- 26 Haziran 2013
- 21
- 0
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ömer özkan'da ameliyat olmak istiyorum basit bi işlem olacak burunda eğrilik ve nefes alamama var şekilde çok büyük bi olay yok ama muayene ücreti sadece 500 tl imiş. Ameliyat parasını düşünemedim bile gidip muayene olup oha o kadar parayı veremem diyip 500 tl'den olmak istemiyorum açıkçası. 2015'e göre ve burunda ufak bi düzeltme için fiyatlandırma bilgisi olan varsa bana özel mesaj atabilir misiniz?
ayrıca kemik eğriliği + burun estetiği +sinüs kanallarının temizlenmesi 3 ayrı işlem olduğundan 5200 tl hastane masrafları dahil.merhaba ben de burun içi kemik eğriliği ve ufak bir burun düzeltme oparesyonu geçirdim. yıldız medstar da engin Erkal doktorum. bir yıl bitti çoook memnun kaldım. hastane ve doktorun ilgisi mükemmeldi. KBB doktoru olduğundan burun anatomisini çok iyi biliyor. hem nefesc almamda sorun kalmadı hem de yeni burnum süüüperr. tavsiye ederim.
ayrıca kemik eğriliği + burun estetiği +sinüs kanallarının temizlenmesi 3 ayrı işlem olduğundan 5200 tl hastane masrafları dahil.
Canım bugün Antalya eğitim araştırma hastane sine gittim Dilek şenen e çok övdüler bana kendisi doçent mr usg mamagrofi verdi bundarın sonuçunu genel cerrah görecek eğer bir sıkıntı yok ise 3 tane plastik çerrahın bulunduğu heyetten onay alınacak onlar onay verirse devlet karşılayacak dedi çıktık bir yola allah utandırmasın sağlıklı bir şekilde kurtuluruz inşallah
Resim atabilir misinizbana özelden ulaşabilirsiniz...size resimlerimi gönderebilirim önyargılı olmamak için ameliyatım üstüne 1 yıl bekledim...