara sorduk istedik ama genelde tekrar cvp bile verilmiyor. Nedendir bilinmez. Sadece redbutterfly lakaplı arkadaş Alanyada bir Dr a olmuştu memnundu sonuçtan ve o paylaştı. Hadi Nuralın bir hastası da paylaştı o da güzel görüyordu. Sen başka dr un hasta paylaşımını gördün mü peki belki gözden kaçırmışımdır. Özerdemlerle ilgili çok olumlu yorumlar var ama henüz bir foto göremedim. Umarım gönderen olur da bizim de fikrimiz olur :/
Kolay gelsin karar verirsen haber ver bize de:)

bende hiç göremedim kimse paylaşmıyor :KK43:

bende hiç göremedim kimse paylaşmıyor :KK43:

Mglr, birkaç kişi hariç Antalya'dan hiç örnek resim yok burada, ben çok aradım. Madem üye olup buraya yazabiliyorsunuz bu kadar teknoloji varken bi resim yüklemek bukadar zor olmasa gerek. Sorsan herkes doktorunu öve öve bitiremiyor, en iyisi onunki. Nerden bilelim, bissürü reklam kokan yorum var. Koyun bi fotograf daha inandırıcı olsun hem de burada yardım bekleyen insanlara faydanız olur. Boşu boşuna övüp memnuniyet belirtip sonra yok olmNız hiç de inandırıcı gelmiyor artık bana. Sözüm ameliyat olan ve buralara yorum yazanlara tabi muglr, sana değil :) gözünüzü ağzınızı çekmeyin kimse de sizi tanımaz eğer korkunuz buysa..

KIZLAR BENDE DR ArAŞTIRIYORUM antalyada
Akın demiralay, seçkin okşar, ömer özkan ve hadi nuralla görüştüm son günlerde... v kararsızım hepsi farklı konuşuyor.
en pahalı ömer özkan tabi sonuçta daha tanınmış ve pr olunca tüm markalı şeyler gibi kendini de daha pahalıya satıyor... normal.
En önemlisi burun göğüsler güzel olsun... ancak kimse garanti veremez. Örnekte verse bile her kesin yapısı vücut tepkisi deri inceliği kalınlığı farklı ... off çok zor karar vermek ve nedense bu cerrahlar köşede bıçakla seni kesmek için atlayışa hazır ve sabırsızla bekleyen yaratıklar gibi geliyor bana offf ne yap cam ben böyle

aa evet birde bu yeni üyeyim yazıp dr övüp kaçanlarda tam bir reklam kokuyor kolayca anlaşılıyor..

mutlu yıllar bu arada hepimize

Merhabalar şu anda mme estetik ameliyatım ile burun ameliyatı olalı 9. ay içerisindeyim. Burnum oturdu memem daha doğal sanırım ameliyat sonrası biraz sabır güzel geliyor insana. gökhan özerdem ve abisi çok iyilerdi ve geçen gün tekrar kontrole gittiğimde yakın davrandılar..ameliyat sonrası hatırlanmak aynı düzeyde karşılanmak da çok güzeldi soranlar oldu diye yazdım ancak burun ve meme de ben gökhan özerdem ve abisi derim gönül rahatlığı ile

Öncelikle forum arkadaşlarıma merhaba henüz burada yeniyim, ben ve erkek arkadaşım ameliyat olmayı düşünüyoruz fakat bir kaç doktor arasında kararsız kaldık daha doğrusu benim kafamdaki doktor belli ama erkek arkadaşımın durumu biraz sıkıntılı. Kendisi milli boksör sakatlandığından dolayı spora veda etti Sanırım durumu az çok gözünüz önüne getirmişsinizdir. Hadi Nural ve Engin Erkal ile görüşme yaptık ikiside iyi benim kafamda Hadi Nural var fakat erkek arkadaşımda Engin Erkal daha iyi ve güvenilir gibi geldi diyor. Doğrusu ortada kaldık ve hangisine ameliyat olacağımızı şaşırdık. Sizce Hangi doktor ? genelde hep olumlu yorumlar var hatta olumsuz yorum hiç okumadım doktorlar hakkında buda kafa karıştıran bi durum yardımcı olurmusunuz şimdiden Teşekkürler herkeze.

Öncelikle forum arkadaşlarıma merhaba henüz burada yeniyim, ben ve erkek arkadaşım ameliyat olmayı düşünüyoruz fakat bir kaç doktor arasında kararsız kaldık daha doğrusu benim kafamdaki doktor belli ama erkek arkadaşımın durumu biraz sıkıntılı. Kendisi milli boksör sakatlandığından dolayı spora veda etti Sanırım durumu az çok gözünüz önüne getirmişsinizdir. Hadi Nural ve Engin Erkal ile görüşme yaptık ikiside iyi benim kafamda Hadi Nural var fakat erkek arkadaşımda Engin Erkal daha iyi ve güvenilir gibi geldi diyor. Doğrusu ortada kaldık ve hangisine ameliyat olacağımızı şaşırdık. Sizce Hangi doktor ? genelde hep olumlu yorumlar var hatta olumsuz yorum hiç okumadım doktorlar hakkında buda kafa karıştıran bi durum yardımcı olurmusunuz şimdiden Teşekkürler herkeze

Arkadaslar ben hadi beye ameliyat oldum ve inanın adamı öldürmemek için zor tuttum kendımı burnumu oyuncak yaptı asıl anesteziden sonra 2 kez local ameliyatla yapamadığı burnumu tekrar tekrar ameliyat yapmaya kalktı netice burnuma oldu girdiği. Şoku ve bunalımı düşünün ve 2. Kez doktor arıyorum fakat güvenemiyorum

Merhabalar şu anda mme estetik ameliyatım ile burun ameliyatı olalı 9. ay içerisindeyim. Burnum oturdu memem daha doğal sanırım ameliyat sonrası biraz sabır güzel geliyor insana. gökhan özerdem ve abisi çok iyilerdi ve geçen gün tekrar kontrole gittiğimde yakın davrandılar..ameliyat sonrası hatırlanmak aynı düzeyde karşılanmak da çok güzeldi soranlar oldu diye yazdım ancak burun ve meme de ben gökhan özerdem ve abisi derim gönül rahatlığı ile

Yarın olucam bende ömer beye çok korkuyorum sonrasında ne olacak diye agri ile alakali. Neler yapmalıyım senin nasıldı :KK43:

X