• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya'da estetik cerrah tavsiyeleri

ömer özkan tek geçerim akdeniz üniversitesi bende hem meme büyütme hem de burun ameliyatı oldum çok memnunum.

mrb yazının üzerinden çok zaman geçmiş ama ömer özkan akdeniz üniversitesinde görev yapıyor. sen özelde mi yoksa devlette mi yaptırdın ömer beye? bende meme büyütme istiyorum ama özele yetecek param yok:( devlette özele nazaran daha uygun. bilgi verirsen ne kadara yaptırdın? menunmusun? baya zaman geçmiş bir sorun yaşadın mı? şimdiden teşekkürler:)

alanyada oturuyorum bende arıyorum. çene estetiği hakkında görüşmem lazım. bilgisi olan ileti atsın lütfen.

10 gün önce kbb doktoru Engin Erkal beye ameliyat oldum. Şu anda burnum şiş ancak bu halini bile beğeniyorum, herhangi bir ağrı yaşamadım ve çok az bir morluğum oldu.. Eğer araştıran arkadaşlar varsa kendisiyle de görüşmesini tavsiye ederim..

Benim kadar bir kaç kez emin olupta bu ameliyattan vazgeçen olmamıştır sanırım :) burun estetiği ameliyatını olmaya karar vermek uzun zamanımı aldı,kararımı kesinleştirdiğimde herkez gibi doktorum kim olmalı diye araştırmaya girdim,tafsiye üzerine görüştüğüm kulak burun boğaz doktorlaruyla açıkcası pek tadmin olmadım,defalarca ameliyat olmak zorunda kalmak istemiyorum :( artık eminimki Estetik istiyorsan estetik cerrah tercih edilmeli..Açıkcası ameliyat olmaya kesin karar vermeden öncede DR.Gökhan Özerdem'in başarılı burun estetiği ameliyatı yaptığını duymuştum,burdaki her sayfada ayrı yorumlarınızıda okudum fakat hala kararsızım..görüşme günü için randevumu aldım,umarım herşey yolunda gider ve görüştüğüm son dr.olur ...

dr Gökhan Özerdem'le bugün görüşmem var karar verip ameliyat günü alırsam fotoğraflarla dönücem buraya ..bana şans dileyin gerçi kimse yok galiba neyse :))

Onca doktordan sonra İLK DEFA Herşey harika,,görüşmemiz çok samimi ve gerçekçi geçti çok çok uçmaya gerek yok hayalinize yakın ama sizin yüzünüze size uyan doğal bir burun!! işte buuuuu..Güvenmek çok önemliymiş,aslında burun diye başlayan görüşmede hep istediğim muhteşem göyüslere o an karar verdik vee memeye silikonda lazım :)) iki defa narkoz ve ameliyat heyecanı yaşamaktansa ikisi aynı anda çıkıcak daha ne istiyim :) önce ve sonra fotoları gördüm çok başarılı ameliyatlara imza atmışlar,,estetik için kesinlikle estetik cerrah diyorum...doktorumu çok sevdim pazartesi için ameliyat günüm saatimde hazır,herşey bitince kontrole gittiğimde hediye botox sözüde aldım :)) yeni bir ben olacak fena mutluyum valla :)))) gelişmeler görüşürüz kızlarrrrrr................

BURUN+MEME hayat bana güzel artık :))) 17.günüm ve hiç ameliyat olmamış gibiyim ağrım ilk gün harici hafifti daha sonra hiç olmadı burundan yana en ufak bir ağrı sızı yaşamadım, meme için en ufak bir fikrim yokken hem meme hem burun aynı anda oldu,aslında söyleyecek çok bişi yok bomba gibi oldum :)))) şimdi yaza hazırım valla yıllardır eziyet etmişim kendime...dr.GÖKHAN ÖZERDEM minnettarım..

BURUN+MEME hayat bana güzel artık :))) 17.günüm ve hiç ameliyat olmamış gibiyim ağrım ilk gün harici hafifti daha sonra hiç olmadı burundan yana en ufak bir ağrı sızı yaşamadım, meme için en ufak bir fikrim yokken hem meme hem burun aynı anda oldu,aslında söyleyecek çok bişi yok bomba gibi oldum :)))) şimdi yaza hazırım valla yıllardır eziyet etmişim kendime...dr.GÖKHAN ÖZERDEM minnettarım..

Ne kadar şanslısınız maşallah başından sonuna herşey mükemmel gitmiş. Darısı bizlerin başına burnunuzun resimlerini koyarsanız benim gibi doktor arayışında olanlara fikir vermiş olursunuz.

Internet arastirmalari, telefon gorusmeleri ve email yazismalarindan sonra ikna olup Hollanda'dan iki bayan arkadasimla beraber Antalya'ya uctum ve Dr Gokhan Ozerdem beye gittim.Arkadasimin biri meme buyutme digeri meme buyutme ve diklestirme yaptirdi banada yuzumdeki kirisikliklar icin botox uygulamasi yapti.... Arkadaslarimin ameliyatlari 25 er dakika surdu ve sonuctan cok memnun kaldilar.Ikisi de uc gun sonra benimle beraber ucaga binip hoplaya ziplaya hollandaya donduler.Dondugumuzde ben cok guzel kirisiksiz bir yuze sahip olmustum arkadaslarim ise 20 yildir ozlem duyduklari normal memelerine :) iki arkadasimla halen gorusuyorum,biri karin germe ameliyati yaptirmayi dusunuyor bende onunla beraber gidecegim hem arkadasima yardimci olmak icin hemde gokhan Ozerdem beye botoxumu tazelettirmek icin...Gokhan beyden cok memnunum! herkese tavsiye eredim! He bu arada Antalya'daki guzel hava ve gunesin keyfinide konuya eklemek lazim.... Tesekkurler Gokhan Ozerdem!

Internet arastirmalari, telefon gorusmeleri ve email yazismalarindan sonra ikna olup Hollanda'dan iki bayan arkadasimla beraber Antalya'ya uctum ve Dr Gokhan Ozerdem beye gittim.Arkadasimin biri meme buyutme digeri meme buyutme ve diklestirme yaptirdi banada yuzumdeki kirisikliklar icin botox uygulamasi yapti.... Arkadaslarimin ameliyatlari 25 er dakika surdu ve sonuctan cok memnun kaldilar.Ikisi de uc gun sonra benimle beraber ucaga binip hoplaya ziplaya hollandaya donduler.Dondugumuzde ben cok guzel kirisiksiz bir yuze sahip olmustum arkadaslarim ise 20 yildir ozlem duyduklari normal memelerine :) iki arkadasimla halen gorusuyorum,biri karin germe ameliyati yaptirmayi dusunuyor bende onunla beraber gidecegim hem arkadasima yardimci olmak icin hemde gokhan Ozerdem beye botoxumu tazelettirmek icin...Gokhan beyden cok memnunum! herkese tavsiye eredim! He bu arada Antalya'daki guzel hava ve gunesin keyfinide konuya eklemek lazim.... Tesekkurler Gokhan Ozerdem!

meme ameliyati 25 dk mi? Ne kadar kisa ilk kez duydum. Acaba burun ameliyatini nekadar surede yapiyor doktor, enfazla 1 saat heralde:) botoks fiyati nedir acaba ben hem burun yaninda da belki botoks yaptiricam. kac ay surdu sizin botoks etkisi, 5-6 ay suruyormu peki?

lasus oncelikle coook geçmiş olsunn sonuçtan mutlu olmanada ayrıca cok sevindiim darası inşllah benım başımaa antlyada gitmediğim doktor kalmadı diyebilirim dr gokhan bey hariç oncelikle on goruşme ucreti ne kadar verdin burun ameliyatını ne kadara yaptırdın sonuctan belliki cok memnunsun senın problemın sadece estetikmiydi yoksa sağlık acısından probleminde varmıydı şimdiden teşekkur ederim yanıtlarsann...

Son düzenleme:
lasus oncelikle coook geçmiş olsunn sonuçtan mutlu olmanada ayrıca cok sevindiim darası inşllah benım başımaa antlyada gitmediğim doktor kalmadı diyebilirim dr gokhan bey hariç oncelikle on goruşme ucreti ne kadar verdin burun ameliyatını ne kadara yaptırdın sonuctan belliki cok memnunsun senın problemın sadece estetikmiydi yoksa sağlık acısından probleminde varmıydı şimdiden teşekkur ederim yanıtlarsann...

çok teşekkürederim,hayatımda hiç birşeyden bu kadar kararsız kalıpta memnun çıkmadım,ben nefes problemiyle gittim o anda memeye karar verdik,hem burun hem meme ameliyatı oldum hepsi toplamda 3.5 saat sürdü,harikalar çok güleryüzlü bir ekip..meme için 5.500 burun için 4.000 dedi toplamda 9.500 tu ama 8.500 verdim valla harika bir burun on binlira dese değermiş :))

çok teşekkürederim,hayatımda hiç birşeyden bu kadar kararsız kalıpta memnun çıkmadım,ben nefes problemiyle gittim o anda memeye karar verdik,hem burun hem meme ameliyatı oldum hepsi toplamda 3.5 saat sürdü,harikalar çok güleryüzlü bir ekip..meme için 5.500 burun için 4.000 dedi toplamda 9.500 tu ama 8.500 verdim valla harika bir burun on binlira dese değermiş :))

rica ederim canımmm...bende okadar cok kararsızım ki:( senın memnunıyetın benı umutlandırdı diyebilirim benım problemım oncelikle nefes alamam tabiki en onemlisi deee hafif bir kemerim var bunun için insanların soylediği ameliyatımı kulak burun boğaza yaptırmam gerektiği o yuzden sormustum sana gokhan bey plastik cerrah nefes problemınide çözdumü.... benım arkadaşım antalyada kbb dr hadi nurala ameliyat oldu gayette doğal olmus burnu beğendim ama o kadar kararsızımkiiii napcammm bilmiyoruuum....:(

rica ederim canımmm...bende okadar cok kararsızım ki:( senın memnunıyetın benı umutlandırdı diyebilirim benım problemım oncelikle nefes alamam tabiki en onemlisi deee hafif bir kemerim var bunun için insanların soylediği ameliyatımı kulak burun boğaza yaptırmam gerektiği o yuzden sormustum sana gokhan bey plastik cerrah nefes problemınide çözdumü.... benım arkadaşım antalyada kbb dr hadi nurala ameliyat oldu gayette doğal olmus burnu beğendim ama o kadar kararsızımkiiii napcammm bilmiyoruuum....:(

Ecrimsanem Hadi Nural la görüşmeyi de düşünüyormusun, senin dışında 3 kişi daha var doktor arayan. Bir de Alanyada Ali Dulum adı altında bakabilirsin forumda orada yazışıyoryz ve red... Nickli arkadaş birkaç gün sonra Ali beye burun ameliyatı olacak onun sonucunu bekliyoruz. O da kbb dr.ymuş ve yapılan burunları çok beğenmiş red. Melism isimli arkadaş da hadi beyle görüşecek biz de kbb Dr düşünüyoruz iyi nefes alma da önemli sonuçta. Sen de görüştüğün ve karar verdiğinde paylaşırsan birbirimize yardımcı oluruz;-) karar enzor aşama kararı veren yarı yarıya bu işi halletmiş sayılıyor artık:))

Bir de melism Antalyada çok dr La görüşmüş belki sana da bir fikir verir ama yine de kendin gidip görüşürsen daha etkili olabilir. Gelişmeleri bekliyoruz:)

arkadaşlar ben burdurdayım ama burda pek yok böyle şeyler antalyada olabilirim estetiğimi bende çok kemer var onu düzelttiriyim diyorum birkaç dr araştırdım ama tecrübeli olanlar yardımcı olsa fotoğraf yada tavsiye çok memnun olurum

arkadaşlar ben burdurdayım ama burda pek yok böyle şeyler antalyada olabilirim estetiğimi bende çok kemer var onu düzelttiriyim diyorum birkaç dr araştırdım ama tecrübeli olanlar yardımcı olsa fotoğraf yada tavsiye çok memnun olurum
Redbutterfly adlı arkadaş Alanyada oldu 2-3 gün önce doktor Ali Dulum'a, profilinde fotoları var bakabilirsin. Doktorundan memnun şimdi sonucu bekliyor:) burun estetiği bölümünde görürüsün forum başlığını. Hadi Nural ve Ömer ÖZkan içinde iyi şeyler duyuyoruz ve biriki resim paylaşan arkadaşlar olmuş. Biraz araştırırsan bulursun belki ben şuan bulamadım. Biz de 2-3 kişi arıyoruz Antalya'dan yazışmalarımızı takip edersen Dr larla görüşen arkadaşlardan fikir alabilirsin ;-)

Redbutterfly adlı arkadaş Alanyada oldu 2-3 gün önce doktor Ali Dulum'a, profilinde fotoları var bakabilirsin. Doktorundan memnun şimdi sonucu bekliyor:) burun estetiği bölümünde görürüsün forum başlığını. Hadi Nural ve Ömer ÖZkan içinde iyi şeyler duyuyoruz ve biriki resim paylaşan arkadaşlar olmuş. Biraz araştırırsan bulursun belki ben şuan bulamadım. Biz de 2-3 kişi arıyoruz Antalya'dan yazışmalarımızı takip edersen Dr larla görüşen arkadaşlardan fikir alabilirsin ;-)

teşekkür ederim öncelikle cevap geldi :) ama kendiside mesaj atmış bak diye redbutterfly ama ben bulamadım :s forum karışık antalya yazdım aramaya buralar çıktı :)alışcam zamanla bu forma :) ben tek bir doktorla görüştüm oda çok övülmüş benim kemiğim çok var yandan ama fiyat çok geldi 55000 6000 civarı dedi ben kulak estetiğide olcam bunun ikisi çok tutuyor bu durumda vazgeçtim bende izin günüme az kaldı hafta sonları antalyaya gelip görüşsem iyi olur doktorlarla tam izin günümün başladığına gün alsam bir ay da iyileşirim heralde ömer özkan dan gün bile alamadım daha zaten 200 lira istiyor görüşmeye bir yandan da haklımı bilemiyorum boş boş gelip konuşup merakını gidermeye gelenleri azaltmak için mi artık ama vermek istemiyorum ya oda olmazsa ve fiyatının çok olduğu söylrnmiş benim kulakla birlikte 10000 bulur heralde tabii bu benim fikrim ortada ömer özkanla ilgili bilgim yok ama hadi nuralı aramıştım görüşcem onunla ilk sırada eli hafif denmiş o çok önemli çok korkuyorumda:s

Onca doktordan sonra İLK DEFA Herşey harika,,görüşmemiz çok samimi ve gerçekçi geçti çok çok uçmaya gerek yok hayalinize yakın ama sizin yüzünüze size uyan doğal bir burun!! işte buuuuu..Güvenmek çok önemliymiş,aslında burun diye başlayan görüşmede hep istediğim muhteşem göyüslere o an karar verdik vee memeye silikonda lazım :)) iki defa narkoz ve ameliyat heyecanı yaşamaktansa ikisi aynı anda çıkıcak daha ne istiyim :) önce ve sonra fotoları gördüm çok başarılı ameliyatlara imza atmışlar,,estetik için kesinlikle estetik cerrah diyorum...doktorumu çok sevdim pazartesi için ameliyat günüm saatimde hazır,herşey bitince kontrole gittiğimde hediye botox sözüde aldım :)) yeni bir ben olacak fena mutluyum valla :)))) gelişmeler görüşürüz kızlarrrrrr................

bende özerdemlerle görüştüm burun 5500 6000 dedi bende kulak estetiğide olcam iki fiyat çok geldi siz nekadar şanslısınız herşey güzel gitmiş ben doktor aramaya devam gökhan bey tasarım yapmıyormuş ve söylediğine göre pinokyo burnu (çok güldüm bu lafına) kalkık burun yapmam diyor sizin dediğiniz gibi yüzünüze yakışan neyse onu anlar yaparım diyor iyi biri ama olmadı size geçmiş olsun ve haklıda çok kalkık hiç hoş bir görüntü değil zaten benim tüm derdim kemerim

Son düzenleme:
Back