Antalya'da estetik cerrah tavsiyeleri

Merhaba yorumların hepsini teek teek okudum. Göz altı torbalarıyla ilgili açıklama yapan deneyim paylaşan olmamış.Yaptıran varsa lütfen yardım edebilir mi?

Ben burun ve göğüs büyütme oldum ama bana dr. hakan demiri öneren arkadaşım yüz germe ve göz kapağı ameliyatı olmuştu Sonuç tabiki güzeldi onu beğenerek hakan demire ameliyat oldum

dr Hakan Demir beyin meme büyütme ve burun hastasıyım,bende bı arkadasımın referansıyla tanıstım kendısıyle.Herseyden önce hayatımı degıstırdıgını dusunuyorum,kendıme olan guvenim yerine geldi sayesınde, tabiki buna amelıyat sonrası memnunıyet neden oldu.Bir cok arkadasımı yönlendirdim burun meme protezı hepsıde suan cok memnunlar.herseyın yanı sıra doktor hasta ılıskısı cok mukemmel , ameliyat öncesi ve sonrası ilgi alaka inanılmaz derecede rahatlatıcı.. kısacası ; yapmıs olmak ıcın dııl gercekten insanların hayatını degıstırıp mutlu etmek icin yapıor bu işi ve buyuk keyif alıyor...

ömer özkan'da ameliyat olmak istiyorum basit bi işlem olacak burunda eğrilik ve nefes alamama var şekilde çok büyük bi olay yok ama muayene ücreti sadece 500 tl imiş. Ameliyat parasını düşünemedim bile gidip muayene olup oha o kadar parayı veremem diyip 500 tl'den olmak istemiyorum açıkçası. 2015'e göre ve burunda ufak bi düzeltme için fiyatlandırma bilgisi olan varsa bana özel mesaj atabilir misiniz?

ömer özkan'da ameliyat olmak istiyorum basit bi işlem olacak burunda eğrilik ve nefes alamama var şekilde çok büyük bi olay yok ama muayene ücreti sadece 500 tl imiş. Ameliyat parasını düşünemedim bile gidip muayene olup oha o kadar parayı veremem diyip 500 tl'den olmak istemiyorum açıkçası. 2015'e göre ve burunda ufak bi düzeltme için fiyatlandırma bilgisi olan varsa bana özel mesaj atabilir misiniz?

merhaba ben de burun içi kemik eğriliği ve ufak bir burun düzeltme oparesyonu geçirdim. yıldız medstar da engin Erkal doktorum. bir yıl bitti çoook memnun kaldım. hastane ve doktorun ilgisi mükemmeldi. KBB doktoru olduğundan burun anatomisini çok iyi biliyor. hem nefesc almamda sorun kalmadı hem de yeni burnum süüüperr. tavsiye ederim.

merhaba ben de burun içi kemik eğriliği ve ufak bir burun düzeltme oparesyonu geçirdim. yıldız medstar da engin Erkal doktorum. bir yıl bitti çoook memnun kaldım. hastane ve doktorun ilgisi mükemmeldi. KBB doktoru olduğundan burun anatomisini çok iyi biliyor. hem nefesc almamda sorun kalmadı hem de yeni burnum süüüperr. tavsiye ederim.
ayrıca kemik eğriliği + burun estetiği +sinüs kanallarının temizlenmesi 3 ayrı işlem olduğundan 5200 tl hastane masrafları dahil.

ayrıca kemik eğriliği + burun estetiği +sinüs kanallarının temizlenmesi 3 ayrı işlem olduğundan 5200 tl hastane masrafları dahil.

Teşekkür ederim ilgilendiğin için. Engin Erkal'ı çok tavsiye eden oldu ama yine pahalı herhalde daha uyguna yapan iyi birileri yok sanırım :KK61:bi de çok büyük bir işlem de istemiyorum hani kemeri kırıp komple baştan yapması gerekmeyecek içeriyi düzeltip biraz kaldıracak :KK42:

Aylarca internetten araştırma yaptım güvenebileceğim bir doktor bulabilmek için sonunda sadece yorumlardan yola çıkarak HAKAN DEMİR hocayla görüşmeye gittiğimide belirtiyim

Yorumlar başta abartılı geldi bu kadar olabilir mi dedim ama sonra bizzat görüşünce yorumların abartı pof poflanma olmadığını anladım.

Ben kan aldırırken bile bayılan hastane fobisi olan biriyim.Silikon ameliyatı olmayı çok istiyordum ama bir o kadar da korkuyordum.

Doktorum görüşme sırasında ben veya bır baska doktor olsun doktorunuza güvenin dedi ,gerçekten de ;
O'na güvenin ! ameliyat sonrası o kısa dönemi de çok kolay atlatacaksınız.Ameliyatın ertesi günü evinize gitmiş,4.günün sonunda henüz şişlikler ve morluklar olmasına rağmen aynaya bakmaktan kendinizi geri alamıyor olacaksınız.
Yıllardır isteyip de olamadığım ameliyatı olmayaHakan Demir hocayla ilk görüşmemizde karar verdim.Kendisi ilk görüşmeden itibaren çok ilgili güler yüzlü karşısındaki insanı rahatlatabilen işini çok iyi yapan güven veren bir doktor ve
doktorum ile en ufak bir soru aklıma takıldıgın da bile bıkmadan usanmadan cevap verdi

yazgi hanıma katılıyorum Hakan Demir beyin yaklaşımı gerçekten güzel yalnızca sizin istediğiniz şeyler üzerine yönlenip
sonuçlarını anlatıyor olaya ticari yaklaşmıyor dolayısıyla tecrübeli cerrahiisylede sonuc beklentilerinizi karşılıyor

Engin Üstünsoy dan randevu alacağız kuzenim için. Arkadaşı ameliyat olmuş meme ve burun fotoğrafını gösterdi çok güzel olmuş. Engin bey Ankara da bilinen bir cerrah. Ben de tanıyorum kendisini Ankara dan. Bir arkadaşımın ameliyatını da yapmıştı meme küçültme. İnsan olarak ta dünya tatlısıdır. Ben de meme küçültme istiyorum , burnumda bir şey yok fakat bir tık ucuna müdahale olabilir. Göğüslerimde gerek yok diyor arkadaşlarım fakat ben biraz küçük istiyorum . Hiç Engin beyle görüşen var mı aranızda ?

KIZLAR BUGÜN ANTALYA ATATÜRK DEVLET HASTANESİNE GİTTİM GÖGÜSLERİM ÇOK AĞRI YAPIYO BOYNUMDA DÜZLEŞME OLDU KÜÇÜLTMEK İSTİYORUM DEDİM BANA BİZ KÜÇÜLTME YAPMIYORUZ VAKTİMİZ YOK SAĞLIK SORUNLARIYLA UĞRAŞIYORUZ DEDİ BENDE BUDA SAĞLIK SORUNU DEĞİL Mİ BOYNUM DÜZLEŞTİBÜYÜK OLDUĞU İÇİN DİYİNCE YAŞIMI BAHANE ETTİ AKDENİZ ÜNİV. VEYA ARAŞTIRMAYA GİT DEDİ ORDA DA YAŞ SINIRLAMASI VAR MI YADA ÖZEL HASTANELERDE YAKIN TARİHTE YAPTIRAN VARSA FİYATLA BERABER CVP YAZARSANIZ SEVİNİRİM ÇOK MORALİM BOZULDU

Selam bende doktor araştırıyorum antalyada bu yaz gelip yaptıracağım,tanıdıklarım yasam hastanesini begeniyorlar ordan seçkin okşarı önerdiler ancak oda eşimin bir arkadşının yakınına göğüs büyütme yapmış göğüsleri ameliyat sonrası çok kötü olmuş ama doktor önemli bi şey yok deyip geçiştirmiş sonundakocası eşinin acısına dayanamayıp başka bir doktora götürmüş hemen ameliyata almışlar göğüsleri birakın, hayatı tehlikeye girmiş,sonra seçkin beyi mahkemeye vermişler .forumdaki arkadşlar haklı bence okadar acı cektikten sonra adamı mahkeme suçlu çıkarsa ne olur. O nedenle doktor seçimi gerçekten önemli sağlıklı girip yıllarca uğraşmakta var başka önerebileceğiniz doktor varmı arkadaslar

Canım bugün Antalya eğitim araştırma hastane sine gittim Dilek şenen e çok övdüler bana kendisi doçent mr usg mamagrofi verdi bundarın sonuçunu genel cerrah görecek eğer bir sıkıntı yok ise 3 tane plastik çerrahın bulunduğu heyetten onay alınacak onlar onay verirse devlet karşılayacak dedi çıktık bir yola allah utandırmasın sağlıklı bir şekilde kurtuluruz inşallah

Canım bugün Antalya eğitim araştırma hastane sine gittim Dilek şenen e çok övdüler bana kendisi doçent mr usg mamagrofi verdi bundarın sonuçunu genel cerrah görecek eğer bir sıkıntı yok ise 3 tane plastik çerrahın bulunduğu heyetten onay alınacak onlar onay verirse devlet karşılayacak dedi çıktık bir yola allah utandırmasın sağlıklı bir şekilde kurtuluruz inşallah

Merhaba rose_can1990 rose_can1990 Ameliyatını ne zaman oluyorsun? Umarım her şey istediğin gibi olur Allah'ın izni ile.. Bende Antalyadayım ve doktor araştırıyorm. Bekarım ve meme dikleştirme+protez istiyorum.. Asım beyden memnun olanlar var.. bende Dilek hanım ve asım bey arasındayım.. Bu doktorlar hakkında bilgilerini paylaşabilir misin? Geçen süreci Bizimle de paylaşırsan çok sevinirim.. Bize de yol göstermiş olursun.. Çok geçmiş olsun şimdiden canıım:KK25:

1.JPG
2.JPG
x.png
4.png
Yıllardır nefes alma problemi yaşıyordum daha doğrusu burnumdan nefes alamıyordum burnumun şekli bile önemli değildi yeterki nefes alabileyim diye kaç tane doktora gittim kaburganızdan parça almamız lazım dedi çoğu burnum böyleyken birde kaburgam açılacktı cok korktum.sonrasında bir arkadaşımın burnunu gördüm ve hakan demir hocama gittim kaburga parça almadan yapabileciğini ancak şekli ile ilgili yüksek beklenti içine girmemi ama nefesimin açılağacağını söyledi 1 sene önce ameliyatımı oldum tamponlarımın çıktığı gün sevincimden ağladım burundan nefes almak bence dünyada hiçbir şeye değişilmez şeklide bana göre cok doğal oldu .Büyük bir ameliyat olmadan beni tedavi etti hocama binlerce kez tesekkur etmek bile yetmez onun için bu satırlrı yazdım ben resimlerimi aşağıya yuklemeye çalışacağım

X