Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ömer özkan tek geçerim akdeniz üniversitesi bende hem meme büyütme hem de burun ameliyatı oldum çok memnunum.
Özeline yazdım, ileti attım.
BURUN+MEME hayat bana güzel artık :))) 17.günüm ve hiç ameliyat olmamış gibiyim ağrım ilk gün harici hafifti daha sonra hiç olmadı burundan yana en ufak bir ağrı sızı yaşamadım, meme için en ufak bir fikrim yokken hem meme hem burun aynı anda oldu,aslında söyleyecek çok bişi yok bomba gibi oldum :)))) şimdi yaza hazırım valla yıllardır eziyet etmişim kendime...dr.GÖKHAN ÖZERDEM minnettarım..
Internet arastirmalari, telefon gorusmeleri ve email yazismalarindan sonra ikna olup Hollanda'dan iki bayan arkadasimla beraber Antalya'ya uctum ve Dr Gokhan Ozerdem beye gittim.Arkadasimin biri meme buyutme digeri meme buyutme ve diklestirme yaptirdi banada yuzumdeki kirisikliklar icin botox uygulamasi yapti.... Arkadaslarimin ameliyatlari 25 er dakika surdu ve sonuctan cok memnun kaldilar.Ikisi de uc gun sonra benimle beraber ucaga binip hoplaya ziplaya hollandaya donduler.Dondugumuzde ben cok guzel kirisiksiz bir yuze sahip olmustum arkadaslarim ise 20 yildir ozlem duyduklari normal memelerine :) iki arkadasimla halen gorusuyorum,biri karin germe ameliyati yaptirmayi dusunuyor bende onunla beraber gidecegim hem arkadasima yardimci olmak icin hemde gokhan Ozerdem beye botoxumu tazelettirmek icin...Gokhan beyden cok memnunum! herkese tavsiye eredim! He bu arada Antalya'daki guzel hava ve gunesin keyfinide konuya eklemek lazim.... Tesekkurler Gokhan Ozerdem!
BURUN+MEME hayat bana güzel artık :))) 17.günüm ve hiç ameliyat olmamış gibiyim ağrım ilk gün harici hafifti daha sonra hiç olmadı burundan yana en ufak bir ağrı sızı yaşamadım, meme için en ufak bir fikrim yokken hem meme hem burun aynı anda oldu,aslında söyleyecek çok bişi yok bomba gibi oldum :)))) şimdi yaza hazırım valla yıllardır eziyet etmişim kendime...dr.GÖKHAN ÖZERDEM minnettarım..
lasus oncelikle coook geçmiş olsunn sonuçtan mutlu olmanada ayrıca cok sevindiim darası inşllah benım başımaa antlyada gitmediğim doktor kalmadı diyebilirim dr gokhan bey hariç oncelikle on goruşme ucreti ne kadar verdin burun ameliyatını ne kadara yaptırdın sonuctan belliki cok memnunsun senın problemın sadece estetikmiydi yoksa sağlık acısından probleminde varmıydı şimdiden teşekkur ederim yanıtlarsann...
çok teşekkürederim,hayatımda hiç birşeyden bu kadar kararsız kalıpta memnun çıkmadım,ben nefes problemiyle gittim o anda memeye karar verdik,hem burun hem meme ameliyatı oldum hepsi toplamda 3.5 saat sürdü,harikalar çok güleryüzlü bir ekip..meme için 5.500 burun için 4.000 dedi toplamda 9.500 tu ama 8.500 verdim valla harika bir burun on binlira dese değermiş :))
rica ederim canımmm...bende okadar cok kararsızım ki senın memnunıyetın benı umutlandırdı diyebilirim benım problemım oncelikle nefes alamam tabiki en onemlisi deee hafif bir kemerim var bunun için insanların soylediği ameliyatımı kulak burun boğaza yaptırmam gerektiği o yuzden sormustum sana gokhan bey plastik cerrah nefes problemınide çözdumü.... benım arkadaşım antalyada kbb dr hadi nurala ameliyat oldu gayette doğal olmus burnu beğendim ama o kadar kararsızımkiiii napcammm bilmiyoruuum....
Redbutterfly adlı arkadaş Alanyada oldu 2-3 gün önce doktor Ali Dulum'a, profilinde fotoları var bakabilirsin. Doktorundan memnun şimdi sonucu bekliyor:) burun estetiği bölümünde görürüsün forum başlığını. Hadi Nural ve Ömer ÖZkan içinde iyi şeyler duyuyoruz ve biriki resim paylaşan arkadaşlar olmuş. Biraz araştırırsan bulursun belki ben şuan bulamadım. Biz de 2-3 kişi arıyoruz Antalya'dan yazışmalarımızı takip edersen Dr larla görüşen arkadaşlardan fikir alabilirsin ;-)arkadaşlar ben burdurdayım ama burda pek yok böyle şeyler antalyada olabilirim estetiğimi bende çok kemer var onu düzelttiriyim diyorum birkaç dr araştırdım ama tecrübeli olanlar yardımcı olsa fotoğraf yada tavsiye çok memnun olurum
Redbutterfly adlı arkadaş Alanyada oldu 2-3 gün önce doktor Ali Dulum'a, profilinde fotoları var bakabilirsin. Doktorundan memnun şimdi sonucu bekliyor:) burun estetiği bölümünde görürüsün forum başlığını. Hadi Nural ve Ömer ÖZkan içinde iyi şeyler duyuyoruz ve biriki resim paylaşan arkadaşlar olmuş. Biraz araştırırsan bulursun belki ben şuan bulamadım. Biz de 2-3 kişi arıyoruz Antalya'dan yazışmalarımızı takip edersen Dr larla görüşen arkadaşlardan fikir alabilirsin ;-)
Onca doktordan sonra İLK DEFA Herşey harika,,görüşmemiz çok samimi ve gerçekçi geçti çok çok uçmaya gerek yok hayalinize yakın ama sizin yüzünüze size uyan doğal bir burun!! işte buuuuu..Güvenmek çok önemliymiş,aslında burun diye başlayan görüşmede hep istediğim muhteşem göyüslere o an karar verdik vee memeye silikonda lazım :)) iki defa narkoz ve ameliyat heyecanı yaşamaktansa ikisi aynı anda çıkıcak daha ne istiyim :) önce ve sonra fotoları gördüm çok başarılı ameliyatlara imza atmışlar,,estetik için kesinlikle estetik cerrah diyorum...doktorumu çok sevdim pazartesi için ameliyat günüm saatimde hazır,herşey bitince kontrole gittiğimde hediye botox sözüde aldım :)) yeni bir ben olacak fena mutluyum valla :)))) gelişmeler görüşürüz kızlarrrrrr................