• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya ya yeni taşınan arkadaşlar tanışalım!!!!

Toplantılara bende katılabilirim kızlar.40 yaşındayım.Uncalı da oturuyorum.bayanssulusmile

canım ne demek tabiki biz ama buluşma ayarlayamadık artık ramazandan sonraya kalır o zaman ben bizzat ilgilenip yapıcam bunu gelen gelir artık napalım bende 25 yaşındayım oyak sitelerinin orda oturuyorum inş tanışırız

inşallah tanışırız

Selam arkadaşlar.Eeeee ramazan ayını da atlattık.Artık buluşalım mı ne dersiniz?Bu sefer herkesin toplanmasını beklemeyelim diyorum.İki kişi ya da 3 kişi toplanabiliriz.Sonra aramıza başka arkadaşlar da katılır.bi de böyle deneyelim.Ben Liman mahalesinde oturuyorum.Ev hanımı olduğum için gün ve saat çok önemli değil.İlgilenen arkadaşlar varsa tanışalım artıkın.vereliniortak

Görüşmek dileğiyle.:1hug:

Merhaba arkadaşlar!nasılsınız? ben doğma büyüme antalyalıyım.soğuksu tarafında oturuyorum.22 yaşımdayım.toplanılırsa bende gelirim.

kızlar günaydın nasılsınız bu aralar bir buluşma ayarlıcaz yarın yada öbürgün olur akşam 6-7 gibi düşünüyorum ben sizede uyarmı bilmem be yer ve zamanı herkeze msj olarak atıcak müsait olan gelir olurmu kızlar ?

anyalya yazısını gördüm atladım hemen :( 8 sezonum geçti antalyada çok güzel bi şehirde yaşıyorsunuz çok şanslısınız....

bende gelicem başka gelen yokmu ben işten çıkınca bakamam msjı okuyonlar gelip gelmeyeceğini bildirsin mutlaka kızlar

bende larada oturuyorum..:)) doğma büyüme izmirliyim... 32 yaşındayım... ama ben 97 den beri antalyada oturuyorum.. çok eskiyim yani... ve sanırım antalyayı izmirden çok daha iyi biliyorum... 16 hafta 4 günlük hamileyim..

tanışmak, sohbet etmek , paylaşımlarda bulunmak çok ama çok isterim...eşim doğma büyüme istanbullu.. 2 sene önce geldi istanbuldan... maalesef onun hiç arkadaşı yok.. önce bizler tanışsak.. sonra ailecek gidip gelsek.. süper olurdu yerimseniben

merhaba arkadaşım bizde eşimin işi dolayısıyle buradayız larada oturuyorum izmirliyim sizlerle tanışmak isterim bu arada izmire kucak dolusu sevgiler götür ben balçavalıyım

Back