Antalya'da estetik cerrah tavsiyeleri

ben 2005 yılında kemal ıslamogluna amelıyat oldum.üst burun kısmı cok guzel olmasına ragmen ucundaa bir haylı egrılık var.bu yuzden genel olarak memnun degılım dıyebılırım.daha sonrasında ıse nefes alamama gibi sıkıntılar yasadım ve bır kbb uzmanına gıtmeye karar verdım.yarın kbb uzmanına amelıyat olacagım.amelıyat ısı bıraz sans meselesı.herkesın tavsıye ettıgı bır doktora gıdıp memnun kalamayabılıyorsunuz.sonucta herkesın dokusu farklı.

Canım benim keşke okuyup araştırsaydım bende 2015 yılında bu dr bozuntusuna ameliyat oldum astım atakları yaşadım hayatım kaydı hep hastalanıyorum nefes alamadığım için hem param hem sağlığım gitti

slm arkadaslar ben yeni üye oldum.ben antalyaliyim ve 2 kez burun ameliyati oldum kemal islamogluna ve o kadar kötü bir burun olduki artik resim cektiremiyorum.arkadasimda hani nurala oldu 4 kez 4.üncüde düzeldi.ben 10 yil ugrastim ama maalesef sonunda berbat bir burunla kalakaldim.o yuzden bence antalya pek dr yok.en iyisi istanbul naci celik...arastiriyorum hazir hissettigim zaman kendimi ona gidip tekrar ameliyat olacagim.antalyadan istanbula kadar en iyisini bulmak icin gittim en iyisi naci celik diyorlar...umarim yardimci olabilmisimdir.herkese gecmis olsun

Naptın merak ettim ameliyat olabildinmi inş pişman olmamışsındır
Canim gecen 2 yil icinde yasaduklarim insallah fazlali olur
evet arkadaşlar 2 yil önce bu gruba yazmistim ve aradan 2 yil gecti oncelikle basimdan geceleri size tek tek yazacağım insallah faydali olur
Benim çocukluğumdan beri büyük vesarkık göğüslerim vardi surekli benirahatsiz ediyordu giydiğim yakışmıyor sirt omuz argilarim vardi hele kizimidogurduktan sonra iyice büyüdüler vebende en sonunda küçültme ameliyati ile ilgili arastirmalar yapmaya karar verdim2016 mart ayinda ilk olarak AntalyaAtaturk Devlet Hastahanesine gittimmuayene olmak icin ama doktora durumu anlattığımda beni muayne bile etmedibizim bu ameliyata ayiracak vaktimiz falan yok dedi kisacasi basindan sagdi beni bubeni cok üzmüştü ama pes etmedim çünkü bir kere duymustum meme ölçülerin belli bir büyüklükte ise devlet karşılıyordu vebenimde buna ihtiyacim vardi maddiolarakda özele gidecek param yoktu 10 gün sonra Antalya Eğitim Araştırma hastanesine randevu aldim ve gittim durumu anlattim beni muayne ettiler tahlil verdiler ameliyatla ilgili kisa bilgilendirme yaptilar ve devletin karsilamasi icin 3 plastik cerrahin evet büyük demesi lazim dedi eger büyük degil derlersede belli bir ücret karsiliginda yine yapariz dedi ve yaklasik 1.5 2 yilda anca sira geleceğini oncelikli olarak kanser hastalari yaniklar ve kaza vakkalarin oldugu söylediler bende sevinmistim bir umut vardi artik onca yil bekledim 2 yil daha beklerim dedim bu sure zarfinda vermis olduklari bütün tahlilleri yaptirdim ve 2 yil gecti beni ne yazikki hastaneden aramadılar. En son ögrendigim doktorumun özel bir hastaneye gectigini geçen 2 yil icerisinde maddi olarak daha iyi olduğum icin artik özel hastane arayisina basladim hem doktor hemde ameliyat fiyati onemliyli bu arada plastik cerrahlarin muayne ucretleride cok ucuk telefonla konuştuğumuzda çoğu hastahane fiyat vermiyor muayne olmaniz lazim doktor belirliyor fiyatı diyor. minumum muayne fiyatları 100 tlden başlıyor sirf fiyat almak icin 10 doktor gezsem 1000 tl sadece ameliyat fiyati almak icin muayne ücreti ödeyecektim ve bu parayı vermeye niyetim yoktu. Bu arada ücretsiz muayne eden telefonda ortalamafiyat veren hastaneler klinikler vardi bende onlardan yana kullandim hakkimi Nisan ayinin son haftasi ilk muayne icin gittim doktorum gayet anlayisli gayetkibardi beni muayne etti ameliyat ile ilgili bilgilendirme yapti daha once cok arastirma yaptigim icin basima geleceklerden haberim vardi ve acikcasicok fazla dinlemedim bir an once olmakistedim doktoruma kismen karar vermistim o gün ameliyat icin 10 mayis tarihinde kesin olmamakla birlikte adimi yazdirmistim calistigim icin is yerimi ayarlamam lazimdi ve bu süre zarfinda doktorumla ilgili bilgi edinmeye basladim 2 gün sonra kesin olarak ameliyat olacağımı arayarak bildirdim.
Bu sefer hersey tamamdi ama ben korkuyordum daha önce hic anestezi almamistim bayılmamıştım sigara kullaniyordum ameliyatta sırt üstü yatmam lazim ben hic sirt üstü yatan biri degilim kronik geniz akintim vardi nefes alamamaktan uyanamamaktankorkuyordum. Bütün bunlarin uzerine regl oldum.Hastaneyi aradim durumu anlattimameliyat gününde regl son günü olacaktisikinti olmayacağını söylediler geniz akintim icin anestesi doktoru ile görüşüldü hic bir sekilde ilac icmem söylenmiş bendeonlari dinledim.
sigara ictigimi muayene sirasindasöylemiştim 2 gunde 1 paket doktorumazaltmami soyledi bende artik günde adet koydum kendime oyle icmeye karar verdim gunde 5 6 max son 4 gun hic sigara icmedim ve nihayet 10 mayis geldi ama ben cok korkuyordum hemsirelere durumu anlattim ameliyathaneyi gormek istemiyorum beni oda da bayiltin dedim onlarda anlayisla karsiladilar odaya alindim yatis islemlerim yapildi imzalar atildi ilk odaya girdim damar yolum acildi ve ameliyat önlüğünü giydim doktorum geldi cizimlerimi yapti yaklasik odada ameliyat hazirligim 30 45 dk arasi sürdü doktorum cizimlerini bitirdi ve hastayı hizlica ameliyathaneye indirelim dedi ben iyice korktum hemsire geldi damaryolundan bi ilac yapti ve 5 dk sonra hem kendimdeyim hem degilim ameliyathaneye indik ordaki hemsire beni teslim aldi ve ameliyathaneyi görmek istemiyor dedi sedyeye yattim bir ilac daha verdiler ve ben hic birsey görmeden ameliyata alindim ameliyatim yaklasik 4 saat sürdü 4 saatin sonunda artik uyanmam lazimdi ve inanin 15 dk icerisinde icerdeki seslerden dolayi uyandim canimin yandigini söylemisim ilk ameliyathanede antibiyotik ve agri kesici ignelerim yapilmis yari ayik yari baygin 2 tane dren ile odaya alindim ilk 30 dk cok üşüdüm midem cok bulandi ve hemen kustum ne yazikki narkozun etkisiyle hemen bulanti icin igne yapildi iyikide kusmuşum ayilmam kisa sürdü ameliyattan 3 saat sonra ilk su icmekle basladim sonra sadece çorba verdiler ve artik ayaga kalkma zamanim gelmisti eşim ve hemsire yardimiyla ayaga kaltim ilk 1 dk icinde yüzümde batma sesler cokderinden gelemeye migdem tekrar bulanmaya basladi inanilmaz terledim veates basti yine kustum ve tansiyonum cok kötüydü baygın bir sekilde 30 dk falanyattim sonra tekrar denedim bu sefer başardım artik rahat kalkıyordum gece doktorum durumuma bakmak icin geldi beni ameliyatla ilgili tekrar bilgilendirdi ve sonrasinda gece hic agrim olmadi ameliyat bitiminde verdikleri agri kesici beni sabaha kadar idare etti .
Sabah saat 8 de tekrar doktorum geldi drenlerime bakti ve drenlerimi cikardi ordaki yerlere krem sürdü ve kapati sonkez hastanede antibiyotik agri kesici serum verildi ve sabah 9 da taburcu oldum .Suan ameliyatimin 4 günü ve agrim yok sadece batma yanma kasinma oluyor. Banyomu yaptim.Göğüslerim ile ilgili sıkıntım yok ama sirt üstü yatmaktan sirtim ve boynum cok agriyo doktorumla görüştüm 5 gune kadar gececek dedi. inanin kiyafet giyerken sadece göğüs kisminda darlik gerilme olayi kaydoldu inanin dün gömlek giydim hayalimdi yillardir. daha yeni oldugu icin meme seklim ve boyutu bu haliyle bile supermorluklarim var ins kisa surede geçecek cuma günü kontrolüm var. ins doktorumdaiyi seyler söyler . Korkulacak bisey yokkesinlikle bu görüntüye değer.Saglicakla kalin

evet kizlar ilk kontrolüme gittim doktor hersey yolunda dedi ödemlerim hizli inmis 2 hafta sonrasina randevu verdi iyilestirici bantlarimi cikaracak yaklasik 3 gündür boyun sırt ağrılarım gecti dikkat etmekle birlikte artik saga ve sola donerek yatabiliyorum iyilesme sürecine girdigi icin inanilmaz kaşıntım var ins daha güzel olacak

bende antalyadayım ve uzun zamandır burun estetigi için uzman bi plastik ve estetik cerrah arıyorum ama hala bulmuş deilim.lütfen biri bize yardım etsin?ben yasadıgım sehirde yaptırmak istıorum lütfen antalyada yaptıran varsa yardımcı olabilirmi ?senağlama
arkadaşlar ben bu yazacağım doktora göğüs ameliyatı için gideceğim ama hastaların dan ve yorumlardan duyduğum kepez devlet hastanesinde bahadır çelik bu konuda çok başarılı imiş araştırın isterseniz

Merhaba geç fark ettim yazınızı eğer hala bu konuda doktor arıyorsanız hala şunu söyleyeyim ben kepez devlet hastanesinde bahadır çelik bey 'in hastasiyim sizinle problemimiz aynı bana 2017 aralıkta 1 sene sonrasına gün verdi 13 aralıkta tam 1 sene olacak haber bekliyorum hastaneden ameliyattan 15 gün önce haber verecekler ayrıca iş sağlığa giriyor ise ölçümlerden sonra tıp fakültesinden rapor alınıyor ve ameliyat ücretsiz gerçekleşiyor bilginiz olsun umarım faydası olmuştur şimdiden geçmiş olsun

bana özelden ulaşabilirsiniz...size resimlerimi gönderebilirim önyargılı olmamak için ameliyatım üstüne 1 yıl bekledim...
MERHABALAR BEN DE BURUN ESTETİĞİ OLmak istiyorum ama çok pimpirikliyim acabalarım var hep. en önemlisi de olursam eski burnumu arar mıyım korkusu. kimde ameliyat oldunuz? kaç yıl oldu? herhangi bir sıkıntı yasadınız mı? sizce olmalı mıyım? bır de bana eski ve yeni fotolarınızı gönderebilir misiniz?

mrb arkadaşlar , ben sitede daha yeniyim, bişey danışmak istiyorum, Antalyada bildiğiniz burun estetiği yapan bir doktor varmı,bir de korkularım var hadi yanlıs bişey yaparsa eski halimi ararım diye çok korkuyorum, onun için birilerinin tavsiyesi üzerine gitmek daha güzel. yardımlarınız içn şimdiden teşekkür ederim.
Antalyada Rinoplasti yapan çok doktor var . Ancak Plastik Cerrahmı yoksa KBB doktorumu diye sorarsanız her ikiside yapabilir. Sadece Rinoplasti yapan doktorlar var artık Cerrahi doktorlar yan dallara ayrıldı . Sırf Rinoplasti yapan iki doktor önereceğim
Dr Hüseyin Balıkçı - daha çok yabancılar geliyor ve fiyatı çok yüksek
Dr Enis Yalçın - fiyatları daha makul.
Her ikisinin Instagram sayfalarına bak sonra karar ver

X