• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya ya yeni taşınan arkadaşlar tanışalım!!!!

bende larada oturuyorum..:)) doğma büyüme izmirliyim... 32 yaşındayım... ama ben 97 den beri antalyada oturuyorum.. çok eskiyim yani... ve sanırım antalyayı izmirden çok daha iyi biliyorum... 16 hafta 4 günlük hamileyim..

tanışmak, sohbet etmek , paylaşımlarda bulunmak çok ama çok isterim...eşim doğma büyüme istanbullu.. 2 sene önce geldi istanbuldan... maalesef onun hiç arkadaşı yok.. önce bizler tanışsak.. sonra ailecek gidip gelsek.. süper olurdu yerimseniben

Sen de gelsene yerimseniben.3 kişi oluruz.

:1hug: Kızlar bende gelmek isterim. yarın olsun bi işim olmaz ise akşam o saatte buluşuruz :kahve:

canım daha erken bi saaat olsa benim için daha iyi olur... o saatte eşim gelmiş oluyor.. titizdir de biraz..

yarınsa zaten yarın gelemem.. anneme sözüm var.. cuma günü doktor kontrolüm var... ha cumartesi saat 2 falan deseniz.. gelirim.. hafta içi ve akşam olunca zor :kedi:

Yarın akşam 18:30 saat kulesi.Ayse ve ben kesin geliyoruz.

canım daha erken bi saaat olsa benim için daha iyi olur... o saatte eşim gelmiş oluyor.. titizdir de biraz..

yarınsa zaten yarın gelemem.. anneme sözüm var.. cuma günü doktor kontrolüm var... ha cumartesi saat 2 falan deseniz.. gelirim.. hafta içi ve akşam olunca zor :kedi:

Bir dahaki sefere diyelim o zaman.:sinifsinif:Görüşmek dileğiyle.

yeni gördüm bende katılmak isterdim ama yarın için daha önceden yaptığım bir programım var inşallah diğer buluşmada aranızda olurum:)))

kızlar bende geliyorum kaçta buluşalım nerede buluşalım.

Canım o saatte yeni işten çıkmış olacağım. gelmem yarım saati geçer nerelerde olursunuz ona göre geleyim bulunduğunuz yere birde özelden cebini bildirirsen iyi olur.

Canım o saatte yeni işten çıkmış olacağım. gelmem yarım saati geçer nerelerde olursunuz ona göre geleyim bulunduğunuz yere birde özelden cebini bildirirsen iyi olur.

Saat kulesinin yakınlarında bi yere otururuz senin için.Ama en garantisi telefonumu yazıyorum özeline bak canım.Ne olur ne olmaz.

Back