- 11 Şubat 2018
- 14
- 0
- 42
Kemal islamoğluna ameliyat olup hayatı kayan biri oda benArkadaşlar 10 gün sonrası için randevum var ama içim pek rahat değil :S Lütfen yardım edin. Kemal beye ameliyat olan varsa yazsın lütfen acil !!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kemal islamoğluna ameliyat olup hayatı kayan biri oda benArkadaşlar 10 gün sonrası için randevum var ama içim pek rahat değil :S Lütfen yardım edin. Kemal beye ameliyat olan varsa yazsın lütfen acil !!
ben 2005 yılında kemal ıslamogluna amelıyat oldum.üst burun kısmı cok guzel olmasına ragmen ucundaa bir haylı egrılık var.bu yuzden genel olarak memnun degılım dıyebılırım.daha sonrasında ıse nefes alamama gibi sıkıntılar yasadım ve bır kbb uzmanına gıtmeye karar verdım.yarın kbb uzmanına amelıyat olacagım.amelıyat ısı bıraz sans meselesı.herkesın tavsıye ettıgı bır doktora gıdıp memnun kalamayabılıyorsunuz.sonucta herkesın dokusu farklı.
Koray çoşkun fıratAntalyadaki en iyi plastik cerrah kim?
slm arkadaslar ben yeni üye oldum.ben antalyaliyim ve 2 kez burun ameliyati oldum kemal islamogluna ve o kadar kötü bir burun olduki artik resim cektiremiyorum.arkadasimda hani nurala oldu 4 kez 4.üncüde düzeldi.ben 10 yil ugrastim ama maalesef sonunda berbat bir burunla kalakaldim.o yuzden bence antalya pek dr yok.en iyisi istanbul naci celik...arastiriyorum hazir hissettigim zaman kendimi ona gidip tekrar ameliyat olacagim.antalyadan istanbula kadar en iyisini bulmak icin gittim en iyisi naci celik diyorlar...umarim yardimci olabilmisimdir.herkese gecmis olsun
Canim gecen 2 yil icinde yasaduklarim insallah fazlali olurNaptın merak ettim ameliyat olabildinmi inş pişman olmamışsındır
arkadaşlar ben bu yazacağım doktora göğüs ameliyatı için gideceğim ama hastaların dan ve yorumlardan duyduğum kepez devlet hastanesinde bahadır çelik bu konuda çok başarılı imiş araştırın istersenizbende antalyadayım ve uzun zamandır burun estetigi için uzman bi plastik ve estetik cerrah arıyorum ama hala bulmuş deilim.lütfen biri bize yardım etsin?ben yasadıgım sehirde yaptırmak istıorum lütfen antalyada yaptıran varsa yardımcı olabilirmi ?senağlama
Ömer Özkan ve Atilla fesli... ikisininde yaptığı burunlar güzel. Bence gidip yaptığı ameliyatların öncesi sonrası fotoğraflarını görerek karar ver.Antalya'da burun estetigi yaptırmayı düşünüyorum. Hangi doktorları tavsiye edersiniz.
NedenBahadır Çelik’ i önermiyorum
MERHABALAR BEN DE BURUN ESTETİĞİ OLmak istiyorum ama çok pimpirikliyim acabalarım var hep. en önemlisi de olursam eski burnumu arar mıyım korkusu. kimde ameliyat oldunuz? kaç yıl oldu? herhangi bir sıkıntı yasadınız mı? sizce olmalı mıyım? bır de bana eski ve yeni fotolarınızı gönderebilir misiniz?bana özelden ulaşabilirsiniz...size resimlerimi gönderebilirim önyargılı olmamak için ameliyatım üstüne 1 yıl bekledim...
Antalyada Rinoplasti yapan çok doktor var . Ancak Plastik Cerrahmı yoksa KBB doktorumu diye sorarsanız her ikiside yapabilir. Sadece Rinoplasti yapan doktorlar var artık Cerrahi doktorlar yan dallara ayrıldı . Sırf Rinoplasti yapan iki doktor önereceğimmrb arkadaşlar , ben sitede daha yeniyim, bişey danışmak istiyorum, Antalyada bildiğiniz burun estetiği yapan bir doktor varmı,bir de korkularım var hadi yanlıs bişey yaparsa eski halimi ararım diye çok korkuyorum, onun için birilerinin tavsiyesi üzerine gitmek daha güzel. yardımlarınız içn şimdiden teşekkür ederim.
Canım sen oldun mu amaliyat bende karın germe ameliyatı olmalıyım foto atma imkanı varmiArkadaşlar bende antalya da ameliyat olacağım.karın germe ameliyatı olacak.sizler hangi dr a ve hangi hastanede yaptıdınız?
Olmadım daha canım eşim pandemi dolayısıyla erteliyoCanım sen oldun mu amaliyat bende karın germe ameliyatı olmalıyım foto atma imkanı varmi