Antalya'da estetik cerrah tavsiyeleri

ben 2006 yılında antalyada dr seçkin okşara karın germe ve meme toparlama silikon amelıyatı oldum ve sonuç berbat :KK43: üzülerek söylüyorum kı iki ameliyattanda memnun kalmadım ve tekrar aynı doktora amelıyat oldum ama bosuna bıcak altına yatmısım kesınlıkle cok ıyı arastırın derım

şimdi ameliyatlarımın üzerinden 9 yıl geçtı tekrar doktor araştırmalarına başladım hasan fındıktan haftaya randevu aldım bakalım sonuc ne olacak

Yarın olucam bende ömer beye çok korkuyorum sonrasında ne olacak diye agri ile alakali. Neler yapmalıyım senin nasıldı :KK43:

ben de silikona karar verdim ama bılgıler o kadar karışık kı bilmiyorum bıraz ınceleyecegım sanırım. özerdem kardeşler hakkında kı yorumlar oldukça ıyı bır de akdenız unuv. tıp fakultesının doktorları cok ıyı sanırım onlarla da gorusmeyı dusunuyorum

:KK16:Antalya'da silikon ameliyatı olanlar beni arkadaş listenize ekler misiniz lütfen

mrb arkadaşlar , ben sitede daha yeniyim, bişey danışmak istiyorum, Antalyada bildiğiniz burun estetiği yapan bir doktor varmı,bir de korkularım var hadi yanlıs bişey yaparsa eski halimi ararım diye çok korkuyorum, onun için birilerinin tavsiyesi üzerine gitmek daha güzel. yardımlarınız içn şimdiden teşekkür ederim.

bana özelden ulaşabilirsiniz...size resimlerimi gönderebilirim önyargılı olmamak için ameliyatım üstüne 1 yıl bekledim...

Selamlar, her 6 ayda bir yüzüme botox yaptırmak icin bazen istanbula bazende Antalya'ya geliyordum ve her seferinde doktor Gökhan Ozerdem yardımcı oluyordu.
Kozmetik müdahale bittiğinde kendimi taptaze ve mutlu hissediyordum.
8 sene önce op dok Hakan Gundogan'a yaptırdığım meme buyutme ameliyatından memnuniyetsizliğimden bahsettim. Subat 2014 te Gökhan Ozerdem in Amsterdam seminerine gidip meme buyutme icin konuştuk. Temmuz 2014 icin gun aldım inşallah bende artık bu kadar beklemeden sonra Gökhan Ozerdem'in sayesinde guzel memelere sahip olacağım :KK66: cok heyecanlıyım! Eger zaman bulabilirsem göz kapağı lifting de yaptirabilirim... Botox zaten olmazsa olmazlardan!
Hollanda'dan giden iki bayan arkadasımdan biri göğüs buyutme digeri göğüs buyutme ve diestirme ameliyatı olmuştu. Gökhan Ozerdem'in yaptıgı ameliyatların sonucunu gozumle gördüm iki
arkadasımda cok memnun kaldılar darısı basıma 😊
Temmuz'dan sonra gorusmek üzere.

Hadi beye revizyon olan varmi arkadaslar?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar yardım edin lütfen senağlama Antalyada iyi bir plastik doktor varmı acaba? Orda oturan araştırırmısınız benim için? Göğüş büyütmek istiyoruuuum:eek: . Ve Mersin hakkında kim ne duyudu?

benim plastik cerrahım gerçekten çok iyi..heleki meme estetiğinde bence türkiyede bir numara tavsiye ederim adı atilla fesli..telefonum bozulduğu için numarası yok şuan ama internetten bakabilirsiniz..

Dc doktor Gökhan Ozerdem var Antalya'da ona bi görün derim...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Merhaba arkadaşlar antalya'da benim tanıdığım en iyi plastik cerrah dr.atilla fesli.bende göğüs büyütme ameliyatı oldum ve harika oldular:))))ufak tefek dolgu botox işlemlerim içinde oraya gidiyorum.cok samimi ve ilgili.rahatlatıyo insanı.ekibide çok güleryüzlü.yalnız devlet hastanesinde falan değil.özel kliniği var.ilk gidişte muayene ücretli fakat işlem veya operasyon yapılırsa muayene ücretini düşüyorlar yani bedavaya geliyor.internetten araştırabilirsiniz.ben kendisini eniyi hekim sitesinden bulmuştum.

Arkadaşlar en büyük sorun şu ki özellikle burun ameliyatı olmak istiyorsanız mutlka plastik cerrahiye gidin.kulakburunboğaz uzmanlarını estetik konusunda tavsiye etmem.mutlaka işinin ehline gidin.kbb uzmanları daha ucuz yapıyorlar cunku kendi işleri değil plastik cerrahiler biraz daha pahalıdır ama sonuçta sorun çıkmaz estetik istiyorsanız burnunuzu estetik cerrahi ama nefes alma sorunu yaşıyorsanız kbb uzmanı.herşeyi bilene eğitimini o konuda alana yaptırın.sonra memnun kalmayıp kapı kapı gezer tekrar ameliyat olmak zorunda kalırsınız benden soylemesı

X