Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Huseyin balikci 2024 e kadar dolu imiş tarihleri. Kimseyi almiyormuş uzun süreAntalyada Rinoplasti yapan çok doktor var . Ancak Plastik Cerrahmı yoksa KBB doktorumu diye sorarsanız her ikiside yapabilir. Sadece Rinoplasti yapan doktorlar var artık Cerrahi doktorlar yan dallara ayrıldı . Sırf Rinoplasti yapan iki doktor önereceğim
Dr Hüseyin Balıkçı - daha çok yabancılar geliyor ve fiyatı çok yüksek
Dr Enis Yalçın - fiyatları daha makul.
Her ikisinin Instagram sayfalarına bak sonra karar ver
Merhabalar bende meme dikleştirme ve basen liposuction yaptırmak istiyorum bende görüşüyorum karar veremedim hala siz ne yaptıniz?Merhabalar yeni üyeyim çevrende hiç estetik olan yok. Tek kaynağım bu site :)
Meme dikleştirme ameliyatı için doktor önerisi olan var mıdır ? Harun şimşek ile görüşeceğim. Duyan bilen veya doktor önerisi olan var mıdır meme dikleştirme için ?
Doç. Dr. Arzu Akçal ile görüşmenizi tavsiye ederim.Ben de Antalya'dan estetik cerrah arıyorum. Bilgisi olanlar lütfen yazabilir mi?
Daha önceden ona karın germe yaptıran bir tanıdığınız mı var?Doç. Dr. Arzu Akçal ile görüşmenizi tavsiye ederim.