Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende larada oturuyorum..:)) doğma büyüme izmirliyim... 32 yaşındayım... ama ben 97 den beri antalyada oturuyorum.. çok eskiyim yani... ve sanırım antalyayı izmirden çok daha iyi biliyorum... 16 hafta 4 günlük hamileyim..
tanışmak, sohbet etmek , paylaşımlarda bulunmak çok ama çok isterim...eşim doğma büyüme istanbullu.. 2 sene önce geldi istanbuldan... maalesef onun hiç arkadaşı yok.. önce bizler tanışsak.. sonra ailecek gidip gelsek.. süper olurdu yerimseniben
Aaa çok sevindim ya.Ne güzel.Sonra bende katılırım inşallah.
Kızlar ben mesajı bugün gördüm ama bir sonrakı buluşmaya bende varım buluşma cumartesi olursa daha iyi olur
kızlar ne güzel buluşmuşssunuz.ama kısmet olmadı inşallah başka zaman.bide ben akşamları çıkmam zor oluyor malum kızım var ve çalıştığım için zamanım kısıtlı oluyor.ama hafta sonu yada hafta içi ayarlarsanız bir dahkine gelmeye çalışırım.
banu cnaım ben,im senide alırımm seni bırakmam bende:)) kızlar bizde banuyla bruda tanıştık ama aile dostu kardeşi gibi olduk annesi kardeşi babannesi hatta tüm ailesi diyelim..:)
Bana hiçkimse msj göndermediği için ne yazık ki haberim olmadı![]()