• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya ya yeni taşınan arkadaşlar tanışalım!!!!

Ayy ne güzel olmuş.zeliş misafirler kayinvalidemler olduğu için anneme bırakamadım.bi daha buluşmayı biraz daha önceden planlayalım ki kesin gelirim.

İnş. Miracle sonraki buluşmalarda senide aramızda görmek isteriz.

Evet canım keşke sende olsaydın. Akşam güzel geçti.

kızlar ne güzel buluşmuşsunuz... bir daha ki sefere umarım gelebilirim

bende larada oturuyorum..:)) doğma büyüme izmirliyim... 32 yaşındayım... ama ben 97 den beri antalyada oturuyorum.. çok eskiyim yani... ve sanırım antalyayı izmirden çok daha iyi biliyorum... 16 hafta 4 günlük hamileyim..

tanışmak, sohbet etmek , paylaşımlarda bulunmak çok ama çok isterim...eşim doğma büyüme istanbullu.. 2 sene önce geldi istanbuldan... maalesef onun hiç arkadaşı yok.. önce bizler tanışsak.. sonra ailecek gidip gelsek.. süper olurdu yerimseniben

merhaba yasminkamu aynı semtte oturuyoruz belkide komşuyuz burada izmirlileri görmek güzel allah bebegini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bende sizlerle tanışmayı isterim hemşerimle tanışmak benim için çok daha mutluluk verici en yakın zamanda görüşmek dileğiyle

Kızlar ben mesajı bugün gördüm ama bir sonrakı buluşmaya bende varım buluşma cumartesi olursa daha iyi olur

kızlar ne güzel buluşmuşssunuz.ama kısmet olmadı inşallah başka zaman.bide ben akşamları çıkmam zor oluyor malum kızım var ve çalıştığım için zamanım kısıtlı oluyor.ama hafta sonu yada hafta içi ayarlarsanız bir dahkine gelmeye çalışırım.

banu cnaım ben,im senide alırımm seni bırakmam bende:)) kızlar bizde banuyla bruda tanıştık ama aile dostu kardeşi gibi olduk annesi kardeşi babannesi hatta tüm ailesi diyelim..:)

kızlar ne güzel buluşmuşssunuz.ama kısmet olmadı inşallah başka zaman.bide ben akşamları çıkmam zor oluyor malum kızım var ve çalıştığım için zamanım kısıtlı oluyor.ama hafta sonu yada hafta içi ayarlarsanız bir dahkine gelmeye çalışırım.

banu cnaım ben,im senide alırımm seni bırakmam bende:)) kızlar bizde banuyla bruda tanıştık ama aile dostu kardeşi gibi olduk annesi kardeşi babannesi hatta tüm ailesi diyelim..:)

Bir dahaki buluşmada yer ve zamanı çalışan arkadaşlar belirlesin o zaman.Çok kişi katılsın, kalabalık olalım:lepi:

sende benim için aile dostusun tülaycım:))))))) bir dahaki buluşmada bende olmak istiyorum inşallah kısmetse derinlede tanıştık iyi bir arkadaşlık kurduk:))))

Bana hiçkimse msj göndermediği için ne yazık ki haberim olmadı :(

Mısracığım o gün seni düşündüm tanışmayı çok istediğim kişilerdensin ama o gün apar topar buluşmaya gittim aslında başka planımız vardı eşimin işi çıkınca aksam saati gitmeye karar verdim.

Back